![]() |
"Begonvil"
4 Eklenti(ler)
Begonvil kök kısmına yakın bir yerden çiçekler açıyor.
Mayfred'in hediyesi, süs biberleri. |
"Lacinato kale"
5 Eklenti(ler)
Bu salon bitkisinin adı (Lacinato kale) olabilir, pek emin değilim; 10 gün gün önce yağlı begonyayla birlikte, bir bölümünü direk torfa ektim, diğerlerini ise suda köklenmeye bıraktım, her iki yöntemde güzel gidiyor, sudakiler köklenmeye başladı saksıdakilerse gayet sağlıklı görünüyor...
|
"Canna"
5 Eklenti(ler)
Canalar, kırmızı, herbiri farklı renk açıyor...
|
Alıntı:
|
Sayın milaca2010, benimki geç bir hoş geldiniz oldu ama ancak fırsat bulabildim.:)
Güzel bahçenizle, güllü yolunuzla, çok beğendiğim kamelyanızla hoş geldiniz. Sayfanız hayırlı olsun. Paylaşımlarınızın devamı dileklerimle... |
Alıntı:
Sevgiler selamlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel paylaşımlara. Sevgiler selamlar... |
Ben geçen sene Şubat ayında da lale, sümbül soğanları alıp dikmiş idim. Hepsi de çok güzel çiçeklendiler. Yalnız geçen seneye kadar hiç soğanları topraktan çıkartmamıştım; bu sene hepsini çıkarttım 3 ay kadar toprak dışında kaldılar eylül ayı sonu gibi tekrar diktim; bakalım bu sene ne olacaklar? Ben de merakla bekliyor, bir yandan da dua ediyorum inşallah yanlış birşey yapmamışımdır çiçeklenirler diye.
|
Alıntı:
|
Yeni dikmişsiniz evet. Ben edindiğim tecrübemi sizinle paylaşmak istedim; tabi ki karar yine de sizin. Siz bilirsiniz, nasıl isterseniz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hatta bütün bahçeyi gezin, çok hoşunuza gidecek eminim. Benden söylemesi.
|
"Baharlılar"
5 Eklenti(ler)
Maydanoz, tere, nane.
|
"Yağmur"
4 Eklenti(ler)
Dün yağan şiddetli yağmur sonrası, bahçemiz yapay bir göle dönüştü, atla sandala çık balık avına:)Aynı sorunları yaşamamak için bu gün su tahliyesi için direnaj çalışmaları ile geçti...
|
"Trend"
4 Eklenti(ler)
Oto lastik modası ve aloea veralar...
|
Ellerinize sağlık. Gerçekten çok güzel ve hoş bir görüntü olmuş.
Saygılar |
61 nolu fotoğraftaki delikanlıların dostluğunu kıskandım doğrusu.:)Allah böyle nutlu günlerimizi hiç eksik etmesin İnşallah.Aloea veralar çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar.Araba lastiğiyle iyi uyum sağlamış.Kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Harika! http://www.agaclar.net/forum/attachm...78-ss-176l.jpg
Drenaj çalışmalarına başlamışsınız kolay gelsin. ;) |
Alıntı:
|
"Yasemin"
2 Eklenti(ler)
Yasemin...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biz kendi değerlerimize sahip çıkmazsak ,başkaları hiç çıkmaz.
|
"Çam"
4 Eklenti(ler)
Çimlenmeye başlayan çam tohumları. ( Cupressus arizonica )
Sessiz bir sömürgen... |
Alıntı:
Bahçenizde çıkan zambaklar için üzücü bir haber vermek zorundayım, fakat o zambaklar çiçek açmayacaklar. Genelde havaların iyi olduğu bu zamanda yeşerir ama çiçek veremezler. Köydeyken her sonbahar bizimde zambaklar, özellikle beyaz zambak yeşillenir fakat çiçek açamazdı. Bu senede havaların iyi olmasını fırsat bilen apartmanın bahçesindeki beyaz zambaklar çok güzel yeşerdi fakat açamayacaklar. |
Alıntı:
Esen kalınız... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025