![]() |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Hasekiler
Eklenti 494814 Bombus arıları hasekileri çok seviyor Eklenti 494815 Bu bordo beyazın tohumları Güler hanımın paylaşımından gelmişti, mor beyazlıda vardı ama onun çiçeklerinin güzel anını kaçırdım, çok teşekkürler ediyorum burdan kendisine. Fotoğraf pek iyi değil, yakını fulu çekmişim. Eklenti 494816 |
5 Eklenti(ler)
Görümcemin getirdiği hediye tohumlar
Eklenti 494818 Eklenti 494819 Bunlarda çimlenmiş halleri Kozmos Eklenti 494821 Peygamber çiçeği Eklenti 494822 Beni unutma çiçeği |
Yeni tohumların hayırlı olsun..
|
Yeni çimlenenlerin hayırlı olsun, çiçeklenmiş hallerini de görürüz inşallah.
Şu beni unutma çiçeğinin, çiçeklerini çok merak ediyorum nasıl bir çiçek olduğunu. |
Unutma beni çiçeğinin çimlenmesi çok zor diyor herkes. Ama siz başarmışsınız. Umarım çiçekte açarlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Biraz balkondan.
Çin karanfilim çoştu... Eklenti 494934 Bu sene aldığım ceylangözü sardunyam, çiçekçi kelebek sardunya dedi... Eklenti 494935 |
4 Eklenti(ler)
Kalonşolarım da pek güzelleştiler
Eklenti 494950 Eklenti 494951 Bu sene aldığım turuncum, varken tekrar almışım Eklenti 494952 Eklenti 494953 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Çan çiçekli mavişim, bu biraz geçmiş hali, daha önce foğraflıyabilseydim çok daha güzeldi
Eklenti 494961 Eklenti 494962 |
3 Eklenti(ler)
Bu sene ilk açan sardunyam
Eklenti 494965 Geçen sene eylül ayında kendi ceylanımdan diktiğim miniğim Eklenti 494966 Eklenti 494967 |
1 Eklenti(ler)
Klasik mavişim henüz böyle, tomurcukları henüz görünmedi, bir ay kadar var daha açmasına
Eklenti 494975 |
Sayın Aheste çiçekleriniz çok güzel ama bu Haseki dediğiniz müthiş güzel. Çok zarif bir çiçek.
bundan edinmek istersem markette tohumunun adı ne geçer acaba? ellerinize emeğinize sağlık. |
Sevgili aheste maşallah ne güzel olmuşlar güzelliklerin öyle, çin karanfilinin rengi pek tatlı, kalançhoen gene öyle salkım salkım çiçeklenmiş, hele çan çiçeği mavişine bayıldım çok güzel hepsi hepsi çok güzeller hangisini saysam ki... allah nazarlardan korusun, huzurla mutlulukla büyüt hepsini.
|
Alıntı:
Bu arada maşallah çiçeklerin, fidelerin coşmuş, çok da güzel olmuşlar her zamanki gibi. Ellerine, emeklerine sağlık. |
Çiçeklerine tekrar baktım maşallah coşmuş da coşmuşlar. :) Maşallah!..
|
sevgili ahaste ellerine emeğine sağlık ne güzel açmışlar maşallah. çan çiçekli mavişin çok güzel klasik mavişden daha erken açıyor olması ayrıca güzel.iyiki geçmiş halinin fotoğrafını çekmişsin geçmemiş halini hayal bile edemiyorum.sevgiler.......
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Off mavişler muhteşem sn. aheste benimkiler nedense bu kış çürüdüler. şimdi yeniden bulmaya çalışıyorum.Güle güle büyütün
|
Teşekkür ederim sevgili günebakan, neden çürüdülerki mavişleriniz kapalı mekandamıydı, aslında bu çan çiçekli olan arsız tabir edilen türlerden ama kapalı mekanları pek sevmiyorlar, isterseniz sonbaharda gönderebilirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayyyi buyursunlar buyursunlar ne güzel olur, hem de çok sevinirim valla bir kahvemi bir çayımı içersiniz sohbet ederiz her zaman memnuniyetle beklerim, bu tarafa geleceğiniz zaman buradan yazarsanız adresimi özelinize yazarım. Salıcakla kalın |
Evet kapalı mekandalardı (balkonun cam ile kapalı) soğuğuda sevdiklerini düşünüyordum ama bilemedim artık neden çürüdüler. Teklifiniz içinde teşekkür ederim:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025