agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   emel262 / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/30611.htm)

aheste 22-08-2013 11:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emel262 (Mesaj 1191990)
en çok bunlar dikkatimi çekiyor

Ama çok güzeller, bayıldım, bahçeniz çok güzel hepsine bayıldım, ellerinize sağlık.
Bizim Bergama Belediyesi de dikmiş bunlardan bazı yerlere, tohularından toplamaya çalışcam :) Sevgiler...

Muda 22-08-2013 11:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emel262 (Mesaj 1173631)
adını bilmediğim çiçekleri bir araya topladım :) burada bu çiçeklerin hepsine izmir nazı diyorlar, hatta kirli hanımın adıda izmir nazı :) baştaki iki resimde olan çiçek daha çok küçük büyüdüğünde çok güzel oluyor o zaman yine resimleyeceğim. İşte izmir nazları...

En alttaki küçük pembe renkli açanlar civan perçemi. Burada bir yerde vardı. Ben bu yıl tohumdan yetiştirmeye çalıştım. Çıktıktan sonra kurudular. Burada beyaz ve sarı renklileri doğal olarak var. Bir defa ektikten sonra tekrar ekmeye gerek kalmıyor. İkinci yıl çiçek açıyorlar. Çiçekleriniz çok güzel. Daha sonra çeşit ve miktar olarak daha da artar. Sayfanız hayırlı olsun.

emel262 22-08-2013 16:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Muda (Mesaj 1192025)
En alttaki küçük pembe renkli açanlar civan perçemi. Burada bir yerde vardı. Ben bu yıl tohumdan yetiştirmeye çalıştım. Çıktıktan sonra kurudular. Burada beyaz ve sarı renklileri doğal olarak var. Bir defa ektikten sonra tekrar ekmeye gerek kalmıyor. İkinci yıl çiçek açıyorlar. Çiçekleriniz çok güzel. Daha sonra çeşit ve miktar olarak daha da artar. Sayfanız hayırlı olsun.

aaaa evet olabilir bunlar civan perçemi galiba :) teşekkürederim sn Muda...

bay tömürcek 20-02-2014 14:32

Emel ablacım sayfan çok sessiz kalmış, nergis zamanı gelince aklıma sen geldin sıra sıra, sarı nergisler vardı açmadı mı onlar merak ettim ;)

mügem 20-02-2014 16:00

Merhabalar Emel hanım,ziyaretinizi görünce,ben de sizin bahçeye damladım.Maşallah papatya türleriniz çok gösterişli.Güle güle büyütün.Yeni paylaşımlarda buluşalım.Sevgiler.

emel262 21-02-2014 09:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1251383)
Emel ablacım sayfan çok sessiz kalmış, nergis zamanı gelince aklıma sen geldin sıra sıra, sarı nergisler vardı açmadı mı onlar merak ettim ;)

:) beni gerçekten güldürdün, sıra sıra demek :))) benim değil komşularımın sıra sıra nergisleriydi onlar ama bende bu sonbaharda sıralı olarak diktim :) sanırım benimkilerde buhaftalarda açmaya başlayacaklar... Ama bir komşu bahçe daha var ki izin verirse tabi onun bahçesindeki nergisleride göstermek isterim... Biliyorum ki bayılacaksın by tömürcek...

bay tömürcek 21-02-2014 11:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emel262 (Mesaj 1251693)
:) beni gerçekten güldürdün, sıra sıra demek :))) benim değil komşularımın sıra sıra nergisleriydi onlar ama bende bu sonbaharda sıralı olarak diktim :) sanırım benimkilerde buhaftalarda açmaya başlayacaklar... Ama bir komşu bahçe daha var ki izin verirse tabi onun bahçesindeki nergisleride göstermek isterim... Biliyorum ki bayılacaksın by tömürcek...

Allah gülmekten ayırmasın ablacım ;) Evet sıra sıraydılar abla hiç aklımdan çıkmıyolar onlar benim eğer mümkünse konu komşu bahçedeki nergisleri de görmek isterim çok seviyorum nergisleri :p

emel262 21-02-2014 13:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1251728)
Allah gülmekten ayırmasın ablacım ;) Evet sıra sıraydılar abla hiç aklımdan çıkmıyolar onlar benim eğer mümkünse konu komşu bahçedeki nergisleri de görmek isterim çok seviyorum nergisleri :p

:) kesinlikle izin alabilirsem senin için güzel bir bahçeden çekeceğim nergisler....

münevver48 21-02-2014 19:44

sevgili emel262 sayfanız hayırlı olsun.bahçeniz çok güzel.emeğinize sağlık.çiçekleriniz hiç solmasın.sevgilerimle

emel262 24-02-2014 21:01

5 Eklenti(ler)
by tömürcük senin için hafta sonu komşularımın bahçesine baktım ama nergisler daha yeni açmaya başlamıştı. Tam olarak açmadıkları için eklemek istememiştim ama gelecek haftalarda sana çok daha güzel bir nergis bahçesi çekeceğim için bunları eklemeyi istedim:)

emel262 24-02-2014 21:05

5 Eklenti(ler)
Birde zühra teyzenin bahçesine bakalım mı? :)

emel262 24-02-2014 21:09

5 Eklenti(ler)
Zühra teyzenin sümbülleri de güzeldir, ayrıca çuhaları ve birde yumak :)

bay tömürcek 24-02-2014 21:14

Ablacım ellerin dert görmesin çok teşekkür ederim ricamı kırmadığın için ;) Ben bayıldım bu nergislere maşallah sıra sıralar bende saksıda 3 tane açtı diye sevinçten uçuyorum zühra teyzenin yerinde olmak isterdim :p Diğer şöleni de sabırsızlıkla bekliyorum emel ablacım ;)

hira 24-02-2014 22:26

Zühra teyzenin bahçesi bi harikaymış yani.. görsel şölen..

