![]() |
Alıntı:
Neden cesaret edemiyorsunuz? Ağaçlar net. bir aile, lütfen bildiklerinizi ve yaptıklarınızı bizlerle paylaşın böylece eksikleriniz varsa yorumlarla giderebilirsiniz,tıpkı benim gibi. Tavukların dışkısını kısa sürede tazyikli su ile kaybediyorum beklerse zarar verebilir,hemen yanında musluk var. |
Saygıdeğer resimsel,
Bahçenizi baştan aşağı dolaştım. Yarım saattir buradayım. Bereket her tarafta içime hazır çay var. Yeni üyeniz rak ve kediniz de birbirine benziyor ve çok sevimliler. Atak.S ler çok harika. Kümesteki ağacınızda. Civcivlerinizde 2 aylık olmuştur herhalde. Lalelere çarpıldım. Çok harika bir bahçe. Gözüm gönlüm açıldı. En güzel de mesajınızdaki gibi, baharın çoşkusunu bitki ve hayvanlarınızla beraber yaşamanız. |
Alıntı:
|
Sayın resimsel;
Bahçeniz gerçekten çok güzel. Ama tavukların çimler üzerinde gezdiği her fotografı gördüğümde "ah şimdi çimleri bozacaklar" diye düşünmeden duramadım. :) Çimler zarar görmüyor mu tavuklarla? |
Sn.Cumhur Tonba,bahçeme geldiğinizi duymadım yoksa size özel çay kesinlikle yapardım:))
Çok teşekkür ederim beğenileriniz için,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. |
Alıntı:
Tavuklar çimlere zarar vermiyorlar zira bir müddet kaldıktan sonra eşinmek üzere toprak kısma geçiyorlar. |
Sayın resimsel bahçeyi gezdim.çok beğendim.derli toplu düzenli,ressam olduğunuz her halinizden belli oluyor.bahçe resim gibi.28 nolu görüntüdeki merdiven altındaki resmi siz mi yaptınız?ayrıca yağlı boya çalışmalarınız harika.ALLAH size topil geçmiş yetenek konusunda.
Herşey gönlünüzce olsun. |
Alıntı:
Eminim sizin de bir çok yeteneğiniz vardır,tevazu gösteriyor olmalısınız zira herkesin değişik yetenekleri olduğuna inananlardanım ama ne var ki ortaya çıkarmazlar. |
5 Eklenti(ler)
Artık yaz tam anlamıyla kendini gösterdi.
Erik ve kayısı olgunlaştı, Tepeköy ve şenberber fasülyeler coştu, metrelik kabak diye bildiğim bitkinin gelişimi sürüyor, civcivler artık tavuk oldular. |
Sayın resimsel,
Sizin bahçenizi görünce içim huzur doluyor. Her zaman bakımlı,güzel. Her çeşit bitkiniz var ama karman çorman değil hiç bir zaman. Bahçeyi bu kadar düzgün tutabilmek çok zor iştir. Ya çok emek veriyorsunuz bahçenize ya da başak burcusunuz :)) |
Sevgili milla,çok teşekkür ederim düzenli görüp huzur bulduğunuz için.
Ben bahçeye çok emek veriyorum çünki çok seviyorum sizler gibi. Başak burcu olduğum doğru:)) 2 eylül doğumluyum ama nüfus farklı zira yatılı okula gidecektim yaşım tutmadı mecburen bir kaç ay büyüttük,nüfusta 12 ocak gözüküyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sn.Resimsel bahçenizin bir de kuşbakışı fotoğrafını yayınlar mısınız?
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
kuş bakışı birkaç resim vardı sanırım. kaktüsün bu sabahki hali. |
Merhaba Sayın resimsel bahçeniz gerçekten çok güzel olmuş elinize, gönlünüze sağlık, ayrıca millaya bende katılıyorum gerçekten insan huzur veriyor görüntüler.
Kaktüsünüzde sanki size teşekkür eder gibi açmış rengiyle, zarafetiyle mest ediyor insanı. |
Alıntı:
Sizin bahçeniz tam anlamıyla oturmadı henüz ama inşallah seneye neler göreceğiz bakalım, sizin heyecanınızın karşısında hiç bir şey duramaz üstelik bu kadar istekle çalışıyorsunuz. |
nazar değmesin. Bir nazar duası yazayım. Maşaallah, barekallah la havle ve la kuvvete illa billah. Amin.
|
Ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim,mubarek gün iyi oldu.
|
4 Eklenti(ler)
Tatil hazırlığı öncesi, dün akşam çimler biçildi temizlendi,
|
Bu bahçeyi görünce kendi balkonum karman çorman geliyor gözüme. Siz tatile gideceksiniz herhalde. Biz eşimle bir çadır kapıp sizin bahçeye ''tatile'' gelebilir miyiz? Söz sulamayı aksatmayız ve tavuklara de bakarız :))
|
Alıntı:
çadır gerekmez,bahçe katında yatacak yerler var tam bir doğal ortam. taze yumurtalar,bol sebze ve meyveler,bebişi de getirin çimlerde yuvarlansın,daha çok erken ama. |
Çok teşekkürler,
Gerçekten bayılıyorum bahçenize. Oh taze yumurta,taze sebze,taze hava, çim. İnsan başka ne ister? |
Sayın resimsel,
Bitki yetiştiriciliği, hayvan yetiştiriciliği, resim sanatı ile ilgilenmeniz, el becerileriniz maaşallah on parmağınızda on maarifet. Sizi tebrik eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. |
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz sayın resimsel,
Dostunuza kavuştunuz mu? Sizi görünce ne yaptı? Bahçenizin durumu nasıl? Hemen resimlerini bekliyoruz :)) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Vaaav... Bu ne güzel bir iklim. Neresi burası? Gidilecek yerler listeme ekleyecegim :-)
|
sn, Resimsel;
gerçekten imrenerek ve ve bir çırpida bahçenizi gezdim.Emeğiniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Ellerinize ve yüreğinize sağlık.... Eviniz ve bahçeniz çok güzel..... Yanılmıyorsam eviniz ahşap ev; -sanki öyle okudum- Bende ahşap ev yaptırmak istiyorum inşallah... Ahşap evi kime yaptırdınız,tavsiye edeceğiniz kişi veya firma var mı? Bu arada tatildesiniz sanırım.. İyi tatiller efendim... |
Sn.enbad,öncelikle beğenileriniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
Tatilden döndüm artık Ankara'nın sıcağına kaldık:)) Evet evimiz ahşap,çok araştırdım (panel ahşap) en sağlıklısı bu ancak oldukça pahalıya mal oldu.9 yıl oldu yaptıralı Ankara'da bir firma vardı KONKUR diye,vardı diyorum zira iki yıl önce sahibi ani bir ölümle bu dünyadan göçtü kalanlar oğlu ve ortakları yürütemedi bıraktılar ve fakat bir başka firma yine yapıyor diye duydum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025