agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni3263Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-09-2008, 14:42   #11
Ağaç Dostu

feriha's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2007
Galeri: 5
Adalet hanım evet sulama zor ama bir firmaya saksılara otomatik damlama sulama yaptırmak istedim epeyce araştırdım ama sanki onlara tek tek hergün bakmaktan incelemekten bu keyiften alıkoyacak gibi geldi erteledim.

İlaçlama işini karıncanın organik ilacıyla tehlikesiz hale getirdik güllerdeki küllenme dışında ihtiyac olmadı ama sürekli kuruyan çiçekler toplanıyor toprak kontrol ediliyor.

İlkbaharda saksı topraklarını bol biofarm organik gübre ile hazırladım ilave bişey çoğunda gerekmedi. Ama güvercinler epeyce temizlik sorunu çıkardı.

Geçen hafta galla ve lillium soğanları mevsimlik çiçeklerden boşalan saksılarda yerini aldı. Kıl biber tohumdan yetiştirdim her sabah kahvaltılık biber bir koca avuc terastan.. Nane, fesleğen, kekik salataya hazır. Barbekü yasak sardunya yetiştiriyor çünkü

Bir sellukam yok onun da sarılacağı demir bile hazır ama tohumdan yetiştiremedim Ankara ya uyum sağlayamaz üzülürüm diye almadım.

Herşeyden birtane yetişmek için büyük arzu duyuyorum. En çok bir tohum çimlenince seviniyorum. Kovada nilüfer bakalım açacak mı?

Bu tutkuyla yaşam güzelleşiyor akşamlar melisa kokuyor gündüzler yıldız çadırının ilk çiçekleriyle renkleniyor. Helal olsun diyorum bütün emeklerime ayrıca annem ve babamda bir kıyısından tutuyor işlerin.

Güzel sözlerinize teşekkür ederim.

feriha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
commelina tuberosa

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025