![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Acem laleleri
Eklenti 40577 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bezelye çiçeği- hernekadar kokulu deniyorsa da ben birtürlü kokusunu alamıyorum.
ATTACH]40579[/ATTACH] |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Ortancalar da açmaya başladılar.
Eklenti 40583 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bir arkadaşımız sormuştu, gül çeliklerini nasıl yapıyorsunuz diye. Size bir iki örnek hazırladım.
Eklenti 40585 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bir zamanlar bu ağacım süs eriği idi. Sırf çiçek açardı. Şimdilerde şaşırdı, bol bol meyve veriyor.
Eklenti 40587 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Dutları resimleyemedim. Ama sizler için hergün tadına bakıyorum, nefisler.......
|
Tebrikler bahçeniz bir harika..
Öğretmenlik yaptığımdan dolayı bitkileri sadece minik balkonumda yetiştirebiliyorum.. Böyle bir bahçem olsa ne güzel olurdu. Ben her ne kadar böyle bahçeli bir evde bahçemle uğraşamasam da gelecek nesilleri yetiştiriyorum.. Bu da benim tek avuntum.. |
Görsel şölen sunmuşsunuz Güler hanım,sağolun
Hepsi birbirinden güzeller..emeğinize sağlık..sevgilerr |
Güler Hanım, hepsi çok güzel. Özellikle Sandavillalara bayıldım. Koyu renk sakızlar da çok çok güzel.
|
Her çiçek o kadar güzel ki, bize üstüne söyleyecek söz bırakmıyorlar.
Ellerinize sağlık, hiçbiryeriniz dert görmesin. Sandavilla'lara bende vuruldum, birde 853 nolu mesajdaki çiçeğe, onun adı nedir. Sayenizde değişik çiçekler tanıyoruz. E tabi birde özeniyoruz :) Bize de Arzuladığınız tüm güzelliklerin bahçenizde ve sizinle olmasını dilemek düşüyor. |
Teşekkürler arkadaşlar.
Hemoracallis, sevgili sevil. |
Güler Hanım, tek başınıza site gibisiniz.. www.gulerinbahcesi.com :))
Sınırınız ve limitiniz yok :) |
Merhabalar!
Güler hanımın bahçesi (pardon dünyası)gez gez bitmez. Her şey birbirinden güzel ve bakımlı. Ellerinize yüreğinize sağlık. Saygıyla. |
:eek: amaa, nerede bu bahçee ben canlı canlı görmek istiyoruuum :) harika bir yeer:)
güler hanım bu nasıl bir bahçe :) emeğinize sağlık, diyecek söz bulamadım... |
Güler Hanım; bahçenizdeki güzelliklerle bizi büyülediniz. Ekrana yapışıp yapışıp kaldım resmen:D Ada karanfillerini budadığınız zaman bize de yollar mısınız? Elinize, emeğinize sağlık...
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Sevgili cemal.s. evet ben de bahçem ile kendime bir dünya yarattım, İstanbul'u çok seviyorum ama oranın kargaşasından bunaldığımda kendimi buraya atmak çok iyi geliyor. Burası da tam bir sessizlik. Ne trafik gürültüsü var, ne de kargaşa kalabalık. Tam sakinlik. Çiçeklerin arasında, sebzeler ve meyve ağaçları arasında mekik dokuyorum. Aşağı yukarı 2.5 aydır buradayız, hiç de sıkılmadık. Gerçi ben torunları bahane edip bir iki İstanbul yolu tuttum ama, yine de köy güzel. Bir de kafa dengi olan 3-5 dost daha olsa. İşte o zaman değme keyif olacak. Sevgili Gülşen, istediklerin kokulu bordo karanfillerden mi yoksa sepet içindeki pembe ufak karanfillerden mi? Adresini özelime yazıver. |
Sevgili Güler Hanım,yaklaşık iki ay önce bu siteye üye oldum ve hemen her gün mutlaka bahçe fotoğraflarınıza baştan sona bakıyorum.O Azimle akşam mesai çıkışı dalıyorum kendi bahçeme, ama olmuyor.Ne yapsam sizin kadar bakımlı bir bahçe yapmam imkansız.Sizin azminiz ,yeşil sevginiz bambaşka bir şey.Kutluyorum sizi.
