![]() |
Bugün baktım da Güler'in Bahçesi başlığı 25159 gösterim diyor. Bu 25.000 defa mı tıklanmış oluyor? Çok mutlu oldum.
|
Guler Hanım, mutluluğunuz daim olsun. Siteye ilk girişte dikkatimi çeken bahçeniz olmuştur.
Gösterdiğiniz paylaşıma teşekkür ediyorum. Göz görünce, gönül doyarmış... |
Teşekkür ederim, sevgili yeşillim.
Bahçemle uğraşmak keyifli, ama eminol yaptıklarımı sizlerle paylaşmak çok daha keyifli. İnsanın başarabildiklerini dostları ile paylaşabilmek güzel bir his, belki de kendisini mükâfatlandırmak gibi birşey. Bana bu fırsatı verdiği için sayın Malina'ya tekrar teşekkür ederim. |
Alıntı:
1- İstanbul Toplantısı 2- Hobi Bahçesi Çalışma Grubu ;) 3- Bağdat Restorant Etkinliği |
Nolur şu büyük İstanbul toplantısı biraz temmuzun sonlarına doğru olsun, eğer gelemezsem çok üzülürüm :(
|
Sevgili zenfree ben üçüne de varım.
|
Sebahattin'e katılıyorum. Büyük İstanbul toplantısını yaz sonuna doğru yapalım bence de. Hem herkes tatilden dönmüş olur, bahçe işi olanların işleri rahatlamış olur. Hobi Bahçesi için ilk oy benden olsun :)
|
Alıntı:
|
Güler hanım dün akşam 00.20 de yazmışsınız. Bu saatte Manyas'a gidip eksikleri (!) alamayacağınıza göre İstanbul'dasınız. Ben diyorum bi koşu gidip bahçenizi bir ziyaret etsem. Hani dutlar beni çağırıyordu ya.
Biliyorum ne istersem bir şekilde yardımcı olursunuz, ama ne derler bilirsiniz çalıntı çiçek tutarmış.:D |
Sevgili ilknur aşık, hiç durma. Benim orada olup olmamam hiç sorun olmasın. Vallahi dutlar o kadar güzel ki anlatamam. Herbiri baş parmağım kadar, renkleri de siyaha döndüler, bozlaştı. Bal mı bal. Sonra mutlaka salatalık topla, çıtır çıtır. Sabah akşam toplarsın, ibadullah.
Sakız kabaklarının sesini de duyarsın, bizler de buradayız derler. Onların büyümelerini eminim gözlerinle seyredebilirsin, bana çok enteresan geliyor. Sabah bakıyorsun 5 cm, akşam ise yemeklik olmuş. Haftanın her günü kabak pişer mi? Dün toplananlarla etli dolma yaptım, bugün toplananları kızarttım. Yarın kalye yap, ertesi gün, salatasını yap. Ye babam ye, içim dışım kabak oldu. Oğuz'a ''bir daha bu kadar ekme ne olur'' dedim. Sen istedin ya demez mi? O da doğru. Vaktim olsa (ot yol, gülleri temizle) çiçeklerinden zeytinyağlı dolma yapacağım ama nerdeeee. Hıımm, açmış Glayöllerden de mutlaka topla, şuan çok güzeller. Balkondaki sebil de hem buz gibi su bulabilirsin hem de sıcak su var, yan tarafta da nescafe var gördün mü? Hadi hiç üşenmeden, soldaki kâğıt bardaklara birer kahve koy da salıncakta iç. Sardunyalar arasından gülleri seyret. |
Güler Hanım,diliniz,anlatım uslubunuz baldan tatlı,masal gibi,ama çoktan beridir görmüyoruz bahçenizin resimlerini.Belki mızmızlanıyoruz ama napalım,bizi alıştırdınız bir kere.
|
Sevgili WYZX, teşekkür ederim.
Bahçe resimleri çok, ama sizleri de sıkmak istemiyorum aslında. Güller hep aynı, ateşler aynı yerdeler. Şu an Glayör(l) ve lilyumlar açtılar. Yıldızlar da yavaş yavaş açıyorlar. Daha sonra sebze bahçesinden ve meyve ağaçlarından ve asmalardan resimler yüklerim. |
Hakikaten öyle bir anlatıyorsunuz ki insanın oraya koşa koşa gidesi geliyor. Elinize, yüreğinize, dilinize sağlık. Sizin yazılarınız ve bahçeniz bize gün içinde inanılmaz bir pozitif enerji veriyor. Ben kendi adıma gün içinde bunaldığımda kendimi hemen buraya atıp moral depoluyorum.
|
Sağol, yazdıklarımda samimiyim. Lütfen eşini de al git. Bahçe bizim, yesin millet derler ya. Bahçem siz ağaçlar net üyelerinin.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede ağaçlar bodur olunca, birbuçuk yaşındaki torunum bile meyveyi ağaçtan toplayarak yemeğe çalışıyor.
Eklenti 41709 |
1 Eklenti(ler)
O da tulumba çekmeye meraklandı.
Eklenti 41711 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Güllerim halâ güzel güzel açıyorlar...
Eklenti 41716 |
1 Eklenti(ler)
|
Güler Hanım, her şeyin küçüğü-boduru daha sevimli oluyor :D
Öperim gıdısından... |
Sevgili limon,
Bahçeden içeri girmek hiç istemiyor, eline sepeti alıp meyve ağaçlarının yanında, olmuş olmamış koparıp duruyor. Tam lokum oldu vallahi. |
Sevgili Güler Hanım armut dibine düşermiş.Demekki torununuzun kendisi kadar huyu da size benziyor.Resimler içinde çok teşekkürler.Yine her şey çok güzel.Ellerinize sağlık.
|
Güler hanım bence bahçenizin en güzel çiçeği torununuz. Allah bağışlasın dünyalar tatlısı maşallah.:p
|
Güler Hanım, hepsine bayıldım ama tulumbalı fotoğraf, öndeki Kahraman ve arkadaki masalsı fonla çocuk kitaplarındaki resimler gibi, tekrar tekrar baktım.
