![]() |
Alıntı:
İzmir'de sıcaklar birden bastırıyor ağaçlar, çiçekler resmen kavruluyor hele benim balkonum gibi çok güneş alan bir yer için güneşe ve sıcağa en dayanıklı bitkileri bulmak şart. |
allsyum
1 Eklenti(ler)
...
|
açelya
3 Eklenti(ler)
...
|
Pembe yasemin,
5 Eklenti(ler)
ve aslanağzı..bu sarı olan aslanağzı biraz değişikmiş:cool:
|
kartopu,nemesia..
5 Eklenti(ler)
Clematis president nihayet bir tanecik çiçek verdi:p
|
yer minesi ve filbahri
4 Eklenti(ler)
devam..
|
Menekşeler;benim vefalılarım..
5 Eklenti(ler)
ve diğerleri..
|
devam
5 Eklenti(ler)
...
|
Sevgili neslihan maşallah nemesialar çok güzel çiçeklenmiş. Tohumdan mı yetiştirdiniz, yoksa çiçekli fide halinde mi almıştınız?
|
Alıntı:
|
Küpe..
3 Eklenti(ler)
Bu küpenin rengini çok seviyorum:p
|
Erik, kiraz..
4 Eklenti(ler)
Ensevdiğim meyveler;)bu minnoş kiraz daha 2. yılında meyve verdi!
|
Sevgili Neslihan; eriklere maşallah, tam şimdi onları yeme zamanı... Bereketli görünüyor bereketi bol olsun inşallah...
|
Çok çok teşekkür ederim sevgili YeniGine;buyrun beraber yiyelim:)
|
Tebrik ediyorum. Bahçenizde her şey çok güzel. Özenle yapılmış. Elinize sağlık.
|
Sevgili neslihan0602;
Bahçe sayfanızı yeni farkettim, ilk sayfadan itibaren dolaştım. Büyük emek ve ince zevklerle düşünülüp tasarlanmış bahçenizi çok beğendim. Bitki seçimleriniz çok isabetli, bakımlı ve hoş hepsi de. Sardunyalarınıza ve özellikle küpelerinize bayıldım. Bir de, bir delikanlı ve güzel bir küçük kız gördüm, en çok onları sevdim. Ha, bir de Turna'yı :) Bir iki yıl içinde bahçeniz daha da güzelleşecek, her şey yerine oturacaktır. Ellerinize sağlık, kolaylıklar diliyorum. Sevgiler. |
Sevgili Adalet Yağcı,güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.
Ağaçlar net sayfasına üye olduğumdan beri en çok gezdiğim bahçeler arasında sizinki ilk sıralarda yer alır;bitki çeşitliliğiniz, özeniniz ve harcadığınız emek bahçenin her köşesinde açıkça görülüyor..Bense daha yolun başındayım,önce terasta şimdi de evimin bahçesinde,deneye yanıla uğraşıp duruyorum işte... |
Yolun başında olmak biraz korkutucu olsa da, verdiği heyecan size korkularınızı unutturacaktır, merak etmeyin.
Ben bahçemi düzenleyip bitirdikten sonra tanıştım ağaçlar.net ile, sonra yavaş yavaş her şeyi bozup yeniden şekillendirdim, hâlâ da devam ediyor :) Siz bu konuda şanslısınız, forumda bir çok güzel düzenlemeler görüyorsunuz, fikirler alacaksınız, paylaşımlarınız olacak. Yani burada çok mutlu olacaksınız :) |
hottuniya ve diğerleri..
5 Eklenti(ler)
Sayın Saim Ergin'in gönderdiği alaca yapraklı hottunia ve çiçeklerini özlemle beklediğim melissa...Liliumlar glayöller...
|
Sardunyalardan hiç vazgeçemem
5 Eklenti(ler)
:pSardunya sardunya sardunya...
|
Sardunyalar ve soğanlılara devam...
4 Eklenti(ler)
...
|
Çeşitli...
5 Eklenti(ler)
....:cool:
|
İlk baklalar
5 Eklenti(ler)
Bakla çok sevdi bu toprağı,ürün çok yani...Bakla bitkisinin toprağı iyileştrdiğini duymuştum,ürün beklediğimden değil ama şansımı denemek için biraz tohum ektim,beni utandırdı:oilk ürünü topladım bugün..
Sebze ahçesini de resimledim ama fideler henüz çok küçük;tohumdan yetiştirdiğim pembe domates,ayaş domatesi,çeşitli biberler ve marul ,bakla salatalık ,beyaz kabak fideleri.. |
Mutfaf otları..
4 Eklenti(ler)
Mutfak tarafındaki dar alanda(yaklaşık70 cm/550cm) bütün mutfak otları var;nane,maydanoz,yeşil soğan,tere,roka,dereotu,kişniş,reyhan,biraz da ıspanak..
|
Havuzu nihayet doldurdum..
4 Eklenti(ler)
'Su akar deli bakar'misali geçtim karşısına çayımı yudumladım:o
|
Vapur dumanı
5 Eklenti(ler)
:confused:
Arkadaşlar ikinci resimdeki yaprak acaba vapur dumanı mı?bilen varsa lütfen yazar mı? tohumları serpmiştim ama emin olamadım ,çünkü bu yaprağa çok benzeyen bir yabani ot cinsi de var sanki... |
Tavşan kulaklarını çam ağacının altına diktim..
4 Eklenti(ler)
Kuşbakışı..
|
Ben vapur dumanına benzettim sayın neslihan062. (ben de pek bilgili sayılmam ama benim fideler de bunun gibi ve internete biraz bakındım) Ayrıca gülleriniz, havuzunuz, tüm çiçekleriniz ve de ladinleriniz ne kadar da güzeller! Ben de ladini çok seviyorum ama ne yazık ki bahçe oldukça dolu ve ladin de büyük bir ağaç.
|
Teşekkür ederim sevgili Fagus Sylvatica,umarım öyledir..Ladini ben de çok seviyorum, iyi ki dikmiş bizden önceki evsahibi:)
|
Sevgili Gülsu,çok teşeküür ederim:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025