![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkese günaydın,
Bir türlü yeni resimler yükleyemedim, ayarlarda bir sorun var sanki. |
.
4 Eklenti(ler)
Gelincikler bu yıl az ama görüntüleri her zaman süper.
Kapadokya'dan çekebildiğim resimler,balonla uçmak harika bir duygu:) |
b
2 Eklenti(ler)
Bahçede bu yıl güneşsizlik hakim.
|
1 Eklenti(ler)
Resimler bu kadar kalitesiz olmuyordu,bu defa böyle oldu:)
Neden hep bir tarafa doğru gider bu dünya güzeli? |
Alıntı:
Dünya güzeliniz, selvi boylu olma yolunda :D Biraz ışığı az gelmiş diye düşünüyorum, bir tarafa meyillenmesinin çözümünü ise maalesef bilemiyorum çünkü bendeki kardeşi de aynı şekilde, bir türlü saksının ortasını tutturamıyor :rolleyes: Ben kendimce çözüm olarak, saksısını değiştirirken gövde kısmı biraz daha toprak altında kalacak şekilde dikmiştim ama bu sadece benim içimi rahatlattı, tek tarafa yönelmesi aynen devam ediyor. Şimdi de (yaklaşık bir aydır) şöyle bir yol deniyorum: Yönelim yapmadığı tarafı güneşe dönük tutmaya başladım, belki sürgünlerini o tarafa doğru uzatır umuduyla ancak henüz beni haklı çıkarmadı... |
İyi geceler,çok teşekkür ederim evet çok büyüdü, o benim dünya güzelim:)
Işığı az gelmiş olabilir zira iki defa yer değiştirmek durumunda kaldık:) Bir arkadaşım bana, sizin söylediklerinizin bir benzerini anlattı; Yeni bir saksı ve iyice toprağa gömün dedi ancak kıyamadım. Resimde görülmüyor belki ama yeni yavrular aynı istikamette yolda:) |
Gunde ortalama 2 saatimi agaclar.net te geciriyorum. Sizin cimlerinizin rengini diger hicbir bahcede goremedim. Cimleriniz icin yaptiginiz bakimlar nelerdir?
Yetistirmis oldugunuz cicekleri hazirmi aliyorsunuz yoksa kendinizmi yetistiriyorsunuz? Bunlarin disinda bahceniz tek kelimeyle harika.... Az kalsin unutuyordum tavuklariniz cimlere ve cevreye zarar veriyor mu? Bahcede mukemmel duruyorlar. |
Alıntı:
Bendeki de bir türlü saksıyı ortalamadı, saksısı kocaman olmasına rağmen yine aşağı sarkmaya meyilli ben de kendi haline bırakmışım. Şu anda baya büyük bir Staphelia'm var. :) |
Günaydın Sn.622ali. Beğenileriniz için teşekkür ederim.
Çimlere kış başı ve ilk baharda yani yılda iki defa sıvı gübre veriyorum. Çiçeklerin bir kısmını kendim üretip bazılarını dışardan ediniyorum. Tavuklar sürekli çimlerde değiller,günün birkaç saatinde kontrolümde dışardalar:) |
Sn.h_doğan,Benim bu dünya güzelim gerçekten çok özel
önce daha küçük bir saksıda idi birazcık büyüttüm saksısını ama bir türlü yönünü tayin edemedim meğer bunların huyu böyleymiş:) |
5 Eklenti(ler)
Sabah güneşi her canlıya iyi geliyor.
Çiçekler,ağaçlar,tavuklar,sebzeler ve rax. |
Sayın resimsel, maşallah bahçeniz de sabah güneşi kadar güzel. Maşallah!..
|
Sayin resimsel kullandiginiz gubrenin ismini ve dozajini paylasirsaniz sevinirim.....
|
Alıntı:
GÜBRETAŞ diye girerseniz gerekli bilgiyi ve ürünleri görebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Rax'i özlemişim, tam yemelik olmuş serseri :D
|
Evet rax artık büyüdü, benim gittiğim her yere gitmekten çok keyif alıyor:)
|
.
1 Eklenti(ler)
günaydın .
|
1 Eklenti(ler)
Goji berry bu yıl yine meyve vermeyecek gibi
acaba derdi nedir? |
4 Eklenti(ler)
Sürekli yağan yağmurlar,çimleri biçmeme engel oluyor.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekler, böcekler sözü hep hoşuma gitmiştir:)
|
1 Eklenti(ler)
Gece sardunyalar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama bir bilseler fotoğraf çekmenin (cizmenin) sevda olduğunu :) tek bir kare için çeşilden şekile girildiğini ama sonundaki o karedeki güzelliğin verdiği mutluluğun sevincini bir bilseleer :D |
Haklısın Tilki Mete,resim çekerken etrafıma dikkat ediyorum:)
Neyse ki bu işlerde tek değilim. |
3 Eklenti(ler)
Dün itibari ile çimleri biçebildim,
bu gün yine yağış var. Rax bekçilik konusunu çok ciddiye alıyor. Alt bahçenin bekçisi ise Bahtiyar. |
2 Eklenti(ler)
Bu sabah Ankara, güneşle buluştu.
|
4 Eklenti(ler)
Yağmurun bolluğuna ve güneşsizliğe inat çiçekler
açmaya devam ediyor. Rax sabah sporunda bir hayli yoruldu:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025