![]() |
İyi dilekleriniz için sağolun eminim eleştirmiyorsunuz karşınızdaki insanın gelişmesini istediğinizden eminim ancak yüreğimdeki bir gerçeklik varsa o da çiçeklerin ismi hakkında böyle bir yorum yapacağınızı düşünmüştüm ancak bu düşünceyi kötüye yormamanızı dilerim bahçemi gezdiğimiz için çiçeklerini beğendiğiniz için teşekkür ederim
|
2 Eklenti(ler)
bu çiçekler çok bereketli devamlı açan çiçeklerden çok hoşlanıyorum ;)
|
Günaydın sevgili Baharcı, bahçe düzeniniz de çiçekleriniz de çok güzeller, kötüye yormamı gerektiren hiç bir şey yok, olmuş dahi olsa yazmazdım; bahçe sizin zevk sizin diye düşünür bakar geçerdim.
Siz o kadar şevkli ve o kadar istekli ve öğrenmeyi sever yeni üye olarak canlandınız ki kafamda yazmamdaki sebep de buydu. ;) |
Teşekkür ederim açıkçası ben kendim için böyle düşünmemiştim yaptığım tek şey çiçekleri sevmek ve onların istedikleri şeyleri onlar için yapmak ilk başlarda stres atmak için başlamıştım sonrası çiçek bağımlılığına döndü
|
Sn Baharcı ellerinize emeğinize sağlık hepsi çok güzeller.Sayfanız da hayırlı bol çiçekli olsun inşallah.
|
Teşekkürler sizinkide bolçiçekli olsun uzun zamandır işlerimden giremedim ama yazın bahçede yapacağım güzel işlerim var umarım başarılı olurum ☺
|
1 Eklenti(ler)
Kurbacık
|
4 Eklenti(ler)
Herkese güzel baharlar
|
5 Eklenti(ler)
2. Sıradaki rancho dahlia
|
2 Eklenti(ler)
Myrtles ve mingus alex yıldız çiçeği
|
5 Eklenti(ler)
Çiğdem clematis (warszawska ve moniuzsko nike) melek çanı ve süs kabağım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025