![]() |
Sayın makinstt o çimleri evde yapmanız iyi değil dışarı aşıladığınızda soğuktan etkilenip ölürler size tavsiyem dışarda balkonda yapın
|
hayırlı olsun bahçen hemşerim bende tavşanlıdanım ama şuan ankarada ikamet ediyorum. tavşanlıda bu tip güzel bahçe yapılacak çok yerler var ancak girişimde bulunan pek yok gibi. inşallah tavşanlılara örnek güzel bir bahçen olur. kolay gelsin bereketli günler.
|
teşekkür ederim Ahsenn
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim safako bahçeye çay içmeye beklerim
|
inşallah tavşanlıya geldiğimde uğermayı çok isterim
tavşanlının neresinde kolay gelsin bol ve bereketli günler. şimdiden macuroğlunun hayatına imrenmeye başladım. allah ağız tadı sağlık ve mutluluk versin. |
yerim Ada mahallesinde herzaman beklerim
|
sn. Makinistt ,
Bahçeniz ve sayfanız hayırlı olsun . Güzel paylaşımlarınızla görsel şölen yaşayacağımızın sinyallerini alıyorum... |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sayfanız hayırlı olsun....
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
baklalar çiçeğe girdi soğanlar,sarımsaklar gelişimlerini tamamladı. birdahaki dönemim tohumluk tereleri hazır. Ispanaklardanda 2 kök tohumluk bıraktım zaten yenileride yetişiyor.
|
4 Eklenti(ler)
fide dikimleri yapıldı
Eklenti 497182 Eklenti 497183 fasulyelerim Eklenti 497189 bezelyelerim Eklenti 497190 |
5 Eklenti(ler)
sarmaşık gül diye almıştım nasıl görüntü olacak merakla bekliyoruz
Eklenti 497194 Eklenti 497195 Eklenti 497196 Eklenti 497197 Eklenti 497198 |
sayın makinistt bu ne güzellik tavşanlı harika bir bahçe kazanmış. fidelerin çok sağlıklı görünüyor. eline emeğine gönlüne sağlık bol ve bereketli günler diliyorum.
|
teşekkür ederim safako hepinizden allah razı olsun
|
Sayın makinistt incik biberi ekim zamanı geldi sırlı bayırda satşlarıda başladı
|
teşekkür ederim macuroğlu sizin bahçeye uğramayı düşünüyordum. Kütahya'ya giden arkadaşlara aldırayım artık
|
Herzaman beklerim çayımı içmeye
|
5 Eklenti(ler)
Parke taşlarım geldi akşamları 17 den sonra iş çıkışı döşeme işlemini yapıyorum oğlumda arabalarıyla harfiyat yapıyor.
Eklenti 501758 Eklenti 501755 Eklenti 501756 Eklenti 501757 yağmurun ardından çapalar yapıldı Eklenti 501760 |
1 Eklenti(ler)
sarmaşık gül diye almıştım nasıl görüntü olacak merakla bekliyoruz
Eklenti 497194 Eklenti 504811 güller açtı |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 504812 taş döşemeye devam
Eklenti 504813 fasulyelerim Eklenti 504814 Eklenti 504815 nohutlarım Eklenti 504816 karadeniz bezelyesi |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 504822 dev kabak olacak inşallah
Eklenti 504823 bamyalar Eklenti 504824 ilk domateslerim Eklenti 504825 mısırlarım Eklenti 504826 ilk hıyarlar |
Maşallah sn Makinistt, çalışmalar hızla devam ediyor. Sebzelerinizi afiyetle yemeniz dileğiyle.... Bu arada yardımcınız çok şirin :)
|
bahçenin sahibi kendileri 2,5 yaşında oğlum
|
4 Eklenti(ler)
|
Kolay gelsin sayın makinist, bahçenizde çalışmlarınız maşallah hızla devam ediyor ilerleyen günlerde çok güzel bir bahçeniz olacağa benziyor bizde güzel resimlerinizi keyifle izlemek kalıyor.
|
Sayin makinist bahçeniz gerçekten çok güzel oldu. Maşallah.
Hemşerim sana bir sorum olacak Tavşanlida tel örgü satan yer varmı nerde bulunur. Babama lazım oldu ankaradan getirmek zorunda kalmiyayim. Yardimci olursan sevinirim. Teşekkürler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025