![]() |
Çok keyifli bahçeniz. Ellerinize sağlık . Resim çalışmalarınızda çok güzel . Bende seramik ve cam füzyon çalışmaları yapıyorum 2 yıldır . Kasımda Balıkesir de sergi açtım . Şimdi yavaş yavaş 2. sergi için hazırlanıyorum . Ama tabii öncelik bahçem :)
|
Alıntı:
Önceliği bahçenize vermeniz çok doğal çünkü bende öyle yapıyorum. |
Sayın resimsel.
Paylaşımlarınızı ilgi ve zevkle izliyorum. İzniniz olursa küçük bir bilgilendirme de bulunmak isterim. Çankaya Belediyesi Zabıta Yönetmeliğine göre kümes hayvanı yetiştirmek Belediyeden alınacak izne tabi imiş. Saygılarımla. |
Bir kaç günlük yağmurdan sonra bu gün hava açık ve bol güneşli.
bahçenin dikilmişleri ise yeni yeni dik durmaya çalışıyorlar. |
.
5 Eklenti(ler)
pembe domateslerin birkaçı dikildi, her adaya bir fesleğen diktim,kadifeler yolda, biberiyeler tam formunda, en güzeli ise gojiberi,son baharda dikmiştim çiçek açmasını bekliyorum.Komşunun kartopu süper oldu.
|
çok güzel Allah sağlıkla sihatle oturmayı nasip etsin
|
Çok teşekkür ederim Hakan bey,Allah herkesin gönlüne göre versin.
|
.
3 Eklenti(ler)
Bahçe çiti olarak diktiğim şimşirlerin bu kadar hızlı büyüyeceğini hiç düşünmemiştim geçen yıl sonbaharda dikmiştim,karanfil ise coştu.
|
.
3 Eklenti(ler)
Ankaranın bazı yerlerinde gelincikler görülmeye başladı.Bunlar da benim gelincik çalışmalarım.
|
.
2 Eklenti(ler)
Gelincik çok özel bir çiçek.
|
Gelincik çalışmalarınıza bayıldımmmm....
|
Alıntı:
|
.
5 Eklenti(ler)
Akşam gün batımı sırasında ışık oyunları pek güzeldi,sabah ise daha bir başkaydı,kır çiçeklerinin görülmeye değer halleri oldum olası herkesi cezbeder.
|
.
4 Eklenti(ler)
Kır çiçekleri ve bizim petunya.
|
.
2 Eklenti(ler)
Sağlıklı bir çim böyle olmalıymış,peyzaj mimarımız söyledi.
|
.
4 Eklenti(ler)
kır çiçekleri.
|
Hepsi güzel ve dahada güzel olacak inşallah .Kolay gelsin..
|
gri bir İstanbul haftasonunda bahçenizde dolaşmak içimi açtı ... Emeğinize sağlık sn resimsel ...
|
.
4 Eklenti(ler)
Goji berry artık büyüdü ama bu yıl çiçek açarmı bilmiyorum.
Siyah çeri ilk ürününü vermiş çok mutlu oldum. Rax anneler gününde çok keyifliydi. Bütün annelerin anneler gününü kutlarım. |
.
3 Eklenti(ler)
Yağmurda, çimler ve yansımalar,
Gelincikler her zamanki gibi güzel, bu 8 aylık kafkas çoban köpeği,yakında yeniden evine dönecek. |
Fotoğraf çekimleriniz çok güzel...
|
Sevgili resimsel merhaba, Bahçe sayfanız hayrlı olsun. Ben geç kalmışım, bahçeniz doğallığı tavuklarınız, civcivleriniz, çiçekleriniz ve Rax ile çok güzel. Gönlünüze sağlık...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
.
5 Eklenti(ler)
Yükseltilmiş sebze adaları gittikce şenleniyor.Tepeköy fasülyeler,ne cins olduğunu henüz bilemediğim patatesler,Pembe domatesler,ahududular vs.
|
.
1 Eklenti(ler)
Sn. meyvelitepe,gojyberry ne zaman çiçek açıyor acaba? geçen kasım ayında dikmiştim şimdi gayet güzel oldu ama çiçek açıp açmayacağı konusunu bilmiyorum.
|
.
2 Eklenti(ler)
burası sadece etlik tavukların kümesi.
Şimdi yukardan bahçe daha güzel gözüküyor. |
Sn.meyvelitepe'nin sitesini gezerek goji berry lerin ağustos ayında çiçek açacağını öğrendim,kendisine teşekkür ederim
|
.
2 Eklenti(ler)
Bunlar,tohum takastan gelen kadife çiçekleri ve fesleğenler.
Her tür yeşilliğin olduğu mini bahçe,ama maydanozlar kurudu,gerekçesini öğrendim.'Maydanoz yumuşak toprakta olmazmış' |
Gerçektende taşlı sert toprağı seviyor. Torfta çimlense bile cılız oluyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025