![]() |
Kendinizden acemi bahçıvan diye söz ediyorsunuz. Acemi sizin gibi olursa. Doğrusu usta bahçıvan nasıl olur çok merak ediyorum. Herşey harika. Muhteşem bir yaşam alanı oluşturmuşsunuz. Güle güle oturun.
|
.
2 Eklenti(ler)
Tohum paylaşımdan sn.meyvelitepe'den gelen ıspanak ve bekçisi.
|
Sn. gülsu,çok teşekkür ederim,henüz acemi sayılırım.
|
.
2 Eklenti(ler)
Lalelerin bir kısmı açtı, diğerlerini keyifle bekliyorum.
Nergisler zaten çok güzel oldular. |
.
5 Eklenti(ler)
Bu hafta sonu yükseltilmiş sebze adalarını yeniden yaparak dikime hazırladık.
Laleler hala nazlı açıyorlar,çim çevresini düzenleyip ağaç kabuğu ile malçlama yaptık, önce ektiğimiz yeşillikler artık iyice gözüküyor. |
Selam Sayın Resimsel sayfanda, bahçende hayırlı uğurlu olsun herşey okdar güzel görünüyorki insdanın baktıkça bakası geliyor Allah ağız tadıyla oturma nasip etsin, inşallah benim bahçemde yakın zamanda sizinkiler kdar olmsada renklenir sevgilerimle.
|
Sebze yataklarının yüksekliği tam da istediğim gibi. Neyle dolduracaksiniz içini. 1 kamyon toprak lazım bunlara :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Harika bir bahçe...Ellerinize sağlık...
|
40 cm mi? Ben 29 nolu resimdeki meyve ağaçlarının aralarındaki kastemistim. Onlar da sebze bahçesi değil mi.
|
Sayın resimsel, sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çok güzel, bayıldım, ellerinize sağlık, mutlulukla, sağlıkla sürün sefasını...
|
Teşekkür ederim sn. eylülburak,daha güzelleri sizin olsun dilerim.
|
Alıntı:
Yakın planda olanlar kesilmiş hali. |
.
1 Eklenti(ler)
uzak planda olanlar demek istemiştim.
|
Alıntı:
|
Sayın resimsel; emeğinize değmiş gerçekten. Çok güzel eviniz ve bahçeniz maşaallah. Ben de Ankara'dayım. Gölbaşı tarafında mısınız acaba?
|
Sn.İpek Kozası teşekkür ederim, evet emek verdiğiniz zaman güzel oluyor.Gölbaşı değil Çayyolu'nda evimiz,sanırım sizde bahçeli bir ev istiyorsunuz bence arsa alıp kendiniz yapın ben öyle yaptım.
|
Evet Sayın Resimsel bahçeli ev benim en büyük ve olmasını en çok istediğim hayalim. İnşallah olur diğer tüm arzu duyanlarla birlikte benim de dileğim. Tekrar güle güle ve huzur içinde oturun.
|
Tekrar teşekkür ederim, dilerim her şey gönlünüzce olur ve bir an önce keyfini sürebileceğiniz bir yeriniz olur.
|
Sayın resimsel, sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çok güzel, ellerinize sağlık.
sağlık, huzurla birlikte bol ve bereketli günler dilerim. |
.
5 Eklenti(ler)
Bahçe sayfalarının en güzel yanı paylaşılan resimlere bakmak ve bir şeyler öğrenmek sanırım.Geçen yıldan kalanlar.
|
Alıntı:
|
.
3 Eklenti(ler)
Sabahın ilk ışıkları,doğaya ayrı bir renk veriyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
.
5 Eklenti(ler)
Artık çamurdan ve kirlenmeden korkmamıza gerek kalmadı,şimdi fide dikim için her şey hazır.
|
.
4 Eklenti(ler)
Çimlerin bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim çünki altındaki toprak çok kalitesizdi.
|
Selam sayın resimsel yükseltilmiş sebze adalarınızı çok beğendim, acaba bende bahçeme bu şekilde uygulama yapabilirmiyimki?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025