![]() |
Allah aşkına siz bunları neyle besliyorsunuz? Hepsi mükemmel!!
|
4 Eklenti(ler)
Bahçe Gezinti
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe gezinti
|
Çicekler muhteşem...Ama resimlerin çekimide çok güzel...Emeklerinize sağlık...
|
Bahçe Gezinti
4 Eklenti(ler)
Bahçe gezinti
|
Bahçe gezinti
4 Eklenti(ler)
[QUOTE=seyfi0505;1318064]Bahçe gezinti[/QUO Bahçe gezinti
|
Brugmansia
5 Eklenti(ler)
Bahçe güzelleri
|
Maşallah hem çiçeklere hemde size, bu kadar güzel bakılınca karşılığını vermişler..
|
Aman Allah'ımmm.. hepsi birbirinden güzel. Maşallah emeklerinize sağlık bayıldım çiçeklerinize. Özellikle küpeliler Nisbet yapar gibiler :) Uzun ömürlü, bol çiçekli olsunlar...
|
Abutilon
1 Eklenti(ler)
en sevdigim çiçeklerden
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe gezinti
|
Küpe çiçegi
1 Eklenti(ler)
bahçemizin vazgeçilmezlerinden
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn Seyfi0505 maşallah hepsi çok güzel çiçeklerinizin ,bütün sayfaları zevkle gezdim . .Kışa girerken saksıları içeri aldığım halde sardunyalarım , bodrum papatyaları ,begonyalar , minyatür güller çoğu öldü ne yazıkki . Çok sağlıklı ve bakımlı gözüküyor çiçekleriniz . Beslenme ve bakımları konusunda biraz ayrıntılı bilgi verirseniz bizde yaralanmış oluruz .
|
Sayın Aleydi Eskişehir bayagı soguk oluyor korumak için kapattıgınız naylonlarda havasız kalınca çürüme çok olur mutlaka küçük delikler açmanız gerekir kapalı balkon gibi bir yer olursa daha rahat atlatır ayrıca su vermeyin ayda bir defa felan verin beslenme konusuna gelince her hangi bir gübre olur sıvı kullanın bence
|
seyfi bey çiçeklerinize hayran kaldım emeğinize sağlık sizden çiçek istesem yollarmısınız.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025