![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler hanım merhaba,
Vangelya isimli çiçekten bende de varmış. ;) "Bu bitkinin adı nedir?" bölümünde sevgili Kiraz sormuş,oradan ismini öğrenmiştim ama türkçesini bilmediğim için Kiraz'a mesaj atmıştım. Sayenizde ben de öğrenmiş oldum.Bu arada çiçeğin bana nasıl geldiğini de az önce eski resimlerime bakarken keşfettim,izniniz olursa sayfanıza bir resim yüklemek istiyorum. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kartopu ve kameriye.
Kartopunun çiçekleri bitecek ama beyaz gül çok tomurcuklu, sıraya o girecek. Eklenti 78256 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Güllerime dadanan sadece doz dozlar değil, ara sıra da bu güzeller geliyor.
Fotoğraf çekerken gülün üzerinden uçup, pencere teline kondu. Eklenti 78262 |
Güler hanım,resimleri yüklemeye çalışırken beni unuttunuz.:( Bir kaç mesaj önce bir soru sormuştum.
Bu arada ismini bilmediğiniz çalı CISTUS a benziyor. Sn. limonun eklediği resim. forumdaki mesaj |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili ardabora, yazınızı şimdi farkettim, kusura bakmayın.
Tabî, fotoğrafı yükleyiniz lütfen. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Halamın bahçesinde çekildi bu resim,vagelya ağaçlarını göstermek istedim size,resim 2006 yılına ait...Halam çalının alt kısımları sürekli budayıp ağaç formu vermişti.
Ayrıca bahçede ailemizin en güzel iki böceği geziyor.:p Elinde çiçek olan benim oğlum,resimde 5 yaşında. İkinci resim de benim bahçemdeki ve sayenizde adını öğrendim güzellik,henüz minicik, 45- 50 cm .boyunda. Acaba sizin çalınız kaç yılda bu boya ulaştı? |
Benim vangelyamda aşağı yukarı sekiz senelik vardır. Daha da büyüktü, ama bahçeye ot yolmaya gelen işçilerden biri, çok kol atmış diye hiç sormadan kendince budamış. Çok kızmıştım, kuşa döndürdün diye. Doğal haline daha gelemedi diyebilirim. O hali çok güzeldi.
Bir de kırmızısını bulmuştum, çiçek rengi çok güzeldi. Onu da hatırını kıramayacağım bir aile büyüğümüz istediği için saksısı ile vermek zorunda kaldım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025