YeniGine 24-02-2014 23:44

Maşallah!.. Sevgili Emel, ne kadar güzel bu nergisler böyle ellerinize, gönlüne sağlık, Zühra teyzenin de ellerine, emeklerine sağlık... Gerçekten ne kadar güzel olmuş o nergisler öyle, acaba ne yapıyor, nasıl bakıyor, soğanları çıkarıyorlar mı? Bir öğrenseniz bize de anlatsanız çok güzel olur vallahi...

YeniGine 24-02-2014 23:52

Sevgili Emel ben sizin sayfa 3 yarıda kalmışım ve sonrasını yeni gördüm. Maşallah Maşallah ne kadar güzel olmuş kınalar, kadifeler vee bodur zinnialar. Bodur zinnialara bayıldım ve ilk kez sizin bahçenizde gördüm aynı renkleri nasıl bir arada toplayabildiniz, çok güzel bir görüntü vermiş. Harika olmuş, ellerinize sağlık... Maşallah!..

emel262 25-02-2014 08:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1253189)
Ablacım ellerin dert görmesin çok teşekkür ederim ricamı kırmadığın için ;) Ben bayıldım bu nergislere maşallah sıra sıralar bende saksıda 3 tane açtı diye sevinçten uçuyorum zühra teyzenin yerinde olmak isterdim :p Diğer şöleni de sabırsızlıkla bekliyorum emel ablacım ;)

Kesinlikle bahsettiğim o bahçeyi görmelisin, resmini çekmemeyi özellikle istedim merakla beklemen için :) Çünkü orası gerçekten bir nergis tarlası olmuş diyebilirim...

emel262 25-02-2014 08:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1253252)
Maşallah!.. Sevgili Emel, ne kadar güzel bu nergisler böyle ellerinize, gönlüne sağlık, Zühra teyzenin de ellerine, emeklerine sağlık... Gerçekten ne kadar güzel olmuş o nergisler öyle, acaba ne yapıyor, nasıl bakıyor, soğanları çıkarıyorlar mı? Bir öğrenseniz bize de anlatsanız çok güzel olur vallahi...

Teşekkürederim sn YeniGine, nergisler için özel birşey yapmıyoruz benimde var yaklaşık 150 soğan kadar. Ama resmini çekmedim çünkü benimkiler hem az hemde daha açmadılar. Soğanları çıkartmıyoruz ki toprak altında çoğalabilsinler. Birkere dikiyorsunuz birdaha artık soğanları ayırmak başka yerlere dikmek istediğinizde çıkartıyorsunuz...

sonkez 25-02-2014 08:20

Hepsine kocaman bir maşallah.....

aheste 25-02-2014 08:43

Sevgili Emel fotoğraflar için çok teşekkürler, ellerine sağlık. Tam bir görsel şölen olmuş, Zühra teyzenin de ellerine sağlık, hepsine maşallah, çok güzeller bayıldım. Bende tömürcek gibi öbür bahçeyi merakla bekliyor olacağım...

münevver48 01-03-2014 07:28

sevgili emel ne kadar şanslısın böyle güzel bahçeli komşuların var.hani (ev alma komşu al) diye boşuna dememişler. nergizlere sümbüllere hepsine bayıldım.bir koşuda gelip kokularını içime çekmek istedim.

emel262 03-03-2014 08:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 (Mesaj 1255086)
sevgili emel ne kadar şanslısın böyle güzel bahçeli komşuların var.hani (ev alma komşu al) diye boşuna dememişler. nergizlere sümbüllere hepsine bayıldım.bir koşuda gelip kokularını içime çekmek istedim.

Fotoğraflarda gördüğünüzden çok daha farklı aslında. Muğlaya gelirseniz mutlaka beklerim ...

münevver48 03-03-2014 12:20

sevgili emel, bu güzel davetin için çok teşekkür ederim.çok naziksiniz inşalah neden olmasın sizi daha yakından tanımak beni memnun eder.

olcim 03-03-2014 13:50

Çok güzel görünüyorlar , size bahar gelmiş ben yine kıştayım :)

İremsıla 03-03-2014 14:16

Sevgili emel hanım,ellerinize sağlık çiçekleriniz çok bakımlı ve güzeller.rudbekyalar,nergizler,anemon vs. hepsi muhteşem sevgiler..

emel262 10-03-2014 09:14

5 Eklenti(ler)
by tömürcek sana göstermek istediğim için bu bahçenin resimlerini buraya ekliyorum ama bilesin ki bu bahçenin hakkı bu değildir. Bu yıl nazar mı değdi ne olduysa artık bu bahçede nergisler açmadı. Çok üzgünüm umarım gelecek yıl açarlar çünkü bu bahçeye bakmadan geçemeyeceğin kadar güzel bir görüntüsü olur. Ama sümbüller çok güzel kokuyordu :)

emel262 10-03-2014 09:20

5 Eklenti(ler)
nergislerin nerelere kadar uzandığına bakar mısınız?

emel262 10-03-2014 09:22

5 Eklenti(ler)
güneşi daha çok gören yerlerde biraz daha durum iyi.

emel262 10-03-2014 09:25

3 Eklenti(ler)
birde çiğdemlere bakalım mı?

emel262 10-03-2014 09:27

5 Eklenti(ler)
tabi bu bahçenin yanında benim ki ne ki :) bu resimlerde kendi bahçemden...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025