![]() |
5 Eklenti(ler)
Bugün çok güzel yağmur yağdı... Yağmurdan hemen sonra ortancam...
Eklenti 618093 Eklenti 618094 Eklenti 618095 Eklenti 618096 Eklenti 618097 |
4 Eklenti(ler)
Üzerinde su damlacıklı çiçek fotoğraflarını çok seviyorum...
Eklenti 618098 Eklenti 618099 Eklenti 618100 Eklenti 618101 |
3 Eklenti(ler)
|
Su damlacıkları en çok güllere yakışıyor bence ;)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Geçen seneden beri katlı diye gözünün içine baktığım hatmim de katlı değilmiş. Ama olsun seviyorum ben hatmi çiçeğini... Şu güzelliğe bakar mısınız?
Eklenti 618557 Eklenti 618558 Eklenti 618559 Eklenti 618560 Eklenti 618561 |
3 Eklenti(ler)
Henüz tüm tomurcuklarımızı açamadık... Çiçekleri maşallah çok güzel... Başına bir iş gelecek diye ödüm kopuyor, sanırım çiçekler geçtikten sonra yedekleme yapabilirim...
Eklenti 618562 Eklenti 618563 Eklenti 618564 |
5 Eklenti(ler)
Tadı acı, fakat görüntüleri tatlı mı tatlı...
Eklenti 618565 Eklenti 618566 Eklenti 618567 Eklenti 618568 Eklenti 618569 |
Echeverian çok güzel açmış, biberlerin de erkenden yetişmiş maşallah, hepsinin maşallahı var sevgili YeniGinem, emeklerine sağlık.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Gardenyam ilk çiçeğimizi açtık, tomurcuklarımızın da maşallahı var. İnşallah tek tek açmazlar. Şöyle hepsi birden açsa ne kadar güzel olur...
Eklenti 618743 Eklenti 618744 Eklenti 618748 Eklenti 618751 |
Kendimi cok cahil hissettim. :( Ben gardenyanin kış mevsimi açtığını sanıyordum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir de bu gardenya nasıl bir yerde duruyor? |
Ablacım, ben buralarda yokken saz ekibinde değişiklik olmuş :) Pisilerin çok şekerler, tam yogurmalık vallahi.
Çiçeklerin her zaman ki gibi çok güzeller, ortanca özellikle. |
Alıntı:
Gardenya kışın komşumun camekânında idi, şimdi bahçesinde duruyor. Sabah güneşi alıyor, yeri havadar. 3 senelik geçen sene de çiçeklenmiş idi. Arada bir limon tuzlu su veriyorum. |
Alıntı:
Saz ekibim yine bir tanesi vefat etti diğer ikisi aynı duruyor; çok şükür. Ve dediğin gibi ekibe yeni üyeler edindim. Çok tatlılar çok. Yaramazı var, korkanı var, uysalı var. Hepsi de ayrı ayrı güzeller. Ortancam güney ve batı güneşi alıyor. Şimdiye kadar havalar serin gidince ortanca güzelliğini koruyabildi. Bundan sonra artık yaprakları sararır ve çiçekleri kurur. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Kafaya taktık, sen site bahçesini ben apartman bahçesini adam edeceğiz YeniGine'ciğim :)
Sebze bile yetiştirdin ya, idolümsün... |
Alıntı:
Evet 2 senedir domates-bibere merak sardım. Çok zevkli imiş. :) Çook teşekkür ediyorum, sağoluuun... |
1 Eklenti(ler)
Fotoğraf net çıkmamış; gardenyam çiçeklerini açmaya devam, henüz tomurcuklarımız da mevcut... Bu kadarını bir arada görmek bile bana yetti...
Eklenti 619185 |
5 Eklenti(ler)
Domatesleriim... Fındık büyüklüğündeler henüz...
Eklenti 619186 Eklenti 619187 Eklenti 619188 Eklenti 619189 Eklenti 619190 |
4 Eklenti(ler)
Bu sene bu bahçeye ilk kez salatalık diktik... Maşallah çoook bereketli...
