![]() |
E.Kahraman / Bahçe
5 Eklenti(ler)
Günaydınn... Bahçeme kavuştum. :)
Gül aşım tutmuş. Eklenti 712296 Japon güllerimin açanları bitmiş, tomurcuklar sırada. Eklenti 712297 Eklenti 712298 Tohumdan yetişen yıldızım ve karanfilim açmış. Eklenti 712299 Eklenti 712300 |
3 Eklenti(ler)
Muhabbet kuşlarım için ektiğim dal darılar yapmaya başlamış.
Eklenti 712301 Karanfil tomurcuk dolu. Eklenti 712302 İpek çiçekleri de coşanlardan. Eklenti 712303 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Gezecek bir bahçemiz daha oldu.
|
Alıntı:
|
bahçeniz hayırlı olsun efendim :D madem bizim olmuyor en azından olanları takip edip kendimizi tatmin ederiz :D
|
Alıntı:
|
Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun sayın E.Kahraman. Gelişmelerin takibinde olacağız.
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bahce sayfanız hayirli ugurlu olsun Sevgili E.Kahraman..darısı benim bahceme diyim..insallah ilerde şu sıkntılı gunlerimizi atlatalım da....
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çok teşekkürler sn. Zekoş. Sizin bahçenizi de ziyaret etmek isterim.
Dal darıya muhabbet kuşları bayılıyor. Örnek fotoğraf ekliyorum. |
1 Eklenti(ler)
İşte mutluluk budur! :) Bir kış tatlısı fidanı hayata merhaba demiş.
Tekrardan çok çok teşekkür ederim Güler Hanım.:rolleyes: Eklenti 712393 |
5 Eklenti(ler)
Bahçemle yine kavuştuk. :)
Leylak zamanını şaşırmış, açmaya çalışıyor. Eklenti 712394 Eklenti 712395 Japon gülüm açmak üzere. Eklenti 712396 Mis kokulu gardenyam tüm güzelliğini sergiliyor. Eklenti 712397 Petunyalar perişan durumda. Şimdi budama yapacağım. Eklenti 712398 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Boyuna bakmadan açan ortancam,
Eklenti 712419 Güzel kelebeğim, Eklenti 712420 İpek çiçeklerim, Eklenti 712421 Sardunyam. Eklenti 712422 |
3 Eklenti(ler)
Yıldızlarım:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Koçtaş'taki tüm japon güllerini satın alacağım sanırım. :) Görünce dayanamıyorum...
Bitli kızım direkt yazlığa gidip ilaçlanacak ve saksısı değişecek. 3 kökün birini direkt toprağa geçireceğim. Eklenti 712669 |
2 Eklenti(ler)
Sonunda katmerli güzelliği açmış halde yakalayabildim. :)
Eklenti 712735 Kesme gülümü atlamak da olmaz... Eklenti 712736 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Çok güzel bahçeniz, ilkbahar tadında. Yaz sıcağı hasarı az olmuş.
Melisanız sonunda açmış. Darısı başıma. Haftaya burada da sıcaklıklar 35 derecenin altına düşecekmiş. Bir güzellik bekliyorum artık bende melisamdan. |
Alıntı:
Bahçedeki melisa bütün evi, hatta üst katı bile nasıl kokutuyor anlatamam size. Siz de bu keyfi bir an önce yaşarsınız umarım. Acilen İstanbul'daki ev için de köklendirmem lazım. |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Petunyaya çok benzer görünümde olan ve çok dayanıklı milyon çanlar çiçeği alacağım. Ancak koronadan pazar kalabalığına giremiyorum. (çiçekçim pazarda) Sizin de aklınızda olsun. Hiç baş ağrıtmayan, cefakar bir çiçek. Bizim buralarda senede 9-10 ay çiçekli kalıyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025