agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   tarla kuşu / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/34442.htm)

tarla kuşu 18-05-2014 20:59

Evet sevgili akçabardak. Bu sene yine ektim . Bu Pinokyo çürüdü. Yeni kabaklardan yenilerini yapmak istiyorum.

tarla kuşu 18-05-2014 21:43

Mini mini pisicikler...

4 Eklenti(ler)
Bahçe sayfamı açtığımda 3 günlüklerdi, bu gün 4 haftalık oldular. Yuvadan firar etmeye başladılar bile :)

akçabardak 18-05-2014 22:33

Her şeyin miniği ne kadar tatlı oluyorlar, maviş maviş gözlü sevimli şeyler sizi... sevgili tarla kuşu artık oyun oynama zamanları gelmiş bu bebişlerin firar etmeleri çok normal, bayılıyorum onların oyunlarına...

tarla kuşu 18-05-2014 23:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1285165)
Her şeyin miniği ne kadar tatlı oluyorlar, maviş maviş gözlü sevimli şeyler sizi... sevgili tarla kuşu artık oyun oynama zamanları gelmiş bu bebişlerin firar etmeleri çok normal, bayılıyorum onların oyunlarına...

Evet sevgili akçabardak, çok şirinler. Birbirleriyle o kadar güzel oynuyorlar, alt alta , üst üste... Beyazlı olan o kadar yaramaz ki, anlatamam... Tam gri olan çok uslu, hafif tekirimsi olan orta uslulukta.

akçabardak 19-05-2014 10:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tarla kuşu (Mesaj 1285204)
Evet sevgili akçabardak, çok şirinler. Birbirleriyle o kadar güzel oynuyorlar, alt alta , üst üste... Beyazlı olan o kadar yaramaz ki, anlatamam... Tam gri olan çok uslu, hafif tekirimsi olan orta uslulukta.

Bütün canlılarda bu gibi hiyerarşik durumlar olabiliyor sevgili tarla kuşu, o yüzden onların arasında da bir liderlik, bencillik, açık gözlülük kimisi yaramaz kimisi uslu dünyanın kanunu böyle, düşünsenize bitkilerde bile bunu görebiliyoruz tohumlarını ekiyoruz çimlendikten sonra biraz geliştiklerinde nasıl farklılıklar oluyor, kimisi cılız kimisi daha kuvvetli gelişiyorlar.
O yüzden bu minik pisicikler de yaramazlık ta yapacaklar oyunlarını da sergileyecekler sevgili tarla kuşu, size iyi seyirler benim için de sevin o yaramazlıyla usluları.

Adalet Yağcı 22-05-2014 20:36

Sevgili tarla kuşu;

Harika şeyler gördüm bu bahçede, sıfırdan başlayıp kısa sürede bu hale getirebilmek pek kolay değildir.
Zoru başarmışsınız, sanatçı ruhunuz her şeye yansımış, fırın bile yapmışsınız ya valla bravo!

Seramik ve cam çalışmalarınıza bayıldım, çok güzel bir uğraş çok da keyifli olmalı, ellerinize sağlık.

166. mesajınızda sorduğunuz bitkiyi ben gece mumuna benzettim, benim bahçemdekiler biraz daha iri açıyor.

Bahçeniz hayırlı bereketli olsun, size de kolaylıklar diliyorum.

tarla kuşu 23-05-2014 21:22

Sevgili Adalet hanım, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de sizler gibi tam çiçek delisiyim. Hepsinden olsun istiyorum. Sizin bahçenizdekilere bayılıyorum. Çok tohum denemeleri yaptım ama maalesef bir çoğunu çimlendiremedim. İnternetten sipariş vermiştim. Bu sonbahar inşallah yeni düzenlemeler yapmak zorundayım. çünkü her şey sanki birbirine karıştı. Yeni düzenleme fikri bile şimdiden beni heycanlandırıyor, heycanlarımız hiç bitmesin. Annem 1 haftadır çok rahatsız. Tek moral bulabildiğim yer bahçem. 1-2 saatliğine gidip , orada moral depolayıp geliyorum... Bahçenizle, çiçeklerinizle, sevdiklerinizle sağlıklı güzel günler diliyorum....

Adalet Yağcı 23-05-2014 21:54

Sevgili tarla kuşu;

Sizi çok iyi anlıyorum, tüm arkadaşlarımız gibi siz de çeşit çeşit bitkileriniz olsun istiyorsunuz.
İnanın bir süre sonra ipin ucu kaçıyor, ondan da bundan da şundan da derken bir de bakmışsınız bahçe arap saçına dönmüş.

Vakit varken sizi uyarayım dedim :)
2010 yılında bir başlık açmıştım, Arap saçına dönen bahçeler bir göz atıverin.

