![]() |
Ablacım ellerine sağlık kırmadın beni tekrar teşekkür ederim :) Nergisler nekadar az açmış olsalar da açmış olanların güzelliği yeter :) Çiğdemler çok güzel ve minyatür hercailerde gözüm kaldı maşallah :)
|
Merhaba emel262 bence herşey çok güzel eminim ilerleyen günlerde dahada güzel olucak, evinide çok beğendim kızında çok tatlı maşallah inşallah benim bahçemde seninki gibi renklenir herşey gönlünce olsun sağlıcakla kalın.
|
çok teşekkürederim 06dilek :)
|
5 Eklenti(ler)
Herkese Günaydınlar efendim :) Hafta sonu çiçeklere bakarken uzun zamandır birşeyler paylaşmadığımı farkettim ve hemen sardunyaların resimlerini çektim...
|
5 Eklenti(ler)
Bu sardunyaların da çoğu baharda yeni dikildiler... Araya begonyayı, mercan çiçeğimi, hercaiyi ve papatyalarla ballıcayıda sıkıştırıvermişim :) herşey gönlünüzce olsun....
|
Emel hanım,bu çiçekler bir arada çok güzeller ama su ihtiyaçları farklı sanırım zarar vermiyormu fazla su?
|
Alıntı:
|
Sevgili emel262 sardunyaların çok güzel açmışlar, hepsi de biribirinden güzeller maşallah
ellerine sağlık. |
sevgili emel262,doğru söylüyorsunuz uzun zamandır sesin soluğun çıkmadı .dönüşün muhteşem olmuş.sardunyaların çok güzel ve sağlıklı kimbilir daha ne güzeller vardır paylaşılacak,bu güzelliklerin devamını da getirirsin inşallah.sevgilerimle.
|
5 Eklenti(ler)
Bir sardunya hastalığıdır gidiyor bende, açtıkça paylaşmak istiyorum, paylaştıkça her yere sardunya dikmek istiyorum...
|
5 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
Begonyalarda Bodur Begonvil de yenilerden :)
|
5 Eklenti(ler)
Rudbekya, Hatmigül, Fener çiçeği, yıldız çiçeği ve Glayör
|
4 Eklenti(ler)
Ortancaların bu yıl ki hallerini göstermezsem olmaz değil mi:)
|
4 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
petunyaların son halini de ekleyeyim ve bitireyim artık bu sabah çektiğim bahçe resimlerini :)
|
Emel ablacım ellerine emeklerine sağlık sardunyalara bittim bayıldım :)
|
Sevgili emel maşallah maşallah!.. Bütün çiçekleriniz coşmuş da coşmuş. Harika olmuşlar, ellerinize sağlık...
Glayölün dibindeki çiçek ve 135 nolu mesajdaki kadifelerin yanındaki çiçeklerin isimleri nedir acaba? Hepsi birbirinden güzel... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Günaydın herkese :) Bahçelerin sanırım en güzel hali Gaura çalısı ve asterlerde...
|
3 Eklenti(ler)
Gaura çalısı...
|
4 Eklenti(ler)
Günaydın...
Geçen hafta yeni ekilen çim alanın 10 günlük halinin resimlerini çekmiştim ama fırsatım olmadığı için ancak bugün gösterebiliyorum... 10 günlük çimlerimiz :) |
4 Eklenti(ler)
güller...
|
5 Eklenti(ler)
kışın soğukta bütün sardunyaları kaybetmiştim. Kaybettiklerimizin yerine alınan yenilerden...
|
5 Eklenti(ler)
Baharı ne kadar özlediğimi düşünüyordum. Yazın fırsat bulup aktaramamıştım:) Özlemimi paylaşmak adına...
|
Günaydın herkese...
3 Eklenti(ler)
En sonunda yapabildiğim havuzumuz :)
|
kayrak taşlarla kaplama da güzel olmuş
|
teşekkürederim sn.shawshang
|
sevgili emel262, uzun zaman olmuş ziyaret etmeyeli sayfanı, çimlerin ve havuzun çok güzel olmuş. havuz heveslisi birisi olarak bahçene havuz çok yakışmış.sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025