![]() |
Sn seyfi0505 ,
Bahçenizi büyük bir keyifle gezdim , elinize sağlık , ailenizle huzur ve mutluluk içersinde bahçenizin tadını çıkarmanız dileğiyle .. saygılar.. |
seyfi bey bahçeniz harika.bayıldım.cennet yapmışsınız.uzun yıllar yaşayın inşallah bahçenizde.
|
teşekkürler sevoş Allah sizede huzur saglık versin
|
2 Eklenti(ler)
kış bahçe artık bu kadar çiçeği derme çatma imkanlarda hobi seralarda nasıl sıgdıracagım bilemiyorum
|
1 Eklenti(ler)
küpe çiçeğin üzerinde halen bu mevsimde üzerinde tomurcugu var bitkiyi
yormasın diye koparacam ama kıyamıyorum |
1 Eklenti(ler)
korumaya aldıgım çiçekleri birinci seradan görünüm
|
Alıntı:
Saygılar |
4 Eklenti(ler)
koruma ikinci serada mandavilla resmen küpeliyle yarışıyor
|
amin arkadaşım
|
2 Eklenti(ler)
koruma üç
|
sayın september şartlar onu getiriyor başta dedigim gibi derme çatma 400 taneye yakın
saksılı çiçek var nasıl koruyacaksın teşekkür ederim. |
5 Eklenti(ler)
gül çelikleri kendini topladı yeni sürgünleri şimdiden verdi dagınık bir manzara ama
bahçe peyzajcılık yapmıyoruz önemli olan kışı atlatmak benim için |
Her şey çok güzel, bahçenizi büyük bir zevkle gezdim,dolaştım. Ellerinize, emeklerinize sağlık...
|
teşekkür ederim güzin hanım
|
Bu harika ,çiçek cenneti bahçeyi nasılda gözden kaçırmışım..??...Bahçeniz de yok...Yok maşallah...Ellerinize gönlünüze sağlık...gece gece içim açıldı....O kdar güzel çiçekleriniz var ki hangisini öveceğimi bilemiyorum....Papatyalar , ve clematis , kanaryalar hepsi birbirinden güzeldiler....
Korumaya almışsınız, İnşallah üstlerine çok miktarda kar birikip de çökmez seralarınız...Artık sıkça kontrol edeceksiniz...Tebrikler seyfi0505 ....Çok güzel bir bahçe gezdim, sayenizde...:) Selam ve sevgiler..:) |
5 Eklenti(ler)
hanım ben ve oglum bir minyatür bahçe yapalım dedik bazı eksiklerimiz var tamamlanacak sizlerinde önerilerize açıgız.
|
5 Eklenti(ler)
minyatür bahçe devam
|
Sayın Seyfi0505 minyatür bahçeniz ne kadar güzel olmuş. Çok hoşuma gitti, bayıldım. Ellerinize sağlık.
Gönlünüze göre diyeyim. |
Re: arkadaş
Alıntı:
|
Re: arkadaş
Alıntı:
|
[QUOTE=seyfi0505;1081657]minyatür bahçe devam[/QUOTE
Seyfi bey inşallah bu maketin gerçeğine sahip olursunuz. Bitkileriniz de sabırsızlıkla baharı bekliyor. Ne güzel baharda güzel bir şölen var:D |
[QUOTE=Sevgi;1081829]
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
clematis
|
2 Eklenti(ler)
küçük ceylangözler
|
:eek: :eek: :eek: Şu soğuk kış aylarında içimi ısıtttı yine çiçekleriniz. :) Her şey çok güzel, çok sağlıklı ve nizam düzen içinde maşallah. Clematisiniz ne kadar sürede bu forma ulaştı? Sardunyalara sözüm yok zaten, kırk bin defa elinize emeğine sağlık.. ;)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
nihayet bakırköye kar geldi
|
1 Eklenti(ler)
kar çay keyfi
|
1 Eklenti(ler)
****** küçük yaramaz oglum dururmu hemen geldi
|
1 Eklenti(ler)
komşularda katıldı kartopuna
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025