|
Bu güzel dünyanızda, sağlıkla huzurla ve ****** torunlarınızla mutlu ,mesut yaşayın sevgili güler.Siz çok ama çok emek vermişsiniz..şimdi mutluluk zamanı.Sevgilerimlee
|
Sevgili Güler hanım gerçekten bahçeniz çok güzel emeklerinizin karşılığını almışsınız.Ayrıca bu sitede olmanızda bizim için büyük bir şans iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz, çok teşekkür ederim.Bu arada gül çeliği dağıtımı hala devam ediyormu?
|
Merhaba Güler ablacım
Ben o çok koyu renk sakız sardunyalara bayıldım,daha önce hiç bu rengini görmemiştim açıkçası.:rolleyes:
|
Güler hanım günaydın. Pazar günü Balıkesir'e inanılmaz bir dolu yağdı. İnşallah sizin oraya yağmamıştır. Ne çiçek kaldı, nede yaprak. Sitede pekçok komşunun bahçesinde meyva ağaçları vardı. Meyvaların, yaprakların hepsi inmiş. Yağan dolunun bir kısmı ceviz büyüklüğündeydi. Tabi bu arada tarlaya, köylüye verdiği zararı söylemeye gerek yok. :(
Sizden gelen gül çeliklerinden bir tanesi kalmıştı. (Diğerleri kurudu maalesef) O kadar güzel canlanmıştı ki, her yerden filiz vermişti. Maalesef oda devrilmiş, çelik topraktan çıkmış. Tekrar ektim ama hiç umudum yok. İnşallah sizin oralarda yoktur bir şey. |
Sevgili arkadaşlar, eğer bahçe yapmak istiyorsanız, hiç yılmadan ve hemen başlamalısınız. Ben 12 senedir uğraşıyorum, ve bugün bile ahh, keşke daha evvel başlayabilseydim diye yakınıyorum. Zamanla herşey yerli yerine oturuyor. Yapmak istedikleriniz rüyalarınıza girmeye başlamışsa bu işe bulaşmışsınız demektir. Ama bahçe ama balkon hiç farketmez, yeterki niyetlenin. Bitkilerinizle bol bol konuşun, onları sevin. Etrafınız size deli gözüyle de baksalar aldırmayın. Emin olun anlıyor ve size cevap veriyorlar. Ya güzel güzel çiçekler açarak veya bol bol sebzeler vererek. Gün yok ki önlerinden geçerken açmış bir gülü öpmeden, ortancayı avucumun içine alıp sevmeden geçeyim. Onlar da mutlu ben de.
Sevgili İlknur, burada hava soğudu, ve hafif yağdı, ama dediğin gibi bir fırtına olmadı. Sebzeler de çiçekler de iyiler. Ellerinden öpüyorlar. İlknur abla ne zaman gelip de güzel dutların tadına bakacak diye soruyorlar. |
Güler Hanım lobelyalarınız ne durumdalar. Benimkiler sıcakla birlikte canlılıklarını kaybetmeye başladılar. Siz nasıl bakıyorsunuz? Ve bahçede ne kadar süre kalıyorlar? Şimdiden teşekkürler.;)
Not: İstanbul'a geleceğiniz zamanı bilsek de bir sohbet toplantısı düzenlesek. Ne dersiniz? |
Lobelyalar tam coştular sevgili Zenfree, saksılardan yere kadar taştılar. Her akşam bol bol suluyorum, bütün gün güneş altındalar. Hemen yanında da sarı sarı Acem laleleri açtılar. Bahçeye gelen FB. arkadaşlar hemen resimliyorlar (teselli buluyorlar herhalde).
Çocuklar, bu ayın sonunda mavi yolculuğa çıkıyorlar. Ufaklığı bize bırakacaklarmış. Bu yüzden İstanbul'a gelmemiz gerekecek. Akşamları nöbetteyiz anlaşılan. Günüm boş olur. Toplantı da çok iyi olur hani. Bu hafta sana tam tarih veririm, ve günü belirleriz. Esasında sayın yöneticimiz Malina'nın da hobi bahçesine gitmeyi çok istiyorum. Oraya da gitmeyi planlasak. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025