![]() |
Evet sevgili aleydi yorumuna tamamen katılıyorum, sağolsun hem bahçesine, hem de kendisine maşallah maşallah!.. Bereketi bol olsun inşallah!..
|
3 Eklenti(ler)
Seradaki domatesler ve dışarıdaki marullar. Şimdilik her ürün 1. kalitede gidiyor.
Eklenti 554653 Eklenti 554654 Eklenti 554655 |
Hepsi birbirinden güzel maşallah. Şu internetten satış olayını biraz hızlandırsanız ne iyi olur. Sayfalarınıza bakıp iç geçirmekten bir hal olduk. Yakında toplanıp sizin seraları basarsak hiç şaşırmayın. Öyle güzel fotoğraflar koyuyorsunuz ki kokusu bile duyuluyor ;)
|
Satıs olayını bende herkes kadar ıstıyorum. Pıyasada 3 lıralık urunlerı 5 lıraya satıyorlar hemde 2. sınıf urunler.
Seraları buyutmeyı dusunuyoruz, o zaman oglen vaktı bos olacagı ıcın satıs konusuna tam destek verebılırım. Herkesı her zaman beklerım, cevız altında serın yerımızde mevcut. :) |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Domates işte budur sayın sakdag. :) Emeğinize sağlık, şimdiden afiyet olsun.
|
Teşekkür ederiz Sayın Kuzucu, eşim ve benim her satırını dikkatle okuduğumuz; bilgilerinizden faydalandığımız sayfanızın bu küçük seramızı yapmamızda büyük etkisi var.
Bizde size teşekkür ederiz. ;) |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Bir de maşallah butonu olsa iyi olacak. :))
|
:) Maşallah maşallah. Rastgelsin sevgili İsmail Kuzucu.
|
Maşallah İsmail ağabeyim maşallah, Allah daha çok bereketlendirsin ;)
|
Amın, ınsallah hepımız ıcın bereketlı bır sezon olur. Cumleten tesekkurler..
|
hocam kolay gelsin bereketli olsun pazarlama olayini nasil yapiyorsunuz.araniza yeni katildim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdilik bu kadar bilgi vereyim. :rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
|
Benim de 2 tane büyük boy saksıda birer tane aşılı domates fidem var ama 2 haftadır bir milim ilerleme yok. Ne boy uzaması ne de yaprak çıkarma. Toprağı da gübreli geçirgen bahçe toprağı. Ne yapsam ki? Var mı bana öneriniz? Havalar biraz serin olduğundan mı böyleler acaba?
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Hıyarlar tel boyuna ulaştı. Günlük 50-65 kilo arası bir verim var. Kök başına günde 1 adet hıyar düşüyor ve 2 aylık sürede iyi bir rakam olaacak gibi.
Eklenti 557868 Eklenti 557869 |
5 Eklenti(ler)
|
|
Sn uyap ; bence de toplanıp basalım :) bu ne yoğunluktur bir rahata çıkamadı :D gidip yardım etme bahanesiyle bişiler hasat edip yeri şu salatalara baksanıza :D tütütütütü maşAllah , e tabi o kadar yersek azcıkta yardım etmeliyiz şu serayı büyütüp geliriz ..
İstediğimiz fideleri tohumları rahat rahat poşetlerimize doldurum ver elini istanbul hindistandan önce bu geziyi yapmalıyız :) |
Bu yogunlukta yakında Çiftçi Tv ıle ekranlardayız. :)
|
Tarih ve Saat belli mi?
|
Biz de takip ediyoruz kanalı senide izleriz ismail .. :-)
|
Ben burada o kanali izleyemiyorum , internette biryerlerede izlenebilirse sizin program icin lutfen link verin
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025