![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili aheste gönderdiğin çiçeklerin hepsini tutturmayı başardım çok şükür.:D küçük bi kök maviş hariç.:(
şimdi havalar soğumaya başlıyor.ve ben çok korkuyorum kaybederim diye.onları nasıl korumalıyım.(sardunya,ceylan ve maviş) balkonda bi poşet altında duruyorlardı.iyilerdi.ama ben üşürler diye eve aldım zaten küçük kök mavişim o zaman kurudu.sardunyaların yapraklarında da 2 tanesi sararmış.nolur bana akıl ver.ne yapmalıyım? bu sene tecrübe olsam seneye evel Allah yaparım kendim.kucağımda saksılar dolanıp duruyorum. :o |
çiçeklerin çok güzel hepside şirin hoş... hele bide mandalinalarınız felan yokmu ayıla bayıla bakıyorum vallahi Maşallah hepsine...bizim malum karasal iklim olunca böyle bi imkanımız yok ama sera içinde olurmu diyede kendimi alamıyorum açıkcası...
|
Mavi ve beyaz mavişleriniz, campanula ve lobelyanız çok çok güzeller sayın aheste..
Ellerinize sağlık.. |
Alıntı:
Sevgili SUDEM, aradan çok zaman geçmiş ama umarım geç kalmamışımdır, (uzun aralardan sonra girebiliyorum nete) normal sardunya ve ceylanları içeriye almalısın, (ben ısıtılmayan kapalı yere aldım) mavişler dışarıda duruyor, sizin oranın soğukluk derecesini bilemiyorum ama, soğukta da tutuyor mavişler, eğer çok soğuksa içeri alın. Bizim buralarda çok soğuktu günlerdir her tarafı don tuttu, mavişler dışarıdaydı biraz ayıldılar bayıldılar ama yine canlandılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Merhabalar, çok uzun zaman olmuş sayfama uğramıyalı.
Benim yılbaşı çiçeğim anca çiçeklendi:) Eklenti 469910 Eklenti 469911 Eklenti 469912 |
2 Eklenti(ler)
Bunları da eşim toplamış kırlardan, dağ lâleleri (anemon), 14 şubatta :D
Eklenti 469914 Eklenti 469915 |
5 Eklenti(ler)
Soğonlılardan bazıları, nergizlerin birkaç tanesinde tomurcuk var ancak, nergizleri açtıramıyorum bir türlü. Bunları on gün kadar oldu çekeli, şimdi sümbüllerimden bazıları çiçeklendi.
Eklenti 469919 Eklenti 469920 Eklenti 469921 Eklenti 469922 Eklenti 469923 |
Sevgili aheste, maşallah yılbaşın çok güzel çiçeklenmiş, yine de soğanlıların daha bir güzel göründü gözüme. Maşallah çok güzel geliyor soğanlıların, darısı çiçeklerini görmeye inşallah... Ellerine sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün çok üzgünüm içim acıyor, boncuğumu kaybettim, komşumuz söylemiş anneme bizim damın yanında sarı bir kedi ölmüş diye, oğlu da götürmüş atmış uzak bir yere göremedim. Üç gündür yok, ara sıra gelmediği olurdu iki üç gün keşke yine öyle olsa, 13 yaşındaydı canım, bugün öğrendim yıkıldım.
Bu satırları göz yaşları içinde yazıyorum. Eklenti 470487 |
:(
Mesajınızı okurken içim acıdı.. birşey söyleyemiyorum ama acınızı paylaşıyorum.. |
Sevgili Aheste,
Şuan gözyaşlarımı tutamıyorum. Melek olmuş Boncuk. Acını hafifletmem imkansız biliyorum. Ben de yaşadım, biliyorsun. Bundan 25 yıl önce melek olan kedimizi bile unutamadım ki ben! Yolda görüp kurtarmaya çalıştığım ama başaramadığım canlara bile içim acırken... Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Ama unutmamamız gereken nice Boncuk'un bizim sevgimize ihtiyacı olduğu. Ben Fincan olmasaydı, Mercan'ı kaybetmeye nasıl dayanırdım bilemiyorum... Sevgi ve selam ile... |
sevgili aheste sayfanız hayırlı olsun. çiçekleriniz biri diğerinden güzel eline sağlık.ama boncuğu kayıp etmene çok üzüldüm.umarım gezmeye gitmiştir.aynı buna benzer bir olay annemlerin başına geldi. annem bizim tekir yok başına kötü birşeymi geldi derken,bizim tekir yaklaşık bir hafta sonra geldi. inşallah sizin boncukta gelir.hem sonra kedilerde birbirlerine çok benziyorlar.komşunuz yanılmış olabilir.şimdiden üzülmeyiniz güzel şeyler düşünelim sonu güzel olsun. sevgilerimle
|
Günaydın aheste abla,kaybına üzüldüm,dile kolay 13 yıl evin bir ferdi olmuş.Üzülme,sizin oralarda kedi yoksa,ben getireyim.Gidenin yerini tutmaz ama..
