![]() |
bütün çiçekleriniz sardunyalarınız, küpe çiçekleriniz, daha doğrusunu hepsi çok güzeller, ellerinize ve yüreğinize sağlık,
|
Abi çok iyi yaa... Beton yığını şehre nispet yapmışsın.
|
5 Eklenti(ler)
Sundaville
|
5 Eklenti(ler)
Sundaville devam
|
3 Eklenti(ler)
Sundaville devam
|
Sayın Seyfi0505 maşallah gerçekten görsel şölen çiçekleriniz harika. Nasip, kısmet olur ise baharda Bakırköy'deyim inşallah. Ellerinize sağlık... Çok güzeller çok...
|
Begonya
5 Eklenti(ler)
Begonyalarım
|
5 Eklenti(ler)
Begonya devam
|
2 Eklenti(ler)
begonya devam
|
1 Eklenti(ler)
sardunya
|
Gece...gece....Allaahhhhh....Alllaahhhhhh..Diye bir nara attım yaniiii.........:D
|
Sevdiğim tüm çiçeklerin her rengi bir araya toplandığı için bende derinden ahhhh ediyorum bu sayfada.
|
Alıntı:
|
Her mevsimin kendine göre çiçekleri var.
Ama yaz çiçekleri daha çok ve daha alımlı.. Bu yaz değişik çiçekleri göreceğime inanıyorum bu bahçede. Çünkü birbirimizi takibe başladık bence :D Kolay gelsin. |
Evet Sevgili Seyfettin kardeşimin bahçesi bu bahar ortalığı yakacak yaniii....Merak ile bekliyorum....Bu kadar harika çalışmalar inşallah zayiat vermeden kışı da atlatır...:)
|
beğenmekle kalmayıp baaaayıldığımı itiraf ediyorum.!maaşallah maaşallah.
|
[QUOTE=KAPTANzst;1230932]Her mevsimin kendine göre çiçekleri var.
Ama yaz çiçekleri daha çok ve daha alımlı.. Bu yaz değişik çiçekleri göreceğime inanıyorum bu bahçede. Çünkü birbirimizi takibe başladık bence :D Kolay gelsin.[/QUOTE Sayın :KAPTANzst gönderdigin çiçeklerle bahçem dahada şenlendi bu güne kadar çok iyiligini gördüm çok ama çok teşekkür derim |
5 Eklenti(ler)
sardunyalar devam
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe gezinti
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe gezinti
|
Herşey o kadar güzel ki, zaten hayran kalmamak mümkün değil. Ben Sayın seyfi0505'ten de rica ettim inşallah nasip, kısmet olur ise baharda bahçesindeyim... İnşallaah!..
|
5 Eklenti(ler)
Sardunya gezinti
|
Sayın seyfi0505 hangisine harika desem ki, maşallah hepsi birbirinden güzel çiçeklerinizin... Zaten bunlar benim eserim diyerek gururla poz da vermişsiniz... Hak etmişsiniz valla...
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
güllerim
|
5 Eklenti(ler)
Kasımpatılar
|
4 Eklenti(ler)
Bahçe gezinti
|
4 Eklenti(ler)
Bahçe Gezinti
|
4 Eklenti(ler)
Bahçe Gezinti
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025