![]() |
Sevgili aheste, maşallah maşallah bitkileriniz sağlıklı görünüyorlar, çok da güzeller. Sardunyalarınıza bayıldım maşallah!.. Peki o sardunya neden öyle coştu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ayşe hn.cım ne güzel çiçeklenmişler. MAŞALLAH.
Hepsi birbirinden güzel. Ellerine sağlık. Sevgilerimle:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Mavişimin bu sene tam açmış halini sizlerle paylaşmadan duramadım...
Şimdi böyle değil tabi çiçekleri geçti artık. Eklenti 432982 Eklenti 432983 |
Aheste abla, bu jandarma çiçeği (buralarda şeker lale derler) dediğin çiçekten bende de var ama seninki gibi açmıyor. Çok gelişti ve büyüdü. Çok tomurcuklandı ama çiçekler açamadı bir türlü. Eğer sebebini biliyorsan paylaşırsan çok mutlu olurum. Fotoğrafı yüklemek istedim ama hata verdi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Petunyaları hiç incelemedim, tohumları gübreli toprağın üzerine serptim, daha sonra üzerine tuz serper gibi çok ince kum serptim, fısfısla suladım, benimde çok çıkmadı ama, 4 kök çimlendi onunda biri gitti.. Sevgiler... |
[QUOTE=aheste;1188610]Bunada jandarma çiçeği diyorlar bizim buralarda, taze sürgünlerinden kolayca tutuyor.
Sevgili aheste ile aramız 8-10 km olmasına rağmen,bizim köyde bu çiçeğin adı azıcık farklı: Çavuş-jandarma Bende hem kırmızısı,hem de yavruağzısı var. |
1 Eklenti(ler)
Sonunda bir küpeliyi açtırabildim, hiç küpeli yetiştiremiyodum bahçemde(balkonumda çok sıcak), bu sene ilaçlarla iyi gidiyo gibi. Bizim bahçede hem kırmızı örümcek, hem külleme, hem de beyaz sinek bolca oluyor. Beyaz sineklere bi çare bulamadım henüz:(
Eklenti 433420 |
5 Eklenti(ler)
Bu güzeller sevgili SDurul'dan gelmişlerdi mayıs ayının sonlarında :)
Eklenti 433422 Eklenti 433423 Aslın da ben sadece bu minişlerden rica etmiştim, Sevgili SDurul birtanecik için mi kargo ödeyeceksiniz dedi, ve bir çok güzel göndermiş. Yüreği kocaman ismi gibi sevgi dolu. Telefondaki sevgi dolu, kadife sesi halâ kulaklarımda, tekrar çoook teşekkürler... Eklenti 433424 Eklenti 433425 Eklenti 433426 |
4 Eklenti(ler)
Bunlarda
Eklenti 433429 Eklenti 433430 Atlaslarım da sürgün verdi, birtanesi hariç. Eklenti 433431 Sarıkızın bir kısmı sevgili Mügem'e ait, bir kısmıda sevgili SDurul'a ait, yani iki kök var bir saksıda. Sevgili Durul'dan gelen bir kaç tane daha var onları henüz fotoğraflamadım. Eklenti 433432 |
1 Eklenti(ler)
|
Beyaz maviş yı-kı-lı-yooorrrr....
Tabi maviside.. |
Sevgili aheste ne diyeyim ben de sevgili mügem e katılıyorum maşallah çiçeklerin yı-kı-lı-yoorrr...
|
Alıntı:
Bende siz maviş ustasından öğreneceğim mavişlerin dilini. Benimkilerde kendilerine gelmeye başladılar. Yeni yaprak oluşturuyorlar. Biraz daha büyüsünler annelerini ziyarete gelecekler. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Mügem, sevgili Yenigine, sevgili Sevgi, sevgili Loveforlife, sn H-doğan hepinize çok teşekkür ederim, beğenileriniz, yorumlarınız ve güzel sözleriniz için.
Ayrıca sayfamı ziyaret edip beğenide bulunan herkese çok teşekkür ederim :) |
2 Eklenti(ler)
Ortancamızın çiçekleri geçiyor artık,( geçmeden çekmek kısmet olmadı) yine sonbahar geliyor :( . Arka tarafın kötü görüntüsünü çok güzel kamufle ediyor.
Eklenti 434295 En son açan çiçeği,bu gölgede kaldığı için geç açtı sanırım. Eklenti 434296 |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025