![]() |
çilek
1 Eklenti(ler)
Devam..
|
Çeşitli..
5 Eklenti(ler)
Devam3. ve 4.resimdeki ceylangözünü yeni aldım rengi çok güzel..önce rhododendron sandım:rolleyes:ama yaprakları farklı..
|
Devam
2 Eklenti(ler)
devam
|
hangi bitki..
59 nolu mesajdaki sarı çiçekli bitkinin adını bilenler lütfen yazarlar mı?
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederinmsayın loveforlife..
|
ellerinize sağlık
|
Yeni çiçek bölümü..
5 Eklenti(ler)
Bahçenin bir bölümünü daha çiçeklik yapmaya karar verdim, yardımcımız Rıdvan o bölümdeki çimi kaldırdı.. Burayı kazarken çimin altından 2 tane yumurta çıktı:cool:ne yumurtası olduğunu bir türlü anlayamadım...Geçen yıl gömdüğüm amayrillis soğanları da çıktı,1 tane soğan gömmüştüm 5 tane olmuşlar..Onları hemen saksıya aldım.Soğanı o kadar derine gömmüşüm ki :rolleyes:unutmuşum nereye gömdüğümü bi de..laleler nihayet açmaya başladı ,geçen yıl diktiğim filbahri de yapraklandı,yaşasıııınnnn:p
|
Çilek
2 Eklenti(ler)
Çilek ve naturalçiftlikten aldığım ekilmeyi bekleyen fideler..hanımeliacemborusu,beyazsarmaşık gül,kırmızı gül,mercan çiçeği,melisa,duranta erecta,polygala ,hedera...
|
Bu sabah,,
5 Eklenti(ler)
Yalıtım sürülmeden önce havuzu biraz doldurduk,kaçak var mı diye bakmak için:cool:Bauhausdan aldığım kompost bidonu...oğlum ve kızım:p
|
rhododendron
5 Eklenti(ler)
bauhausdan aldım bu orman gülünü,,umarım bizim buraya uyum sağlar:rolleyes:Geçen kasım ayında,annemin apartmanının bahçesinden kırıp getirdiğim üzüm asmaları tutmuş:D
|
Çeşitli çiçekler..
5 Eklenti(ler)
Kalonşo,begonya ve alacalı yaprak..
|
Ordan burdan..
2 Eklenti(ler)
...
|
bahçeniz güzel emeğinize çabanıza sağlık
|
Sanırım Turna heykeli o çok güzel bir heykel. Bahçenize çok yakışmış.
|
Sevgili neslihan0602 hoşgelmişsiniz, bahçe sayfanız hayrlı olsun. Bahçe çok güzel, ellerinize, emeklerinize sağlık... Daha güzellerine olsun inşallah...
|
Teşekkür ederim Yavuz bey,daha yolun başındayım...
|
Sevgili mandalinleerik ,bahaustan aldım o heykeli,dün de ayağını alçı kalıba döktüm,sağlam olsun diye...yarın görüntülerim..:)
|
Sevgili Yeni Gine,sizi bahçemde görmekten çok mutlu oldum,sizin bahçenizi adım adım gezdim,en beğendiğim bahçelerden biri,ellerinize sağlık:)
|
Sevgili neslihan0602 çok teşekkür ediyorum; sevindirdiniz beni en beğendiğim bahçelerden biri düşünceniz ile. İnşallah da hep öyle olsun. Sağol.
|
su sümbülleri
5 Eklenti(ler)
Gİttigidiyordan sipariş verdiğim su sümbülleri ve Zenfide'den gelen petunya ve armeria fideleri.
|
Yeni çiçeklik
5 Eklenti(ler)
Geçen yıl bahçeyi çimlendirmiştim,ağustos sıcağında çim ekildi..herkes'bu sıcakta çim olmaz dedi ama ,ellerimle attım çim tohumlarını çeşit çeşit gübre,spor alan çimi, gölge çimi ,güneş çimi ne tohum bulduysam bastım bahçeye..:cool:günde 2 kez de suladın mı, isterse olmasın çim!!Ama bu yıl farkettim ki çiçek alanım yok! küçük bir bölüm ayırmıştım ama çok yetersiz kaldı,onun için bölüm bölüm çimi kaldırtıp çiçeklikler yaptım:rolleyes:
|
Kuşbakışı..
5 Eklenti(ler)
Süs elması açmaya başladı,diğer elmadan farklı olarak önce yapraklar çıktı,şimdi de çiçekler:p terastan kuşbakışı..armut ,erik, vişne meyve ağaçlarının hepsi açmaya başladı..:p
|
kuşbakışı arka bahçe
4 Eklenti(ler)
....
|
Çiçeklerle devam edelim.
5 Eklenti(ler)
Rhododendron(orman gülü,kuman gülü,komar gülü)umarım uyum sağlar yerine,yarı gölge bir yere diktim.:cool:Sardunyalar saksıda,verandada...
|
devam
5 Eklenti(ler)
devam edelim..
|
çeşitli çiçekler..
5 Eklenti(ler)
Kartopu,fırça çalısı,yine begonyalar...
|
Devam
5 Eklenti(ler)
çeşitli çiçekler..
|
Kamelya
4 Eklenti(ler)
:cool:Şubat ayında koçtaş'tan aldığım kamelya,üzeri çiçek doluydu ama hepsi döküldü:(Yaprakları da sanırım salyangos saldırısına uğramış,ama ben çiçeklerinin güzelliğine kanıp aldım..Şimdi alarm veriyor 1 aydır tek tük tomurcuklar açıyor,zedelenmiş yapraklarını kesmeli miyim ?
|
Ordan burdan..
2 Eklenti(ler)
...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025