agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   resimsel / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/33990.htm)

resimsel 30-06-2014 06:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Bycall (Mesaj 1300767)
Sn resimsel bahçenizi büyük bir zevkle gezdim. Çok emek harcamışsınız ve emeğinize değecek şıklıkta ve güzellikte olmuş. Tahmin ediyorum ki daha bir çok hayaliniz de sırada bekliyordur. Benimde küçük bir bahçem var ama bir türlü cesaret edip ağaçlar nette sayfa açamıyorum. Umarım bir gün bende sizlere katılırım. Size bir sorum olacak. Tavuklarınızın dışkıları cimlere zarar vermiyormu? Bende susex besliyorum ama cimlere zarar vereceğiniz düşündüğümden dolayı sadece onlara ayırdığım yerde gezintilerine musade ediyorum.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sağlıklı ve mutlu günler.

Sn.Bycall, beğenileriniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
Neden cesaret edemiyorsunuz? Ağaçlar net. bir aile, lütfen bildiklerinizi ve yaptıklarınızı bizlerle paylaşın böylece eksikleriniz varsa yorumlarla giderebilirsiniz,tıpkı benim gibi.

Tavukların dışkısını kısa sürede tazyikli su ile kaybediyorum beklerse zarar verebilir,hemen yanında musluk var.

Cumhur Tonba 30-06-2014 09:27

Saygıdeğer resimsel,
Bahçenizi baştan aşağı dolaştım. Yarım saattir buradayım. Bereket her tarafta içime hazır çay var.

Yeni üyeniz rak ve kediniz de birbirine benziyor ve çok sevimliler.
Atak.S ler çok harika. Kümesteki ağacınızda.
Civcivlerinizde 2 aylık olmuştur herhalde.
Lalelere çarpıldım.
Çok harika bir bahçe. Gözüm gönlüm açıldı.
En güzel de mesajınızdaki gibi, baharın çoşkusunu bitki ve hayvanlarınızla beraber yaşamanız.

abk 30-06-2014 10:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi resimsel (Mesaj 1300638)
Sn. Yağmurcan,ben kısaca sarmaşık çiçeği diye biliyorum, başka adı vardır heralde.
çok arsız her yıl aynı yerden yeniden çiçekler veriyor mavisi bile var.

Sabah sefası. Bir çok rengi var artık. Sizinki de çok güzelmiş.

abk 30-06-2014 10:23

Sayın resimsel;
Bahçeniz gerçekten çok güzel. Ama tavukların çimler üzerinde gezdiği her fotografı gördüğümde "ah şimdi çimleri bozacaklar" diye düşünmeden duramadım. :) Çimler zarar görmüyor mu tavuklarla?

resimsel 30-06-2014 11:24

Sn.Cumhur Tonba,bahçeme geldiğinizi duymadım yoksa size özel çay kesinlikle yapardım:))
Çok teşekkür ederim beğenileriniz için,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum.

resimsel 30-06-2014 11:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi abk (Mesaj 1300821)
Sayın resimsel;
Bahçeniz gerçekten çok güzel. Ama tavukların çimler üzerinde gezdiği her fotografı gördüğümde "ah şimdi çimleri bozacaklar" diye düşünmeden duramadım. :) Çimler zarar görmüyor mu tavuklarla?

Sn.abk,bu çiçeğin adını öğrenmiş oldum gerçekten bilmiyorsum,kısaca sarmaşık çiçeği der geçerdik (babaannemden öğrendim).
Tavuklar çimlere zarar vermiyorlar zira bir müddet kaldıktan sonra eşinmek üzere toprak kısma geçiyorlar.

sevoş 30-06-2014 12:28

Sayın resimsel bahçeyi gezdim.çok beğendim.derli toplu düzenli,ressam olduğunuz her halinizden belli oluyor.bahçe resim gibi.28 nolu görüntüdeki merdiven altındaki resmi siz mi yaptınız?ayrıca yağlı boya çalışmalarınız harika.ALLAH size topil geçmiş yetenek konusunda.
Herşey gönlünüzce olsun.

resimsel 30-06-2014 12:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevoş (Mesaj 1300840)
Sayın resimsel bahçeyi gezdim.çok beğendim.derli toplu düzenli,ressam olduğunuz her halinizden belli oluyor.bahçe resim gibi.28 nolu görüntüdeki merdiven altındaki resmi siz mi yaptınız?ayrıca yağlı boya çalışmalarınız harika.ALLAH size topil geçmiş yetenek konusunda.
Herşey gönlünüzce olsun.

