![]() |
"Su Sümbülü"
2 Eklenti(ler)
Sn. adneser'in hediye ettiği Su Sümbülü.
|
Sevgili milaca; çok güzeller... Fakat ben hiçç heveslenmeyeyim, zira yerim dar oynayamam...
|
"Ortanca"
5 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdiğim Ortancalar...
|
Maşallah çok güzeller sevgili milaca... Hem yetişmişler, hem de üstüne bir de çiçek açmışlar. Ben 4. senede hem de köklü idiler diktiğimde çok şükür çiçeklerini görebildim. Ben de çelikten yetiştirmeye çalıştım kaldılar iki tane şimdilik. Onlardan da çok fazla bir ümidim yok. İnşallah fotoğraflayayım bir bakıver hallerine.
|
Sayın Milaca
Maşallah her zamanki gibi çiçekleriniz canlı ve pırıl pırıl, çiçekleride açınca harika olmuş. Su sümbülüde yakında çiçeklerini açacak dururuma gelmiş. Saygı ve selamlar |
"Bal Kabağı"
5 Eklenti(ler)
İlk çıkan kabaklar sararıp döküldü, bakalım yeni oluşan kabakların gelişimleri nasıl olacak...
|
"Kaynana Topuzu"
5 Eklenti(ler)
Beşi bir yerde:))
Kaynana Topuzu (Echinopsis oxygona) |
"Stapelia"
3 Eklenti(ler)
Stapelia...
|
"arap full"
5 Eklenti(ler)
Arap fulu. Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin) ve Cannalar...
|
Sevgili milaca; kanalar ne kadar güzel çiçeklenmiş. Çok güzel olmuşlar; ben böyle bodur hallerini daha çok seviyorum. Onun için ben bina önünü inan ol 3 senedir temizlemeye çalışıyorum, oradan alıp başka yere dikiyorum. Ama bir türlü bina önündeki bölgeyi temizleyemedim ne hikmetse orada daha güzel açıyorlar. Alıp diktiğim, gelişsinler, öbek oluştursunlar istediğim bölgede de bir naz bir naz.
Çok güzel olmuşlar bahçende, ellerine sağlık. |
"Bahçe"
4 Eklenti(ler)
Küpeli ve petunyalar...
|
"Bal Kabağı"
5 Eklenti(ler)
Bal kabakları yavaş yavaş büyüyorlar...
|
"Bal Kabağı"
3 Eklenti(ler)
Devam.
|
"Begonvil"
5 Eklenti(ler)
Begonvillerim açmaya başladılar...
|
"Begonvil"
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
"Kavun"
3 Eklenti(ler)
İki kök ektiğimiz kavun fidelerinin üzeri çiçek dolu olmasına rağmen henüz tek bir kavun oluştu.
|
O çiçeklerin çoğu erkek çiçeklere benziyor. ;)
|
Sayın Milaca
Doğan beyin dediği gibi benim salatalıklarda öyle yaprak sayısı kadar çiçek var fakat salatalık yok:(. Saygı ve selamlar |
Sn. h_dogan; haklısınız sanırım, biz bu işi bilemiyoruz, yetiştiriciler ne kullanıyorlarda kamyonlar dolusu kavun karpuz yetiştiriyorlar.
Kök başına bir ürünle olacak iş değil. Saygılar, selamlar... |
Sn. adneser; aynen dediğiniz gibi, sizin verdiğiniz köy salatalıklarının ffidelerini bu gün bahçeye geçirdim, inşallah onlardan yüzümüz güler:))
Saygılar, selamlar... |
"Dev Domates"
4 Eklenti(ler)
Dev Pembe Domatesler.
An itibarıyla 500 gramdan fazla görünüyorlar, olgunlaştıklarında merak ediyorum ne kadar olacaklar... |
"Domates"
5 Eklenti(ler)
Diğer Domatesler ve Urfa biberi ( İsot)...
|
Sevgili milaca; erkek çiçekti, dişi çiçekti, kabaktı, kavundu anlamıyorum, imkânım da yok. Amaaa gel gelelim begonvilin ve çiçekleri, domatesler, biber çok güzeller çok, maşallah onlara. İlk domates fotoğrafındaki 4'lü domatesleri benim için tüketiver lütfen... Domatesi severim, e onlar da maşallah çok güzel görünüyorlar... Ellerine sağlık.
|
Sevgili YeniGine; bitkilerde insanlar gibi, dişisi var erkeği var sağolsun arkadaşlarımız bizde öğreniyoruz, domateslerin fotoğrafını çektikten sonra koparttım, anlayacağın hiç üzülme yedik bile arkadaşım:))
Sevgilerimle... |
Zaten lütfen derken de yemiş olabileceğinizi de düşündüm... Tamam onları yemişsiniz afiyet olsun. :D Başka bir tane yiyin benim için o zaman...
|
"Koca Kafa"
5 Eklenti(ler)
"Koca Kafa diye isimlendirdiğim Kaktüsüm çiçeklendi.
|
"Koca Kafa"
5 Eklenti(ler)
"Koca Kafa ve Kaynana Topuzu...
|
Merhabalar arkadaşım, bahçen ve tüm bitkilerin görmeyeli MAŞALLAH çok güzel olmuşlar.
Ben yokken benim kaynana topuzuda tomurcuklanmış. Ilk defa çiçeklerini göreceğim. Umarım seninkiler kadar güzel açarlar. Iki hafta önce zaman müsait olsaydı ziyaretinize gelecektik ama kısmet olmadı. Begonvile özel ve ayrı MAŞALLAH. Akdeniz iklimini bu yüzden seviyorum. Her evin önünde kocaman begonviller var hayranlıkla onları seyrettim. Sonraki senelerde artık sizin begonvilinizi seyrederiz. Sevgilerimle. |
bahceniz cok güzel bende antalyada 13 sene kaldım ve o begonvillerin hastayım diyebilirim her köşe başında begonvil vardı orda ama bulundugum yer soguk oldugundan burada hasret kaldım begonvili görünce antalya geliyor hep aklıma :) ellerinize emeginize saglık..
|
"Su Sümbülü"
3 Eklenti(ler)
Sn. adneser'in hediyesi olan Su Sümbülleri tek tek açıyorlar, sn. adneser'e bu vesileyle tekrar teşekkürler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025