![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
malesef bende yok fakat tel 20 mt lik top halinde satılıyor
|
Sayın Makinistt,
Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Bahçe sahibi yakışıklıya selam olsun. Maaşallah allah bağışlasın. Bol bereketli günler dilerim. |
allah razı olsun selamlarınızı iletirim
|
3 Eklenti(ler)
|
sayın makinist bayram öncasi cuma günü bahçenizi ziyaret ettim bahçeniz gerçekten güzel olmuş. bir çayınızı içerim demiştim ama nasip değilmiş. artık birdahaki sefere görüşürüz.
|
4 Eklenti(ler)
07.08.2014 saat 15,30 civarı yağan yağmur ve dolu sonucunda tüm bahçem hasar gördü allah beterinden korusun inşallah
Eklenti 512344 Eklenti 512345 Eklenti 512346 Eklenti 512347 tüm sebzelerin dalları meyveleri yerlere serilmiş |
Geçmiş olsun. Yaz yağışları tehlikeli oluyor.
|
kötü olmus
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Çok çok geçmiş olsun,ben de yaşadım bu durumu malesef.
|
sağolun allah razı olsun allah beterinden korusun
|
Sayın Makinist çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi allah beterinden korusun, inşallah zarar görenler en kısa zamanda toparlanırlar.
|
zahiyat çok fakat kalanlar bize yeter
|
Alıntı:
|
çok geçmiş olsun makinistt. inşallah ksa zamanda toparlanır. kısmet olursa tekrar geldiğimde uğrar bir çayını içerim.
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun..
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
malesef internet probleminden dolayı paylaşımlarımı 1 yıldır ara vermiştim inşallah bundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim. bu sene bahçem oldukça güzel canlandı tohum paylaşımdan gelen tohumlarda elde ettiğim fideleri kullandım.
Eklenti 566332 Eklenti 566329 Eklenti 566330 Eklenti 566331 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025