![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Sönmez, nevsune ve limon, teşekkür ederim ![]() Kum zambakları tamamen torfa ekili, çok az sulandılar yazın bile. Çok sulanınca hemen yaprakları sararıyor, az sulayınca ise coştukça coşuyor. Son hali böyle: ![]() Sevgili limon, annem de bayılıyor çiçeklere, ben kışın okuldayken başlarından ayrılmıyor, her gün aralarında dolaşıp inceliyor; bir değişim gördüğünde telefona sarılıp bana haber veriyor "tomurcuk geliyor" ya da "ne oldu buna böyle" diye ![]() Ben gittiğimde tüm bakımlarını yapıyorum, sonrasında anneme emanet ediyorum. Bazılarına benden daha iyi bakıyor ![]() Sevgili nevsune, scillalarımdan bu sene umudum az. Yazın kuru bir yerde saklamıştım ama çıkardığımda çoğu kupkuru olmuştu, elimde un ufak oluverdiler ![]() Çiğdemlerimden güzün ve baharın açanları sanırım Ramazan Bayramı'nda kumlu toprağa ekmiştim, güzün açanlar açmış ve görsel olarak epey hoş bir tablo sunmuşlar bizimkilere ![]() Bahar çiğdemlerinde ise hareket varmış ama çiçek henüz yokmuş. İşte güzlük çiğdemlerim: ![]() ![]() ]Sevgili Vildan Sönmez, bu sene inşallah okulum bitiyor, yazın sizi gezdirebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|