![]() |
2 Eklenti(ler)
İkinci kat'ın ilk ve son hali....
|
1 Eklenti(ler)
araya bir çiçek ekleyelim:)
|
Sayın Dalya35,
Sayfanızın tamamını hiç bırakmadan okudum. 185 mesaj. İnanın bir okadar daha olsa okurdum. Emeğinize ve azminize hayran kaldım. Önce hayırlı olsun. Allah sonuna kadar sinerinle kullanmak nasip etsin. Harika bir eser ortaya çıkmış. Ev de, bahçe de çok güzel. Canlı ve çok çeşitli çiçek ve bitkilere sahipsiniz. Elinize, emeğinize sağlık. Gönülden kutlarım. Sevgiyle, mutlu kalın. Halil Balaban |
Tek kelime: MÜKEMMEL!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Resimlerle devam edelim...
|
2 Eklenti(ler)
Evin giriş kapısı öncesi ve sonrası ve daha çoook yapılacak iş var:)
|
2 Eklenti(ler)
Başka bir oda
|
1 Eklenti(ler)
Bu arada biberler son demlerini yaşıyor...
|
eviniz harika huzurla saglıkla oturun işallah..merakımı maruz görün benimde böyle tadilat gerektiren bir evim varda acaba duavarları falan yıkıp tekrarmı örüyorsunuz ya güçlendiriyormusunuz çünkü evin şekli aynı gibi duruyor ben nasıl tadilat yapacagımı bilemedim de:)
|
Sevgili GLCN, öncelikle hoşgeldiniz demek isterim:)).... Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Biz evi aldığımızda çatısı uzerinde olan bir harabeydi, resimlerden görmüşsünüzdür. Evin mimarisi, kurtarabildiğimiz bölümleri restore edip, bazı bölümlere ilaveler yapmak kaydıyla eşime ait'tir...Sizin yapmanız gereken öncelikle aklınızda bir proje varsa onu belirleyin ev kullanılacak durumdaysa restore edin, fakat çok harabeyse yıkıp yeniden yapın.( emin olun daha az masraf edersiniz)... Sadece restore edeceksiniz tadilat ruhsatı almanız yeterli. Yeniden yapacaksanız proje çizdirmeniz gerekir. Hayalinizdeki eve en kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum sevgilerimle:)
|
dekorasyon gerçekten çok güzel olmuş, kolay gelsin
|
Tabiiki güçlendirme yapılması gerekiyor duvarlar sağlamsa sorun yok ama yıkılmak üzereyse yeniden yapılması gerekiyor. En iyisi bu konuda bilgisi olan bir inşaat ustası veya taş ev yapacaksanız taş ustasına danışmanız olacaktır.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
içeriden bazı resimler.
|
evin ilk ve son hallerine bakıyorum ... ilk hallerini görünce üzülüyorum ...kimbilir neler yaşandı o evde ... neler yendi içildi kimler geldi kimler gitti ...ne sevinçler ne hüzünler ... düğünler cenazeler... eski evleri gördüğümde bunları düşünmeden edememem
|
İşte bizde sizin gibi düşündüğümüz için kurtarılabilecek yerleri restore ettik, yaşanmışlıkları bende seviyorum :) bu arada evin ilk sahiplerinin kim olduğunu araştırıyorum...
|
Muhteşem, ellerinize emeklerinize sağlık. Hızlı hızlı fotoğraflara bakabildim, daha sonra ilk fırsatta yazıları da okuyacağım.Böyle bir tecrübeden ders çıkarmak lazım, neleri nasıl yaptınızı öğrenmeyi çok isterim.
Kolaylık dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sabah koşusu
1 Eklenti(ler)
doğayla başbaşa
|
Çok güzel...Çok doğal... mutlulukla oturun inşallah...
|
Sayın dalya 35,
Bahçenizde dolaştım.Hayran kaldım. İnşaat işi çok zordur.Yakında ben de yaşadım. Eskiyi tamir etmek çok güzel. Eski evler yazın serin,kışında sıcak olur. Bahçeniz daima yeşil,eviniz daima sıcak olsun. Sıhhetli,mutlu günler dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Günaydın doğa sever dostlarım...
|
2 Eklenti(ler)
Ev'in eskilerden kalma merdiveninin ilk hali ve tadilattan sonraki hali.
|
1 Eklenti(ler)
Malta eriğimiz çiçek açtı miss gibi kokuyor:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025