Sn.sevoş,ne kadar güzel sözler yazmışsınız teşekkür ederim çok naziksiniz, evet o resmi ben yaptım 6-7 yıl oldu yapalı artık yıprandı.
Eminim sizin de bir çok yeteneğiniz vardır,tevazu gösteriyor olmalısınız zira herkesin değişik yetenekleri olduğuna inananlardanım ama ne var ki ortaya çıkarmazlar.

resimsel 07-07-2014 07:58

5 Eklenti(ler)
Artık yaz tam anlamıyla kendini gösterdi.

Erik ve kayısı olgunlaştı,
Tepeköy ve şenberber fasülyeler coştu,
metrelik kabak diye bildiğim bitkinin gelişimi sürüyor,
civcivler artık tavuk oldular.

Milla 07-07-2014 10:46

Sayın resimsel,
Sizin bahçenizi görünce içim huzur doluyor. Her zaman bakımlı,güzel. Her çeşit bitkiniz var ama karman çorman değil hiç bir zaman. Bahçeyi bu kadar düzgün tutabilmek çok zor iştir. Ya çok emek veriyorsunuz bahçenize ya da başak burcusunuz :))

resimsel 07-07-2014 11:01

Sevgili milla,çok teşekkür ederim düzenli görüp huzur bulduğunuz için.
Ben bahçeye çok emek veriyorum çünki çok seviyorum sizler gibi.
Başak burcu olduğum doğru:)) 2 eylül doğumluyum ama nüfus farklı zira yatılı okula gidecektim yaşım tutmadı mecburen bir kaç ay büyüttük,nüfusta 12 ocak gözüküyor.

seloş 07-07-2014 20:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi resimsel (Mesaj 1268291)
Bahçe sayfalarının en güzel yanı paylaşılan resimlere bakmak ve bir şeyler öğrenmek sanırım.Geçen yıldan kalanlar.

sn.resimsel eşinizin de katkısı oluyor mu bu bahçeye? Çok merak ettim.:eek:

seloş 07-07-2014 20:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi resimsel (Mesaj 1293751)
Kaktüsteki inanılmaz yaz bekleyişi sona erdi.

Aynı kaktüsten benim de var. Çiçek açtıktan sonraki ömrü çok kısa. Resmen kelebek gibi.:(

seloş 07-07-2014 20:43

sn.Resimsel bahçenizin bir de kuşbakışı fotoğrafını yayınlar mısınız?

resimsel 08-07-2014 07:27

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi seloş (Mesaj 1303531)
sn.resimsel eşinizin de katkısı oluyor mu bu bahçeye? Çok merak ettim.:eek:

Sevgili seloş, keşke diye başlasam anlaşılır heralde:)) malesef hiç katkısı olmuyor, ama sebzeleri toplayıp güzel salatalar veya yemekler yapıyor ,mesela dün iftarda zeytin yağlı taze fasülyemizden yapmış bu da yeterli.
kuş bakışı birkaç resim vardı sanırım.
kaktüsün bu sabahki hali.

06dilek 08-07-2014 08:09

Merhaba Sayın resimsel bahçeniz gerçekten çok güzel olmuş elinize, gönlünüze sağlık, ayrıca millaya bende katılıyorum gerçekten insan huzur veriyor görüntüler.

Kaktüsünüzde sanki size teşekkür eder gibi açmış rengiyle, zarafetiyle mest ediyor insanı.

resimsel 08-07-2014 08:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek (Mesaj 1303739)
Merhaba Sayın resimsel bahçeniz gerçekten çok güzel olmuş elinize, gönlünüze sağlık, ayrıca millaya bende katılıyorum gerçekten insan huzur veriyor görüntüler.

Kaktüsünüzde sanki size teşekkür eder gibi açmış rengiyle, zarafetiyle mest ediyor insanı.

