![]() |
02.10.2013
2 Eklenti(ler)
Yine adini bilmedigim bir sukulent daha :) dökülen yavrulari minik bir saksiya diktim ;)
|
03.10.2013
2 Eklenti(ler)
Katli melek borazani, iceri alinca acmaya basladi :)
|
04.10.2013
1 Eklenti(ler)
Abraham Darby.
|
Sayın f.okan 421. mesajınızda adını bilemediğiniz bitki sanırım KALNCHOE DAİGREMONTİNA- Binlerin anası, aynısı bende de var minikleri hep dökülüyor, kendi kendine köklenip bir sürü yavrular oluşuyor saksıda, benim dikmeme gerek bile kalmıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 446470 |
Alıntı:
|
KALNCHOE DAİGREMONTİNA- Binlerin anasi
1 Eklenti(ler)
Saksiya dikildigi ilk gün
|
KALNCHOE DAİGREMONTİNA- Binlerin anasi
2 Eklenti(ler)
Bir hafta sonra... Yanindakiler farkli bir tür (ismini biledigim) :)
|
Ayin 10 ve 11'inde ilk kar yagdi, bahce isleri bitti diyebilirim, sadece birkac kücük is kaldi. Bu hafta gündüz 11-14 derece, gece 3-6 derece gösteriyor hava durumu. Bahar aylarini simdiden hasretle bekler gibiyim, Nisan ayinin son haftasina kadar karlar tamamen erimis olmadigindan yaklasik alti ay sadece beyaz görecegiz etrafta :)
|
09.10.2013
5 Eklenti(ler)
Yeni bir kac cesit cicek sogani
|
09.10.2013
2 Eklenti(ler)
devam
|
10.10.2013
1 Eklenti(ler)
kaktüs 1
|
10.10.2013
1 Eklenti(ler)
sukulent 1
|
10.10.2013
1 Eklenti(ler)
sukulent 2
|
Isim annemiz loveforlife, sizi seviyoruz :)
|
10.10.2013
2 Eklenti(ler)
Sinningia leucotrichia- Puppy ears
Kizimin istegi üzerine alinan bu bitkiyi ilk defa gördüm, kendisi hakkinda hic bir bilgiye sahip degilim, arastiracagim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
F.Okan
Bahçenize bayıldım... Yeni eviniz ve bahceniz hayirli olsun, size ve sevdiklerinize huzur ve mutluluk versin. Bastan beri resimlerinize baktim, evin yapim asamasi, bahce duzenlemesi cok emek var. Eviniz ve bahcenizi hem cok begendim hem de sizi cok takdir ettim. Bu guzel ev ve bahcede saglikli bir omur surereken sevdikleriniz ve sevenleriniz ile keyifli anlar gecirmenizi dilerim. Ellerinize saglik... |
Sevgili f.okan sayfanizi büyük bir begeniyle takip ediyorduk, umarim kötü birsey yoktur nerelerdesiniz özledik sizi...
|
Sayın f.okan,
Bahçenizi baştan sona zevkle gezdim. Süper. Hele soğanlı bitkilere hayranlığımdan dolayı kalbimi fethettiniz. O kadar çok çeşit var ki sanki botanik bahçesi tebrik ederim. Ellerinize sağlık... |
çalışmaları adım adım izledim .. çok hoşuma gitti. ellerinize emeğinize sağlık. güle güle oturun. :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beğeni, beğeni, beğeni, beğeni..... bunlar bütün sayfalardaki (beğen) butonu için f.okan, sayfanızı görüp gezmek şimdi kısmet oldu evinize (güle güle oturun sağlıklı ve huzurlu günlerde) bahçenize emeklerinize maşallah.
|
Evinizi ve bahçenizi çok beğendim..Sevdiklerinizle birlikte huzur içinde bol çicekli günler dilerim...
|
paşa kılıcının çiçeğini ve daha bir çok çeşidi ilk defa sizde gördüm.çiçeklerinizin maşallahı var.bu arada eviniz ve bahçeniz gayet keyifli gözüküyor.
esenlikler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025