![]() |
5 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Kizimin süs aycicekleri
|
5 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Günün hasadi :)
|
5 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Yine yeni bir sukulent denemesi, kirmizisindan pek ümidim yok, sadece asilanarak cogaltiliyor sanirim
|
Alıntı:
Haworthia margaritifera kısa zamanda gelişip bulunduğu alanı dolduracaktır. Diğerlerinde de yavru alırsın muhtemelen ama kırmızıdan umudu kes. Klorofil içermediğinden fotosentez yapamıyor, bu nedenle de tek başına yaşaması imkansız. Ben de ya tutarsa diye denemiştim. Fakat başarılı olamadım. Gerçi sendeki yeşil eli düşününce imkansız sözünü geri almam gerekecek sanırım...;) Her şey yine mükemmel bir kıvamda... Emeğine sağlık! |
Ne kadar çeşidiniz varmış Sayın F.okan, sayenizde hiç bilmediğim bitkilerle tanıştım. :eek::eek: Sanırım bahçe sayfanızı bir daha gezmem gerekecek.
Kaktüs ve sukulentlerinizi daha bir beğendim.;) |
Alıntı:
kirmizi kaktüsü asilamak istesem hangi kaktüse asilamam lazim acaba, yardimci olursaniz sevinirim. Güzel sözleriniz beni herzaman mutlu ediyor, cok tesekkür ederim. |
Alıntı:
istediginiz zaman istediginiz kadar gezebilirsiniz. Begendiginize sevindim. Saygilar. |
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Begonvil
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Mandevilla
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Yeni acan Hibiskuslarim, sonunda gercek renklerinin göründügü bir fotograf cekebildim :)
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Lilium Tiger Edition
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Türkiye'den getirdigim güllerden biri, bahceye dikildikten sonraki ikinci cicegini acti, sanirim hava degisimi ve yerine alismasi cicek verimini etkiledi.
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Cuha ciceklendi
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Budadigim Akcaagacim yapraklanmaya devam ediyor, sanirim kurtuldu.
|
6 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Haziran ayinda ektigim gec fasulye, cicekleri cok güzelmis
|
6 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Stephanotis Floribunda, iki ay önce saksisini degistirip dallarini sardirildigi cubuklardan dikkatlice ayirdim, öyle ic iceydiki haline dayanamayip zamansiz bu ise kalkistim. Köklerini rahatlattiktan sonra, dallari yeni cubuklarla yaptigim cite tekrardan düzgünce sardirdim, yapraklarinin rengi koyulasti, parladi ve simdi üzeri tomurcuk dolu, soguyan havalara ragmen acabilecekmi bakalim.
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Son acan lavantalar, bir demet daha yaptim kurutmak icin.
|
Merhabalar sayın f.okan;
Sayfanız ve yeni eviniz hayırlı olsun.Çiçekleriniz hepsi birbirinden güzel... |
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Cycas Palmiyem günesten biraz hasar gördü, toparlanir umarim :(
|
Alıntı:
|
6 Eylül 2013
5 Eklenti(ler)
Sukulent aranjmanim, degisik acilardan fotograflarini cektim, isimlerini bilen arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.
|
6 Eylül 2013
4 Eklenti(ler)
devam...
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Günün hasadi
|
6 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Flame Tree'nin tohumlarini Perlite yatirmadan önce bes tanesinin her yerini zimparaladim, tohumlar kisa zamanda nemi cekerek sistiler ve yumusadilar. zimparalamadigim tohumlar nemden hic etkilenmedi, bir hafta sonra onlarida ayni islemden gecirip tekrar Perlite yatirdim. Yumusayan kabuklari dikkatlice soydum. Böylece daha cabuk filizlendiler.
|
6 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Begonia Rex, yapraktan üretme denemesi. Digerleri de Gloxinie
|
7 Eylül 2013
3 Eklenti(ler)
Passiflora Citrina cicek acti
|
7 Eylül 2013
5 Eklenti(ler)
Hibiskuslarim, hala cicek acmaya devam ediyorlar, güzel kizlarim benim ;)
|
7 Eylül 2013
3 Eklenti(ler)
Hibiskuslara devam
|
7 Eylül 2013
2 Eklenti(ler)
Zamioculcas Zamiifolia.
|
7 Eylül 2013
1 Eklenti(ler)
Son acan kirmizi Schlumbergera
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025