Çok teşekkür ederim Sn.dilek hanım,elimden geldiğince düzenli ve bakımlı tutmaya devam ediyorum(malum başak burcu).
Sizin bahçeniz tam anlamıyla oturmadı henüz ama inşallah seneye neler göreceğiz bakalım, sizin heyecanınızın karşısında hiç bir şey duramaz üstelik bu kadar istekle çalışıyorsunuz.

seloş 08-07-2014 12:57

nazar değmesin. Bir nazar duası yazayım. Maşaallah, barekallah la havle ve la kuvvete illa billah. Amin.

resimsel 08-07-2014 14:17

Ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim,mubarek gün iyi oldu.

resimsel 09-07-2014 07:07

4 Eklenti(ler)
Tatil hazırlığı öncesi, dün akşam çimler biçildi temizlendi,

Milla 09-07-2014 09:17

Bu bahçeyi görünce kendi balkonum karman çorman geliyor gözüme. Siz tatile gideceksiniz herhalde. Biz eşimle bir çadır kapıp sizin bahçeye ''tatile'' gelebilir miyiz? Söz sulamayı aksatmayız ve tavuklara de bakarız :))

resimsel 09-07-2014 09:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1304103)
Bu bahçeyi görünce kendi balkonum karman çorman geliyor gözüme. Siz tatile gideceksiniz herhalde. Biz eşimle bir çadır kapıp sizin bahçeye ''tatile'' gelebilir miyiz? Söz sulamayı aksatmayız ve tavuklara de bakarız :))

Sevgili Milla bahçe sizindir:))
çadır gerekmez,bahçe katında yatacak yerler var tam bir doğal ortam.
taze yumurtalar,bol sebze ve meyveler,bebişi de getirin çimlerde yuvarlansın,daha çok erken ama.

Milla 09-07-2014 11:56

Çok teşekkürler,
Gerçekten bayılıyorum bahçenize. Oh taze yumurta,taze sebze,taze hava, çim. İnsan başka ne ister?

tWoFuNN 14-07-2014 09:31

Sayın resimsel,
Bitki yetiştiriciliği, hayvan yetiştiriciliği, resim sanatı ile ilgilenmeniz, el becerileriniz maaşallah on parmağınızda on maarifet. Sizi tebrik eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

resimsel 23-07-2014 12:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tWoFuNN (Mesaj 1305848)
Sayın resimsel,
Bitki yetiştiriciliği, hayvan yetiştiriciliği, resim sanatı ile ilgilenmeniz, el becerileriniz maaşallah on parmağınızda on maarifet. Sizi tebrik eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Çok teşekkür ederim,amatörce yapıldığı için kimse kusur aramıyor ben de keyfini sürüyorum:))

Milla 23-07-2014 13:13

Hoşgeldiniz sayın resimsel,
Dostunuza kavuştunuz mu? Sizi görünce ne yaptı?
Bahçenizin durumu nasıl? Hemen resimlerini bekliyoruz :))

resimsel 26-07-2014 08:57

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1308479)
Hoşgeldiniz sayın resimsel,
Dostunuza kavuştunuz mu? Sizi görünce ne yaptı?
Bahçenizin durumu nasıl? Hemen resimlerini bekliyoruz :))

Sevgili Milla,hoş buldum teşekkür ederim,kısa süre sonra resimleri yüklerim ama şimdi tatilden bir resim yükleyeyim izninizle.18.temmuz. 2014.

Milla 26-07-2014 09:46

Vaaav... Bu ne güzel bir iklim. Neresi burası? Gidilecek yerler listeme ekleyecegim :-)

enbad 26-07-2014 14:28

sn, Resimsel;
gerçekten imrenerek ve ve bir çırpida bahçenizi gezdim.Emeğiniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Ellerinize ve yüreğinize sağlık....
Eviniz ve bahçeniz çok güzel.....
Yanılmıyorsam eviniz ahşap ev; -sanki öyle okudum-
Bende ahşap ev yaptırmak istiyorum inşallah...
Ahşap evi kime yaptırdınız,tavsiye edeceğiniz kişi veya firma var mı?
Bu arada tatildesiniz sanırım..
İyi tatiller efendim...

resimsel 26-07-2014 16:52

Sn.enbad,öncelikle beğenileriniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
Tatilden döndüm artık Ankara'nın sıcağına kaldık:))
Evet evimiz ahşap,çok araştırdım (panel ahşap) en sağlıklısı bu ancak oldukça pahalıya mal oldu.9 yıl oldu yaptıralı Ankara'da bir firma vardı KONKUR diye,vardı diyorum zira iki yıl önce sahibi ani bir ölümle bu dünyadan göçtü kalanlar oğlu ve ortakları yürütemedi bıraktılar ve fakat bir başka firma yine yapıyor diye duydum.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025