Bu arada avatarını değiştirmişsin,çok güzel olmuş.Sayfanı bunun için açtım ama,üzüntülü buldum.Ben de değiştirmek istiyorum ama henüz karar veremedim.İyi günler. |
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar üzüntümü paylaştığınız için. Evet insanın canı çok yanıyor bunu sizlerle, çiçeklerimle azaltmaya çalışacağım, ama o kalbimde her zaman olacak. Annemin var iki tane kedisi, biri henüz 7 aylık, artık onlarla avunucam. Hepinize sevgiler...
|
4 Eklenti(ler)
Sümbüllerim azda olsa açtılar, balkon misler gibi kokuyor..
Eklenti 470771 Eklenti 470772 Eklenti 470773 Eklenti 470774 |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Sedum palmeri'mde açtı sonunda, bu sene bahar çok erken geldi Rabbim sonumuzu hayır eylesin...
Eklenti 470779 Eklenti 470780 Eklenti 470781 |
2 Eklenti(ler)
Bunlar zengarden'den bu sene aldığm nergiz soğanları, manly (kırık beyaz çok katlı) olmaları gerekiyordu ama sanırım yanlış göndermişler.
Bakalım nasıl açacaklar.. Eklenti 470783 Bu da sn pria'dan aldığım erlicheer, ancak bir tanesi açıyor.. Eklenti 470784 |
ellerinize sağlık çok güzeller ben şu soganlıları yetiştirmeyi bir türlü beceremedim
|
ayrıca mavişlerinize bayıldım inşallah komşuda pişer bizede düşer
|
Sevgili aheste; lütfen sümbüllerine az da olsa açtılar deme üzülürler valla. Maşallah çok da güzel açmışlar, renkleri başka bir harika... Çok güzeller çok... Sanırım soğanlar geçtiğimiz senelerin soğanları?
Sedumun da maşallah; gerçekten çok güzel çiçekleri var, nergislerin de güzel geliyor. Ve dediğin gibi Allah'ım sonumuzu hayretsin, yardımcımız olsun resmen şubat ayında yağmursuz ilkbahar yaşıyoruz. :( |
Sevgili aheste sumbullerinize bayıldım maşallah renkleri cok güzel. .bu sene bende sümbül ektim ilk kez sabırsızlıkla hergün kontrol ediyorum. .Henüz mini miniler umarım Çiçeklerini görebilirim bende ;)
|
Alıntı:
|
aheste mavişi
Sevgili Aheste merhaba,
Maviş çiçeğinin peşine düşüp tüm maviş konusunu okudum dünden bu yana.. Maviş çiçeklerini gördükçe de isteğim daha da arttı.. Maviş sayfasındaki sizin mavişi görünce de sizin bahçenize geldim, çok da hoş buldum.. Tüm çiçekleriniz harika.. Ama mavişinize başka vuruldum, Maşallah ... Elinize, emeğinize sağlık, bol çiçekli günler dilerim, sevgiler |
Evet sevgili Yenigine onları bir kaç sene oldu alalı, kırmızı olan tek soğandan bu kadar çoğaldı, sümbüller çok ürüyor ama koskocaman çiçek açtıramıyoruz nedense...
|
Sevgili ngr33 çok teşekkür ederim, inşallah sizde görürsünüz bol bol çiçeklerini...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025