![]() |
27.09.2013
2 Eklenti(ler)
Clivie, hergün biraz daha güzellesiyor.
|
27.09.2013
1 Eklenti(ler)
Tecomaria capensis. Seranin icinde ciceklenmeye devam ediyor.
|
27.09.2013
1 Eklenti(ler)
Trachelospermum jasminoides.
|
27.09.2013
3 Eklenti(ler)
Mandevilla
|
27.09.2013
3 Eklenti(ler)
Kasimpatilar
|
27.09.2013
4 Eklenti(ler)
Fuchsialar
|
27.09.2013
3 Eklenti(ler)
Hibiskuslar
|
Dut ve botanik gülü çok beğendim, hele o dut maşallah ne kadar iriymiş, diğer bitkilerinizin hakkını da yemeyelim onlarda çok harikalar, ellerinize sağlık.
|
Çok teşekkür ederim sn f.okan.
|
Herşey süper...Türkiye'den selamlar
|
Sayın f.okan.
Bakımlı çiçeklerinizi seyretmek çok zevkli. Bu sayfayı açmakla ne iyi ettiniz.İlk günlerden beri izliyorum.Elinize sağlık. Verdiğiniz faydalı bilgiler ve görsel şölen için teşekkür ederim. Bu gün internette gezinirken Almanya' da bir gül koleksiyonerin sitesine rastladım.Çok güzel cinsler var. Orada olmak vardı dedirtiyor . :) Camelot® Linkini verdiğim güle hayran kaldım. Bahçeniz bol çiçekle dolsun.İyi akşamlar. Selamlar. |
herşey çok güzel, emek verilince daha bir güzel oluyor sefasını sürün bu güzelliklerin.
|
Hepsi birbirinden güzel, hepsi ayri ayri övgüyü hakediyor aslinda ellerinize ve yüreginize saglik, yeni evinizde saglikli ve mutlu günler gecirmeniz dilegiyle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Almanya'da cicekler oldukca fazla seviliyor, bir cok cesit var, bunlarin hepsine sahip olabilmek gercekten cok zor, güllerde bunlardan biri, dediginiz gibi cok cesit var, bunlarin cogu lisansli, bende elimden geldigince cesitlerimi arttirmaya calisiyorum, fakat Almanya'nin bol yagisli bir kesiminde yasadigimiz icin gülleri saglikli tutabilmek bi hayli zor. Ama tabii insan sevince herseyi göze aliyor. Linkteki güle baktim, cok güzelmis. Saygilar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
28.09.2013
1 Eklenti(ler)
Ipomoea purpurea Sunrise Serenade tohumunun icinden bu sarmasikta cikti, adini bilmiyorum, tohumlari ekmekte gec kaldigim icin sadece 6-7 tane cicek acti.
|
28.09.2013
2 Eklenti(ler)
Yürüyüs yaparken ormanda bu cilekleri gördüm, nohut büyüklügündeler, yenilebilen bir cins mi bilemiyorum. taniyan bilen fikrini beyan ederse sevinirim. Zira yenilebilen türse gördügüm yerden getirip bahceme dikmek istiyorum.
|
28.09.2013
1 Eklenti(ler)
Pembe katli Hibiskus costu
|
28.09.2013
1 Eklenti(ler)
Bu hibiskusumda gec vakit ciceklendi ama soguklara meydan okurcasina acmaya devam ediyor.
|
28.09.2013
1 Eklenti(ler)
Bu da katli turuncu Hibiskus, daha cok Kücük.
|
28.09.2013
1 Eklenti(ler)
Passiflora citrina acmaya devam ediyor, henüz acmamis bes tomurcugu daha var.
|
28.09.2013
1 Eklenti(ler)
Kasimpati
|
28.09.2013
2 Eklenti(ler)
Hafta sonu Rafting dönüsü irmagin kenarinda buldugumuz agac kökleri, doganin sanati, güzelce yikayip kuruttuktan sonra vernikleyip Dekor amacli kullanicam evde ya da bahcede, bitmis halinide paylasirim.
|
28.09.2013
1 Eklenti(ler)
Bunlarda kizimin topladigi taslarin bi kismi, kapinin önüne Dekor yaptik, dogal metaryelleri kullanmak ailece cok hosumuza gider ;)
|
01.10.2013
2 Eklenti(ler)
Mini orkidelerim. Bu düzenlemeyi kendim yaptim, aklimda bir kac degisik model daha var, zamanla onlarida hayata gecirmeyi planliyorum.
|
01.10.2013
2 Eklenti(ler)
Yazi terasta geciren Plumeria cicegimin yapraklarinda acik Yesil cillenmeler meydana geldi, yapraklari yakindan inceledim herhangi bir böcek ya da benzeri birsey göremeyince hemen saksisini bosalttim, birde ne göreyim minik minik yumurtalar, cam gibi seffaf ve yuvarlak, hemen topragi bosalttim, köklerin kopmamasina dikkat ederek bir güzel ilik suyla yikadim, hemen karisim toprak hazirladim ve yeni saksisina diktim. Sonra acil cicekciye gidip ilac aldim, yapraklarin heryerini ilacladim. Topraginada tablet seklinde satilan ilactan gömdüm bir tane her ihtimale karsi. Umarim düzelir. Takipteyim. Plumeria cicegi hakkinda yapabilecegim baska bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.
|
01.10.2013
2 Eklenti(ler)
Bu fotografta cicekcinin park yerine yaptigi sonbahar dekoru, fikir amacli ekliyorum.
|
02.10.2013
2 Eklenti(ler)
Eucharis amazonica- Amazon liliesi cicek acti, aksam olunca muhtesem kokusu tüm odayi kapliyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025