Eklenti 619191 Eklenti 619192 Eklenti 619193 Eklenti 619194 |
sevgili yenigine. gardenya kaç yıldır sizinle acaba merak etim.benim iki kök vardı. birisi saksıda diğeri bahçede kuzey bahçe duvarın dibinde, saksıda olanı ilk yıl kaybettim. bahçedeki 3, 4, yıl oluyor. tomurcuk var ama o tomurcuklar hiç açmıyor. güneş çok az görüyor. bir şeyleri sevmedi belli, ama bende onun dilinden anlamıyorum. seneye yer değiştirmeyi düşünüyorum da nereye diksem bilemedim. sorun güneşi az görmesi olabilir mi? bu arada salatalıkları afiyetle tüketin.sevgiler...
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Sevgili YeniGineciğim,domateslerinin salatalıklarının bereketi bol olsun.:)Sıcaklar bizim gibi bitkileride etkiliyor.Akşam sabah suluyorum yine de bahçe canlılığını yitirmiş gibi..
Ellerine yüreğine sağlık canım. |
Sn. YeniGine maşallah hasada siz de başlamışsınız :D
Bereketli olsun efendim saygılar .. |
Alıntı:
Demek oluyorki azmin elinden bir şey kurtulmuyor.Bu başarıya saygı duyulur. |
Alıntı:
Bir de ben senin hatmilerinin son durumunu çok merak ediyorum, sana da rastgelsin inşallah!.. |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Mavişimin durumu :( Kışın dışarıda, şimdi gölgede, suyunu eksik etmiyorum. Bu çelimsiz hali ile yine çiçek açtı, tomurcuklarımız da var. Nerede hata yapıyorum acaba?
Eklenti 619486 Eklenti 619487 |
Syn; YeniGine,sanırım çiçeklerde bizler gibi zaman zaman yoruluyorlar,dinlenip yenilendiginde yine size sürprizler yapacaktır umarım.
|
Alıntı:
|
Sn. YeniGine;
Çiçekleri geçtikten sonra mavişinizin en azından bir kısmını yanmış bol gübreli yeni toprağa geçirmeyi deneyin. Tabi daha sonra ışık alan gölge bir yerde durmasını sağlayın. Muhtemelen yeterli toprak kalmamıştır. (Zaman içinde topraktaki bitkinin aldığı mineral ve besinler azalıyor. ) Bu şekilde çoğaltmış da olursunuz. |
Sayın Muda çok teşekkür ediyorum, sağolun... Evet mavişin yanmış gübreyi sevdiğini biliyordum şimdi siz söyleyince aklıma geldi; unutmuşum demek kiii...
Teşekkür ediyorum, sağolun çiçekler geçince inşallah dediğinizi uygulayacağım. |
Gül hatmilerimin bir kısmı kedilerin tuvalet alanı olduğundan ziyan oldu.Şu kedileri bir türlü anlayamadım.Mamanız suyunuz benden ama tuvaletiniz başka bir yerde olsa ne olurdu.:)Kaç çiçeğim öldü bilsen..
Her zaman bahçeme beklerim canım,bende bahçeni görmeye geleceğim inşallah. Ellerin dert görmesin arkadaşım. |
4 Eklenti(ler)
2-3 tomurcuğumuz kaldı açmayan, bu kadar çiçeklenebildik. Bugün soğuk su ile de duş aldık...
Eklenti 619891 Eklenti 619892 Eklenti 619893 Eklenti 619894 |
4 Eklenti(ler)
Hibiscuslarım sanırım iyi gidiyoruz maşallah... Hem yeni yapraklar hem de tomurcuklarımız mevcut...
Eklenti 619895 Eklenti 619896 Eklenti 619897 Eklenti 619898 |
3 Eklenti(ler)
Rüzgârdan dolayı fotoğraf net değil... Solanumum bir tane de olsa çiçek açtı. Çiçek açtığını gördüm, çook şüküür...
Eklenti 620431 Eklenti 620432 Eklenti 620433 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025