![]() |
29 Agustos 2013
5 Eklenti(ler)
Yeni Skulentlerim, alman bir tanidigimiz verdi, isimlerini bilmiyorum
|
29 Agustos 2013
3 Eklenti(ler)
Ilk denemem, dogrumu yanlismi bilmiyorum, kücük bir aranjman yaptim, sonradan bir tane daha verdi onuda digerlerinin yanina ekledim, bakalim neler olacak
|
30 Agustos 2013
5 Eklenti(ler)
Siparislerimiz geldi :)
|
30 Agustos 2013
5 Eklenti(ler)
Siparislere devam
|
30 Agustos 2013
2 Eklenti(ler)
Palmiye tohumlari ve Fil ayagi cicegi tohumlari Perlite ekildi
|
30 Agustos 2013
3 Eklenti(ler)
Begonya, Gloxinie ve yeni iki skulent yapraklari cimlendirme denemesi icin beni bekliyor
|
31 Agustos 2013
2 Eklenti(ler)
Sonbahar dekorasyonu
|
31 Agustos 2013
4 Eklenti(ler)
Hayvanat bahcesine gezmeye gittigimizde cok güzel bir sarmasik gördüm ve hemen fotografini cektim, son iki resimdekilerde güzel, isimlerini bulabilirsem tohumunu ya da celigini hemen satin almak istiyorum, bulabilirsem kacirmam.
|
31 Agustos 2013
1 Eklenti(ler)
Hayvanat bahcesinde tropik bitki tohumlari satiliyordu, bir kac tane aldim, sevgili esim ; ''Yok artik, burda da mi ? Pes'' dedi. :D :cool: ;) :o
|
Sonunda Agustos ayina ait fotograflari ekleme isini bitirdim, sirada Eylül ayinin ilk haftasina ait fotograflar var, gündemi yakalamama az kaldi :D
|
3 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Lilium Beverly Dream
|
3 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Lilium Brasilia
|
3 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Lilium Yellow Country
|
3 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Kanarya Gülü – Kerria Japonica
|
3 Eylül 2013
5 Eklenti(ler)
Hibiskuslar
|
3 Eylül 2013
5 Eklenti(ler)
Hibiskuslarin bazilari yeni ciceklendiler, sebebini bilemiyorum, hepsine ayni bakimi yapiyorum halbuki, iki tanesi hala acmadi
|
3 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Annemin 20 senelik karanfilinden ayirip bana diktigi yavru ciceklendi :)
|
3 Eylül 2013
4 Eklenti(ler)
Esimin hediyesi mini phalaenopsis, ablalarinin yaninda yerini aldi, cok sevimli ;)
|
3 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Tohum denemeleri simdilik iyi gidiyor,
Flame Tree'nin yumusayan tohum kabuklarini dikkatlice soyup tekrar Perlite yatirdim, Mango cekirdekleri kök salmis |
3 Eylül 2013
4 Eklenti(ler)
Soganli ciceklerin sezonu acildi, gezerken birkac tane aldim
|
3 Eylül 2013
3 Eklenti(ler)
devam
|
Sayın Okan
Hepsi çok güzel başarılar iyi günler
|
5 Eylül 2013
4 Eklenti(ler)
Benim güzel Schlumbergera'larim, iki yil sonra ciceklendiler, masallah, acmadan tomurcuklari dökülürdü hep, büyüdükce güzellesiyorlar :)
|
Alıntı:
|
5 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Mürver, bu yil Kücük bir fidan olarak dikildi bahceye, az da olsa bize meyvesini sundu.
|
5 Eylül 2013
3 Eklenti(ler)
Hibiskuslarim, onlari cok seviyorum, bana hala ciceklerini sunmaya devam ediyorlar. Ilk fotograftakinin rengi aslinda cok daha güzel fakat birebir cikmiyor nedense, günün farkli bi saatinde tekrar deneyip asil renginide eklemek isterim.
|
5 Eylül 2013
5 Eklenti(ler)
Fuchsia'larim, fotograflarini cekmeden duramiyorum :)
|
5 Eylül 2013
5 Eklenti(ler)
Fuchsia'lara devam
|
5 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Melek borazanlari her yil ayni seyi yapiyorlar, yazin yaprak döküp, böcek istilasindan yapraklari delik desik olup, tek tük cicek acip havalar sogumaya baslayinca boylanip güzelce yapraklanip bir sürü tomurcuk veriyorlar :) hatta gecen sene havalar daha önce sogudugundan iceri almistim evde acmislardi cicekerini
|
5 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Passiflora manicata'nin meyvesi büyümeye devam ediyor ama ne zaman kopartmamiz gerek bilmiyorum,
Passiflora citrina üc tane tomurcuk yapmis :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025