![]() |
Petunyalardan
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Zencefili bende unutmuşum siz sorana kadar. Aslında iyi ki de unutmuşum gelişimini görmek bana da süpriz oldu.:) Eklenti 429652 Eklenti 429653 |
İyi pazarlar
4 Eklenti(ler)
Yeni aldığım sakız sardunya.
Eklenti 430099 Eklenti 430100 Yeniden çiçeklenen sakızlar. Eklenti 430101 Eklenti 430102 |
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Bu yaz bahçenin müdavimlerinden.
Eklenti 430104 Eklenti 430105 Eklenti 430106 Eklenti 430107 Eklenti 430108 |
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim petunyalar beni şaşırtmaya devam ediyor. Petunyalar sanki evrim değiştiriyorlar. Bakalım seneye bu tohumlardan nasıl petunyalar çıkacak?
Eklenti 430109 Eklenti 430110 |
Sardunyalardan
5 Eklenti(ler)
|
Su Sümbülü
2 Eklenti(ler)
|
Hediyelerim
5 Eklenti(ler)
Sevgili aheste nin süprizleri beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Rabbim seninde gönlüne göre versin arkadaşım.
Beyaz katlı maviş ve tek katlı beyaz maviş. Eklenti 430420 Eklenti 430421 Eklenti 430422 Katmerli sardunya çeliklerim. İkisini sakız sardunyasının yanları boştu onun saksısına diktim. Eklenti 430423 Diğer ikiside burda inşallah tutarlar ve güzelliklerini gösterirler. Eklenti 430424 |
Güle güle büyüt sevgili arkadaşım, saksıları doldursunda, çiçekleriyle mutlu etsin seni.
Ne kadar çok hırpalanmışlar, hiç dikkat etmiyorlar taşırken, 2 gün kargoda da bekleyince baya bozulmuşlar, üzüldüm şimdi:(. |
Hiç üzülmeyin sizin elinizde olan birşey değil. Kargodan kaynaklı. :mad:Geldiğinde ters dönmüştü. Kimbilir kaç kez ters döndü ki dallar kırılmış. Şimdilik yol yorgunluğu atıyorlar. Bir kaç güne toparlanırlar. :)
Yuvarlak saksıdakiler mi katmerli sardunya? |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Akşam ne oldu diye aranırken bu defada akşam sefalarının üzerinde tamda sefa sürüyordu. Kendine bir av bulmuş onu yemekle meşguldü.
Eklenti 430873 Eklenti 430874 Eklenti 430875 |
5 Eklenti(ler)
Petunyalar la devam edelim,
Eklenti 430876 Eklenti 430877 Eklenti 430878 Komşumun glayölü. Seneye liste başı oldular, Eklenti 430879 Eklenti 430880 |
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
|
Sevgi hanım bahçeniz, Su Sümbülü, Petunyalar, Sardunyalar çok güzel özellikle küpeli çiçeğini beyendim.Nerdeyse bütün üyelerin sayfasında var benim acilen küpeli çiçeği almam lazım çok sevdim bu çiçeği daha doğrusu sevdirdiniz çok teşekkür ederim sevgiyle kalın..
|
Sümeyra hn. hoşgediniz bahçeme. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Küpe çiçeklerini çok seviyorum. Şimdilik 4 çeşidim var. Klasik olanından epeyce bir çelikledim ama diğerleri henüz yavru. Umarım onlarıda çoğaltır ve çeliklerini paylaşırım. Bursa da da eminim güzel yetişir.
Sevgiler. |
Teşekkür
4 Eklenti(ler)
Sellukayı tatil dönüşü balkona almıştım ve üst kattaki demirlere iple bağlamıştım. Kısa sürede hızla büyüyerek üst kata tırmandı.
Eklenti 431264 Eklenti 431265 Dün akşam incelemeye çıktığımda tomurcuklarıyla beni karşıladı. Eklenti 431266 Eklenti 431267 |
eh darısı başıma inşallah bebeğin çiçeklerini bende görrürüm.
benimkisi anca filizlendi.. |
Akşam sefası
5 Eklenti(ler)
Tohumları geçen sene memleketten getirmiştim.Kolayca çimlenen ve aynı kökten baharda tekrar çıkan bu güzel çiçeğin kokusu çok güzel. Tohumlarını toplamaya başladım.
Eklenti 432217 Eklenti 432218 Eklenti 432219 Eklenti 432220 Eklenti 432222 |
1 Eklenti(ler)
Lavantanın çiçek saplarından budadım ve dökülen tohumlarını ayırdım. Tohumdan yetişir mi? ben denemedim. Tohumlaşmamış olanlarını ise lavanta keselerine doldurdum. Misler gibi çekmeceler lavanta kokacak.
Sizlere de lavanta yetiştirmenizi tavsiye ederim. Zira satılan lavanta keselerinden çok daha fazla kokulu oluyorlar. Budanan lavantalar tekrar çiçeklenmeye başladı. Eklenti 432227 |
1 Eklenti(ler)
|
Lisianthus
3 Eklenti(ler)
|
Sevgi Hanım sellukanız tomurcuklanmış çok güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Mis kokulu çiçeklerini benim yerimede kokmayın zira ben bu senede çiçeklerini göremeyeceğim galiba. :(
Lavantalar tohumla da üretilebiliyor. Kendimden biliyorum.:D İki yıl önce ektiğim lavantalarım bu yıl tohum yaptı ama çoğu dökülmüş. |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Merhaba Sevgi Hanım;
Ben geldiiiiiiiim. Pc bozuktu. Tamir edildi. İlk iş sizin bahçe gezildi. Benimkide gayet iyi gidiyor. Sizin taşlardan alındı koyulde çimlerin yanına. Çimler ilk kesim oldu. Şimdilik tek sorun sabırsızca çabucak büyümelerini istemek. Sevgiler Segi Hanım. |
Alıntı:
|
Iyi bayramlar
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025