![]() |
Şanslı tavuklar
3 Eklenti(ler)
Papatyalar ve tavuklar...
|
Yaban mersinim
1 Eklenti(ler)
.....
|
....
1 Eklenti(ler)
Japon ayvası çalısı
|
Şevket-i bostan
1 Eklenti(ler)
Doğadan bulup bahçeme diktiğim şevket-i bostan. Bu yıl kökten çoğaldı. Ama tohumundan bir türlü çoğaltamadım.
|
...
1 Eklenti(ler)
Frenk üzümüm.
|
Minik incir ağacım
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl kendiliğinden çıktı.
|
....
2 Eklenti(ler)
.....
|
Kara kafes otu
1 Eklenti(ler)
...
|
Ekinezyalarım çiçeklenmek üzere
1 Eklenti(ler)
Bahçemin çeşitli yerlerinde yaklaşık 40 kök kadar ekinezyalarım var. Çok sevdiğim bir bitki. Hem görsel olarak güzel , hem de şifalı...
|
....
2 Eklenti(ler)
....
|
Kara yemiş ağacım
1 Eklenti(ler)
Henüz hiç meyve vermedi.
|
Serçelerin banyosu :)
2 Eklenti(ler)
Duman kızım...
|
....
2 Eklenti(ler)
6 yıl önce çalıştığım yağlı boya tablom....
Ve bu sene ki cam çalışmam.... |
.....
5 Eklenti(ler)
6 yıl önce bir aralar yağlı boya tablolar çalışmıştım...
|
.....
5 Eklenti(ler)
Toz cam ile yaptığım çalışmalarım...
|
....
2 Eklenti(ler)
Bunlar da normal renkli camlarla yaptığım çalışmalarım...
|
....
2 Eklenti(ler)
Kendiliğinden çıkan yoncalar. Çok güzeller...
|
Bahçenize ve san'at çalışmalarınıza hayran kaldım,devamını dilerim.
Sağlık ve mutluluklar... |
ben bu özgür tavuk horozlara bayıldım çok ta karizma bunlar.bakımlarının güzelliğindendir tabiiki.başarabilirsem benim de idealim böyle bir uygulama.çok güzel emeğinize sağlık.
|
Sevgili tarla kuşu, yine süper resimler koymuşsunuz,tek yapılacak hayranlıkla izleyip size bravo demek,ellerinize sağlık.
|
Sayın Muallim, asmalıtepe, resimsel, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
|
Sayın hemşehrim, bahçenizi büyük bir keyifle gezdim her şey çok güzel imrenilecek türden elinize kolunuza sağlık,
Aklımdan geçen, Bir insan bu kadar mı yetenekli olur, Kutlarım sizi çok çok güzel. Her şey gönlünüze göre olsun bahçenizin keyfini doya doya çıkarınız |
Sayın hemşehrim, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepimize sağlıkla , mutlulukla, huzurla bahçelerimizde uzuuuuun yıllar uğraşmayı nasip etsin...
|
Bütün eserleriniz çok çok güzel Sevgili Tarla kuşu. Camdan tavus kuşu ojbeniz favorim oldu. ;) Bir de ahtopot kolları gibi ayakları olan toprak objeniz ve yanındaki kirpi tabak harikalar, dönüp dönüp defalarca inceledim. Ellerinize sağlık, çok orjinaller.
|
Teşekkürler sevgili sakdag, güzel günler diliyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nilüferim...
3 Eklenti(ler)
Bugün beyaz nilüferim açtı. Epeyce güzel görünüyordu... Sarı nilüfer hala açmadı...
|
Duman kızım...
1 Eklenti(ler)
Ben nilüferleri fotoğraflarken , o da su içmeye çalışıyordu. Bahçenin her yerinde temiz sular var, Duman gidip havuzun suyunu tercih ediyor :)
|
çok güzel bakımını nasıl yapıyorsunuz büyük biryer burası zor olmuyormu
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025