![]() |
3 Eklenti(ler)
kırmızı sarkan aubrieta
Eklenti 349824 aubrietacascadeblue Eklenti 349825 mor aubrieta Eklenti 349826 |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yine söylüyorum maalesef tohumdan bitki yetiştiremiyorum ne kadar deneme yaptıysam başarısızlıkla sonuçlandı:( ve sanıyorumki tüm bu çiçekler tohumdan üretiliyor:(
|
Alıntı:
|
Merhaba ,hayırlı olsun fidanlarınız :) inşallah sağlıklı birşekilde büyürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba hayırlı olsun fidanlarınız ,inşallah istediğiniz gibi büyüyüp serpilirler :)
|
Yeni fikirlerinizi her zaman bekliyorum sevgili Devsekoya:)
|
bende aldım yazın tohumları bahçemiz yok balkonda ve içeride yetiştiriyoruz.bizimkilerde fidan almayı tercih ediyor ailenin genetiğinde var sabırsızlık :D baharı nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum,bi kanal var meltem mi mesaj mı hatırlamıyorum,bu mevsimde yapılacak şeyler arasında tohum ekimlerinide saydı ne yapsam ki :) ? Katsura denilen bir ağaç var çooook güzel onu yetiştiremedim bende okonuda çok üzgünüm keşke bir fidanım olsaydı....
|
Tohumdan yetiştirmeyi başarabilseydim ilk sahip olmak isteyeceğim pipo sarmaşığı olurdu. Sezonda baktım fide olarak satılıyor mu diye ama maalesef satılmıyordu:(
|
Hoşunuza gidiyorsa neden paylaşmayayım ki fikirlerimi :) evin içi tamamlandımı?
|
Kasturayı hiç duymadım nasıl birşey bakayım hemen!
|
Çok büyük maşallah çiçekleri adamın elini görünce şok oldum :O ben de takip ederim fidan şeklinde rastlarsam o sitede hemencik söylerim :)
|
japon katsura,bide japon akçaağacı var pembe yapraklıııı :(
|
Baktım şimdi çok güzelmiş, fakat onun tohumdan yetişip büyümesi milyon sene sürer sevgili Devsekoya:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben kocaman bir ağaç olsun bizi sarıpsarmalasın istemiyorum bonsai yapacağım :)
|
Ay ne güzel ya benimde olur inşallah bir evim yapmak istediğim çok şey var,bana dua edermisiniz peyzaj mimarlığınıda okuma istiyorum benim bölümümle beraber,ozaman size daha profesyönelce yardımcı olurum ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ormanendustri muhendisliğinde okuyorum 4. sınıftayım.ama bir yılım daha var bitmesi için benim işler biraz karışık
|
hobi olarak çizim yapıyorum iç mimarlık istemişimdir hep ama bazen kısmet sanırım böyle şeyler
|
:) tamam,teşekkur ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025