Annenize acil şifalar diliyorum, en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.

tarla kuşu 24-05-2014 20:21

Arap saçına dönen bahçeler, başlığı için teşekkürler sevgili Adalet hanım :) İnceledim, tam benim şu durumuma cevap veriyor. Ama bahçeyi oluşturabilmek için çiçek denemeleri de şart. Ben hep çok yıllıklardan seçtim çiçeklerimi. Bazılarını tohumdan yetiştirdim, bazılarını fide olarak aldım. Bu sene isteklerini öğrenip, boyutlarını görmek istiyorum. Buna göre sonbaharda yeniden düzenlemek istiyorum. Ama tabiiki bu düzenleme son olmayacaktır eminim :) Sağlıkla kalın....

tarla kuşu 30-05-2014 18:21

çiçeklerim

2 Eklenti(ler)
...

tarla kuşu 30-05-2014 18:25

....

5 Eklenti(ler)
Bahçelerin en güzel zamanları...

tarla kuşu 30-05-2014 18:28

....

1 Eklenti(ler)
Arap yasemimim mis gibi kokmaya başladı...

tarla kuşu 30-05-2014 19:23

.....

2 Eklenti(ler)
Zakkum ve balon çiçeğim...

tarla kuşu 30-05-2014 19:24

....

1 Eklenti(ler)
Yeni düzenlediğim sukulent saksım...

tarla kuşu 30-05-2014 19:27

.....

2 Eklenti(ler)
Kirli hanım , bu adı bu çiçeğe hiç yakıştıramıyorum :) ve vapur dumanı...

tarla kuşu 30-05-2014 19:30

....

1 Eklenti(ler)
Dökülmezse eğer 5 tanecik yeni dünya var...

tarla kuşu 30-05-2014 19:34

....

1 Eklenti(ler)
.....

tarla kuşu 30-05-2014 19:37

....

2 Eklenti(ler)
Kaymak ağacım çiçeklerini açtı . Diğeri de sinameki ağacı, sonbaharda çok güzel sarı sarı çiçekler açıyor...

tarla kuşu 30-05-2014 19:39

....

1 Eklenti(ler)
Ahududuları yemeye başladık :)

tarla kuşu 30-05-2014 19:43

Sebze bahçem

5 Eklenti(ler)
Sebzelerim oluşmaya başladı. Kabakları yedik bile...

tarla kuşu 30-05-2014 19:47

Sebze bahçesine devam....

4 Eklenti(ler)
......

tarla kuşu 30-05-2014 19:50

.....

1 Eklenti(ler)
Normalde sebze bahçemde hiç ot bırakmam ama annemin rahatsızlığı nedeniyle bu aralar pek ilgilenemiyorum... Sağlık olsun öncelikle....

tarla kuşu 30-05-2014 19:53

....

5 Eklenti(ler)
Her taraf yeşerdi , güzelleşti,,,

tarla kuşu 30-05-2014 19:56

......

3 Eklenti(ler)
......

asmalıtepe 30-05-2014 20:53

Selam Tarlakuşu teşekkürler ediyorum iyi dilekleriniz için. Çok güzel, otantik bir eviniz ve bahçeniz var. Sebzeleriniz kedileriniz, çiçekleriniz herşey çok güzel. Doğa , hayvan ,sanat sevgisi birbirine çok yakışmış. sağlıkla kalın.

münevver48 30-05-2014 22:29

sevgili tarla kuşu, maşallah bizim bahçe de çiçekler yavaş yavaş geçerken sizin bahçenize bahar gelmiş.yasemeniniz pek güzel ya o fırına ne demeli insan keyifle yemek pişirir.herşey çok güzel sanatınıza söz bulamıyorum söyleyecek her bir eseriniz şapka çıkartılacak güzellikte birde çiçeklerle buluşması harika bir doğal sergi sergilemişsiniz.ellerinize emeklerinize sağlık.sevgilerimle...........

aheste 31-05-2014 11:10

Sevgili tarla kuşu ne güzel bir bahçeniz var, kocaman geniş istediğiniz herşeyi dikebilirsiniz ne güzel. Bütün çiçeklerinize, şirin evinize bayıldım, papatyalarınıza, değişik mavişinize, sosyete soğanınıza, adaçayınıza daha aklıma gelmeyen birçok güzelliğe. Bir de dumana ve o minişlere bayıldım, tutp sevesim geldi. Sebzelerinizde çok güzel gelişmiş, Allah bereketini versin ağız tadıyla tüketmek nasip etsin. Bahçenizin, evinizin, sağlıkla, mutlulukla sefasını sürün, ellerinize, yüreğinize sağlık...

tarla kuşu 31-05-2014 19:11

Sevgili asmalıtepe, Sevgili münevver48, sevgili aheste, güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkürler... Sizlere de sağlıklı , mutlu günler diliyorum...

tarla kuşu 31-05-2014 19:14

Suçlular suç üstü :)

5 Eklenti(ler)
Akıllı kızım dumanın yaramaz bebişleri suç üstü......

tarla kuşu 31-05-2014 19:18

......

4 Eklenti(ler)
Bu gün yağmur yağdı, çiçekler oldukça keyifliydi...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025