![]() |
2 Eklenti(ler)
nerde kalmıştık
Araba için yer yaptık 2.resimdeki örülü yere arkalı önlü fırın ve kuruluk gelecek ve evin duvarından çatısı çıkacak.Fırın arka tarafta olacak |
1 Eklenti(ler)
Elektrik borusu da döşendi.
|
2 Eklenti(ler)
Şekillenmeye başladı
|
3 Eklenti(ler)
Ali Dayı kesti çeşit çeşit üzümleri bakalım ne olacak
|
1 Eklenti(ler)
Ucuz Kuyu projem
bildiğimden değil su birikip duruyor olur mu bilmem |
Yolunuz açık, kuvvetiniz bol olsun. Tez günde bitirip, keyfini çıkartmanızı dilerim.
|
arkadaşaların bilmesi için yazıyorum. Mevsimsel olarak uyumsuzluk olabilir yapılanları sıraya koyarak paylaşmaya çalışıyorum belki tutmayabilir.
|
Alıntı:
bazen iş yoğunlu nedeniyle yokum ama hepinizi takipteyim:) |
forumda arkadaşların foto yüklerken çok uğraştıklarını okuyorum.Ben de pek anlamam ama resimleri powerpoint programına yapıştırıyorum.Resim olarak kaydediyorum.Şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım.Belki faydalı olur diye yazdım:
|
Alıntı:
ben sakaryada oturuyorum bahçem serdivanda. Bahçe değil ama henüz çalı çırpı var bende. işim çok anlayacağınız:) |
Allah yardımcınız olsun.Emekle her şey güzel olur.Fırsatınız olursa beklerim.
|
5 Eklenti(ler)
bahçemde son durumlar
|
4 Eklenti(ler)
işlerimin yoğunluğundan resim ekleyemedim.Devam:)
|
ahududular dikildi.
Giresundan fındık geldi Laleler dikildi tenekede tavuk olmazsa olmaz yürüme yolu yapıldı |
3 Eklenti(ler)
bir kaç resim daha.Sırasını tutturamadım .
|
5 Eklenti(ler)
resimlere devam.
|
5 Eklenti(ler)
ÜSTTEKİ RESİMLERDE
kendi yaptığım tahta çit arsanın duvar yapılmayan bölümü sebzelik çalışmam:nane -roka-tere-dere ve maydonoz ekeceğim |
5 Eklenti(ler)
yine üstteki resimlerde
geçici kuruluk .yaz için demir kapı kendi icadım küçük dekor çalışmam |
artık uydudan görülebileceğim
duvarı bununla kaplamayı düşünüyorum ev planım sebze ekeceğim alan sürülecek bodrum papatyası ve gül diktiğim yürüme yolum bu günlük bu kadar |
hayranlıkla izliyorum sizi ilmek ilmek dokuyorsunuz resmen :)
|
teşekkürler thunderon
inanın bu dediğiniz çok doğru.Paylaştıklarımın on katı arşivde duruyor.vaktim yok.yol uzun ve zaman kısıtlı.hava dağ havası ve soğuk.çoğu zaman ıslak elbiselerle geliyorum eve.olduğu kadar diyorum ama kabası azaldı.Eve başladığımızda biraz da zorlanacağız ama sıfırdan 1200m2 yeri yapmak tek tek ağaçları çiçekleri diKmek çok zor.Ama her şeye rağmen oturup bir bardak çay içmek hepsine bedel:) |
3 Eklenti(ler)
tavuk kümesleri ilgi alanım oldu.gördüğümü çekiyorum
|
1 Eklenti(ler)
güzel doğal bir kitaplık gördüm nette.paylaştım.
|
4 Eklenti(ler)
yıkılan duvar
kasımpatılar ustte güller altta kesilen kavaklar damlama siparişimiz geldi |
4 Eklenti(ler)
damlama yetmeyecek
frenk üzümü-siyah-sarı-kırmızı göbek ve ters dut çileklerim aldığım bir kaç çicek |
Anladığım kadarıyla bayağı emek ve para harcamışsınız inşallah madden ve manen karşılığını alırsınız ayrıca kitaplık çok hoşuma gitti ilerleyen zamanlarda yapmayı deneyeceğim.
|
5 Eklenti(ler)
merhaba artık köyden gelmez olduk resimleri seri halde beğeninize sunuyorum
|
üstte güzel bir duvar gördüm.
kestaneler kışın güzelliği Bekir Bey in havuzundan köy Bir restaurantın şöminesi basit ve şık |
enginar diktim sırayla
Bekir Bey ve sabah keyfi köyden bir kaç ev Ksımpatılarım yine böyle açacak mı:) |
5 Eklenti(ler)
ve resimleri
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025