![]() |
5 Eklenti(ler)
merhaba.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçem şekillenmeye başladı.Fikirlerinizi bekliyorum
|
bahçenizi ve azminizi hayranlıkla izliyorum. bahçeniz şimdiden çok güzel görünmeye başladı. maşallah
|
Bahçe işlerinde hiç tecrübem yok ama duvarların üstünden sarkan bitkiler çok güzel görünür diye düşündüm. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum, ellerinize sağlık, sevgiler.....
|
Ayrıca o küp şahane görünüyor :)
|
Sayın Safako
ilginize teşekkür ederim.Fikirleriniz benim için çok önemli.Daha da güzel olacak inşaallah |
Sayın Elbereth
Öncelikle teşekkür ederim.Düşünceniz benim de düşüncem.Ama dışarıda duvar dibinde kalın bir beton var.İç tarafta da vardı.Örme duvardan sonra bahçe taş içinde kalıyor.Bir gün boyunca taş topladım.İleride sarmaşık şeklinde teller var.Onlarla kaplıyayım diyorum.Bakalım hayırlısı. |
5 Eklenti(ler)
Biraz daha resim ekliyeyim.Ben arkadaşaların resimlerine bakmayı çok seviyorum.Umarım sizde seversiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç tane daha:
|
birinci resimde kamelyam
diğerinde fikri bey tarlayı sürerken üçte su başvurusunda bulunduk 2500 tl istediler.ödedik ve ana boruyu drenajla beraber gömdük bekliyoruz. fırın için taşlarım hazır küçük çamları kenarı dikeceğim ama üzümlere engel olur mu bilmiyorum |
5 Eklenti(ler)
bahçemde baharın izleri
|
4 Eklenti(ler)
resimlere devam
|
4 Eklenti(ler)
hafta sonu bahçedeydik
|
5 Eklenti(ler)
çimlendirmeler de tamam
|
Sayın emir bahçenizin karşısındaki manzara çok güzel tohumlarda çok güzel çıkmış ama 194 numaradaki o bahçe ineklerin otladığı bahçe beni çocukluk yıllarıma götürdü ellerinize emeğinize sağlık gözüm gönlüm açıldı Saygılarımla .
|
Sayın Birgecelikgelin,
ben de o manzaraya sevdalandım.Nedense kuş misali uçasım gelir o bogaza doğru.Sizi çocukluğunuza götürebildiysek ne mutlu bize:) |
Merhabalar, maşallah bahçeniz gittikçe yeşilleniyor, çiçekleniyor. Her şey çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık....
|
Bahçeyi yeni keşfettim, pek güzel. Son sayfayı okuyunca ilk sayfadan başlıyayım dedim. Resimler karışık olmuş biraz. Tarihsel sırayla yayınlanmayınca eksik kalmış, kışın açan ortancalar gibi. Duvarlar havuz vs. derken epey para harcamış olmalısınız. Çileklerin etrafındaki tuğlalar, ahşap çit, setler vs. süper. Yukarıda ağacın üzerinde ahşap yapı var mesela; Onların da yakından resimlerini, maliyet bilgilerini falan ekleyebilirsiniz.
Her şey gönlünüzce olsun. |
teşekkür ederim ilginize. paradan çok emek var akılda kalan.Evet Resimler karışık.kusura bakmayın .bazen bir resim geçiyor elime koyuveriyorum.Bakalım.. sonu güzel olur inşaallah.Önceleri sizler için koyuyordum resimleri şimdi kendim için de koyuyorum.Benim için geçmişe dönük bir fotoğraf albumu sanki.
|
5 Eklenti(ler)
merhaba herkese
|
5 Eklenti(ler)
Domatesler ekildi.Dere,tere,maydanoz,ane ve roka yerini aldı.Biraz sık olmuş galiba.
|
3 Eklenti(ler)
çiçekler coşmuş maaşallah.Gülleri karışık dikmiştim.Sarı pek yokmuş.
|
5 Eklenti(ler)
Bekir Hoca yeni aldığı makinayla ilk denemesinde...
Ve Cüneyt köydeki küçük arkadaşım. |
5 Eklenti(ler)
29 adet üzüm,6 adet frenk üzümü,13 böğürtlen ve 14 ahududu dikmişim
|
5 Eklenti(ler)
7 çeşit siyah domates ektim.Çimlendirme çok iyiydi. Kapıya salkım söğüt ektim.yolda iki farklı yılan gördüm.
|
Ah Can'ım benim kurban olayım. Köyü yokmuş...
|
çok hızlı gidiyorsunuz helal size:)
|
Yılanı öldürmeniz şart mıydı?
|
Sevgili Emmazunz öncelikle yılanı ben öldürmedim. Yolda ezilmişti. Ama bir yerde karşıma çıksa nasıl davranırım o korkuyla bilemem :)
|
5 Eklenti(ler)
köyde son durumlar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025