Sağlıkla, torunlarınızla keyfini çıkarın. |
Teyze o lokumu öp benim için. Kerem büyüyünce desene tulumba Mert Paşa'ya kaldı:)
|
Sağol, Selencım. Oğuz enişten diyorki ''bir ufak sepet de Deniz için ördürelim''
Arkadaşlar, ufak çocukları olanları da bahçemize bekleriz. Sevgili Adabayrakoğlu, ''0ğlum yaramaz baş edemeyiz'' demişti ama bakın onları da oyalayacak şeyler var. Hedera, kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla tabirini de biliyorsundur inşallah. |
Teyze sepetin acelesi yok,Deniz şimdilik sütle yetiniyor ama seneye lazım olabilir.Enişteme teşekkürler.
|
Selenn, sepeti biz getiririz desene ;) Şöyyle en büyüğünden ;)
|
1 Eklenti(ler)
Avatarımdaki bu salıncağın sizin bahçenize çok yakışacağını düşündüm.:p Birgün mutlaka bu salıncaktan yaptırın harika olur. Dayanıklı bir ağaçtan yapılmış olmalı, piknik alanında olduğu halde hiç zarar görmemiş.
|
Ezgili dünyam, teşekkürler.
Bahçede iki tane salıncak var, hernekadar torunlar için yaptıysak da bizler de uçarak sallanıyoruz. Hayatta (ön balkon) iki tane var, birine eşim, birine ben yatıp güneşin batışını, akşamın tül tül nasıl indiğini seyrediyoruz. Salkım söğüdün altında hamak var, üst terasda üç şezlong. Ama yine de resimlediğin çok hoş, onu da yapar , koyacak bir yer buluruz. Önce emprenye kütük bulup işe koyulmalı. Bundan kendimin yapacağını çıkarabilirsin. |
Sevgili Limon çok teşekkürler desenize Deniz çok şanslı. Şimdiden onu düşünüp seven büyükleri var.
|
Her ne kadar Güler Hanım: "Bahçem ağaçlar.net üyelerinin" dese de ben bu bahçeye gündüz sallana sallana girmektense bir gece kimseye çaktırmadan, sessizce girip meyveleri aşırmayı, ceplerimi, ellerimi doldurup sıvışmayı tercih ederim. Böylesi çok daha zevkli olurdu.:p
|
Merak etmeyin sevgili Sûz-i Dilara,görse bile gene de Güler Hanım sizi görmezden gelir,o zevki yaşamanıza engel olmazdı.Yanılıyor muyum Güler Hanım?
|
Dilâra, çocukluğumuzda hepımizin yaptığı şey, hiç görmem sen kendini tehlikeye atma.
Biz ilkokula giderken siyah önlük giyerdik. Sene başında alınan iki önlük ile katiyen sene sonunu getiremezdim. Nedeni ne biliyor musun? Akşamları meyve çalmaya girdiğim komşu bahçelerinde yakalanmamak için siyah okul önlüğümü giymem. Böylece karanlıkta farkedilmiyordum. Önlüğümün ceplerine o kadar çok şey dolduruyordum ki, cepleri hep yırtılıyordu. Ağaçtan aşağı atlarken de mutlaka ya eteğini söker ya da dala taktığım yer yırtılırdı. Annemden ne çok azar işitirdim. Ama şimdi bahçeler, eski bahçeler gibi değil. Benimki de öyle. Bahçe kapısından girdiğiniz anda sağa sola serpiştirilmiş sensör lambalar hemen devreye giriyor, her taraf aydınlanıyor. İyisi mi sen yine de gündüz gözü gel, dilediği ellerinle kopart. |
maşaallah...
söyleyebileceğim tek şey var; bu güzellikleri gözlerim yaşararak, imrenerek izledim. Ne diyeyim, Rabbim bizlere de bahçe lütfetsin ve balkonda sıkışmaktan kurtulalım;)
yüreğiniz, bedeniniz,ve sevdiğiniz herşey ile daim olun sevgili Güler... iyiki varsınız |
Sevgili ide, teşekkür ederim. Eğer kendi gözlerinle görmek istersen çok kolay; Yenikapı -Bandırma arası iki saat bir telefon etmeniz sizi Ferry iskelesinden almama yeter.
Sevgili Nurbahar, masalsı fonla torununuzun tulumbalı resmi hoşuma gitti diye yazmışsın. Saksı adamın resmini yakından gördün mü? Eğer görmediysen 11 Mayıs 2008 Güler'in bahçesini ziyaret resimlerine bak sayfa sekizde sevgili uzman16 çok güzel çekmiş. Can sıkıntısından evde de çok saksı olunca, salkım söğüdün altına yaptım. Seneler evvel bir dergide görmüştüm. |
Güler Hanım torununuza maşallah. Çok tatlı. Bahçenizdeki en güzel çiçek o. :)
|
Darısı başına sevgili zenfree.
Eşantiyon işi nasıl gidiyormuş? |
Dün Silivri'ye yazlığa gittik. Bahçe bayağı bakım istiyor. Ne var ne yok diye dolaşırken köşede açıp da çiçeklerini dökmüş olan haseki küpelerine rastladım. Bir iki dalda çiçek kalmıştı. Biri beyaz diğeri bordo beyaz. Herikisi de yalın kat. Resmini sizlere yüklerim diye kopartıp bir bardak suya koymuştum.
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025