![]() |
1 Eklenti(ler)
Keyifler yerinde hanımlar güneşleniyor
|
1 Eklenti(ler)
Canlarımla buluştum
|
1 Eklenti(ler)
Kartopu
|
2 Eklenti(ler)
Çocukken başımızın üstüne alır kar yağdırırdık
Kraliçe tacı |
1 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim bir tür
|
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adını bilen var mı ıtırlı bir kokusu var lavanta diye düşündüm ancak boyu bir metreyi geçiyor
|
35. mesajınızda olan pembe bitki Vangelyadır.
36. mes. Ada çayı, Şifalı bir bitkidir. |
Teşekkür ederim ada çayı olacağını hiç düşünmemiştim
|
1 Eklenti(ler)
Bu zambak canavarlarından kesin kurtulma yollarıni bilen var mı zambaklara çiçek bile açtırmıyorlar öldürmek istemiyorum uzaklaşmalarıni sağlayıcı bir ilaç var mı
|
Alıntı:
|
Teşekkürler galiba benim en büyük sorunum onları öldürememek her gün başka yere taşıyorum yavruların yumurtası çatlamadan yapraktan sıyırıp atıyorum biraz daha araştıracağım
|
Rica ederim... Zaten o verdiğim kaynakta da sizin yaptıklarınız örnek olarak anlatılmış. Başka bir kaynakta ise baya bela oldukları ve öldürmeden mücadelesinin zor olduğunun, parazit eşek arılarının denendiği falan yazıyordu.
|
1 Eklenti(ler)
Keşke sizinle fındığın çiçeğinide paylaşabilseydim ünlü giresun fındığı en minyatür hali ile karşınızda:p
|
1 Eklenti(ler)
Bezelyeler çok fotojenik bakıyor
|
1 Eklenti(ler)
Siyah erikler
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden
|
4 Eklenti(ler)
Güller tam açmamış olsada resimler gelsin
|
1 Eklenti(ler)
Zengarden aldığım minicik papatyam çiçek açtı
|
1 Eklenti(ler)
Frezya
|
1 Eklenti(ler)
İlk açan sardunyam
|
2 Eklenti(ler)
Lahana ve tohumlar(otlar sökülüp lahanaların dibi havalandırılıp toprak çekildi)
|
5 Eklenti(ler)
Karahindibağ açmakta nazlanan şayayıklar ve güller
|
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirip yerlerine diktiğim kışkabakları ve filbahri
|
2 Eklenti(ler)
Mayıs çileği
|
1 Eklenti(ler)
Bu çileğe bizim burada alman çileği diyorlar istilacı bir tür ayrıca yerli değil kokusuz tatsız
|
1 Eklenti(ler)
Şakayık (Gül gibi kokuyor)
|
1 Eklenti(ler)
Şeker kokulu aslanağzı
|
5 Eklenti(ler)
Yedi veren limonun 2.hasatı kışın bir metre kadar kar yağmasına rağmen büyümeye devam ettiler sonuç bahar buluşması
Eklenti 648979 Zambak çiçeğe hazırlanıyor Eklenti 648980 Böğürtlen Eklenti 648981 Uyku çiçekleri uyurken oldukça tatlılar [ATTACH]Eklenti 648983[/ATTACH] |
Sevgili Baharcı bahçe sayfan hayrlı ve bereketli olsun. Maşallah çeşitlerin çok ve hepsi de birbirinden güzeller... Emeklerine sağlık.
|
Teşekkür ederim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025