![]() |
Alıntı:
Bizim Bergama Belediyesi de dikmiş bunlardan bazı yerlere, tohularından toplamaya çalışcam :) Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
aaaa evet olabilir bunlar civan perçemi galiba :) teşekkürederim sn Muda... |
Emel ablacım sayfan çok sessiz kalmış, nergis zamanı gelince aklıma sen geldin sıra sıra, sarı nergisler vardı açmadı mı onlar merak ettim ;)
|
Merhabalar Emel hanım,ziyaretinizi görünce,ben de sizin bahçeye damladım.Maşallah papatya türleriniz çok gösterişli.Güle güle büyütün.Yeni paylaşımlarda buluşalım.Sevgiler.
|
Alıntı:
:) beni gerçekten güldürdün, sıra sıra demek :))) benim değil komşularımın sıra sıra nergisleriydi onlar ama bende bu sonbaharda sıralı olarak diktim :) sanırım benimkilerde buhaftalarda açmaya başlayacaklar... Ama bir komşu bahçe daha var ki izin verirse tabi onun bahçesindeki nergisleride göstermek isterim... Biliyorum ki bayılacaksın by tömürcek... |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) kesinlikle izin alabilirsem senin için güzel bir bahçeden çekeceğim nergisler.... |
sevgili emel262 sayfanız hayırlı olsun.bahçeniz çok güzel.emeğinize sağlık.çiçekleriniz hiç solmasın.sevgilerimle
|
5 Eklenti(ler)
by tömürcük senin için hafta sonu komşularımın bahçesine baktım ama nergisler daha yeni açmaya başlamıştı. Tam olarak açmadıkları için eklemek istememiştim ama gelecek haftalarda sana çok daha güzel bir nergis bahçesi çekeceğim için bunları eklemeyi istedim:)
|
5 Eklenti(ler)
Birde zühra teyzenin bahçesine bakalım mı? :)
|
5 Eklenti(ler)
Zühra teyzenin sümbülleri de güzeldir, ayrıca çuhaları ve birde yumak :)
|
Ablacım ellerin dert görmesin çok teşekkür ederim ricamı kırmadığın için ;) Ben bayıldım bu nergislere maşallah sıra sıralar bende saksıda 3 tane açtı diye sevinçten uçuyorum zühra teyzenin yerinde olmak isterdim :p Diğer şöleni de sabırsızlıkla bekliyorum emel ablacım ;)
|
Zühra teyzenin bahçesi bi harikaymış yani.. görsel şölen..
|
Maşallah!.. Sevgili Emel, ne kadar güzel bu nergisler böyle ellerinize, gönlüne sağlık, Zühra teyzenin de ellerine, emeklerine sağlık... Gerçekten ne kadar güzel olmuş o nergisler öyle, acaba ne yapıyor, nasıl bakıyor, soğanları çıkarıyorlar mı? Bir öğrenseniz bize de anlatsanız çok güzel olur vallahi...
|
Sevgili Emel ben sizin sayfa 3 yarıda kalmışım ve sonrasını yeni gördüm. Maşallah Maşallah ne kadar güzel olmuş kınalar, kadifeler vee bodur zinnialar. Bodur zinnialara bayıldım ve ilk kez sizin bahçenizde gördüm aynı renkleri nasıl bir arada toplayabildiniz, çok güzel bir görüntü vermiş. Harika olmuş, ellerinize sağlık... Maşallah!..
|
Alıntı:
Kesinlikle bahsettiğim o bahçeyi görmelisin, resmini çekmemeyi özellikle istedim merakla beklemen için :) Çünkü orası gerçekten bir nergis tarlası olmuş diyebilirim... |
Alıntı:
|
Hepsine kocaman bir maşallah.....
|
Sevgili Emel fotoğraflar için çok teşekkürler, ellerine sağlık. Tam bir görsel şölen olmuş, Zühra teyzenin de ellerine sağlık, hepsine maşallah, çok güzeller bayıldım. Bende tömürcek gibi öbür bahçeyi merakla bekliyor olacağım...
|
sevgili emel ne kadar şanslısın böyle güzel bahçeli komşuların var.hani (ev alma komşu al) diye boşuna dememişler. nergizlere sümbüllere hepsine bayıldım.bir koşuda gelip kokularını içime çekmek istedim.
|
Alıntı:
Fotoğraflarda gördüğünüzden çok daha farklı aslında. Muğlaya gelirseniz mutlaka beklerim ... |
sevgili emel, bu güzel davetin için çok teşekkür ederim.çok naziksiniz inşalah neden olmasın sizi daha yakından tanımak beni memnun eder.
|
Çok güzel görünüyorlar , size bahar gelmiş ben yine kıştayım :)
|
Sevgili emel hanım,ellerinize sağlık çiçekleriniz çok bakımlı ve güzeller.rudbekyalar,nergizler,anemon vs. hepsi muhteşem sevgiler..
|
5 Eklenti(ler)
by tömürcek sana göstermek istediğim için bu bahçenin resimlerini buraya ekliyorum ama bilesin ki bu bahçenin hakkı bu değildir. Bu yıl nazar mı değdi ne olduysa artık bu bahçede nergisler açmadı. Çok üzgünüm umarım gelecek yıl açarlar çünkü bu bahçeye bakmadan geçemeyeceğin kadar güzel bir görüntüsü olur. Ama sümbüller çok güzel kokuyordu :)
|
5 Eklenti(ler)
nergislerin nerelere kadar uzandığına bakar mısınız?
|
5 Eklenti(ler)
güneşi daha çok gören yerlerde biraz daha durum iyi.
|
3 Eklenti(ler)
birde çiğdemlere bakalım mı?
|
5 Eklenti(ler)
tabi bu bahçenin yanında benim ki ne ki :) bu resimlerde kendi bahçemden...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025