![]() |
Bazı görseller herşeyi çok güzel ifade ediyor:(
|
1 Eklenti(ler)
Domateslerim...
|
3 Eklenti(ler)
Kavunlar çeşit çeşit:)
Sayın aartuc'un gönderdiği Özbekistan kavunu uzun olan. bakalım tadı nasıl olacak? |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/25266.htm |
Alıntı:
|
Sevgili Peyyide; bahçeyi merak ediyoruz. Yeni fotoğraflar yok mu?
|
Bir iki haftadır şehir dışındaydım. Geldiğimde bahçem pek iyi durumda değildi ne yazık ki. Adana çok sıcak domateslerim sıcaktan mahvolmuş, zeytinlerim kötü durumda. Anlıyacağın canım sıkkın sevgili Almira. Neyse Adana'da yaz uzun...
|
Sn. peyyide ,
Bahçe için üzüldüm...:( Bende temmuz ve ağustos ayında suyun azalmasından dolayı aynı sorunla karşı karşıyayım.. Yeni ürünlerle bahçeyi desteklemeye çalışıyorum.... |
Alıntı:
|
Bu arada bugün GÜLLECİ BULAMACI yaptım:cool:
|
Alıntı:
malesef bahçedeki yeni ürünlerin resimlerini henüz sayfama yüklemedim. Fotoğraf makinesi işyerimde , yarın resimleri paylaşırım.. Yeni ürünler ; Brokoli , marul ve pırasa.... |
Alıntı:
Malzemeleri 2 aydır depoda duruyor ben hala güllemeci yapıcam...:D |
Bende sonra bakarım:)
|
2 Eklenti(ler)
Çiçeklerim sonbahara girerken kendini buldu:)
Medine çiçeği dediler ama tam bilemiyorum... |
3 Eklenti(ler)
Ezan çiçeğim. Gündüz ve gece...
|
Alıntı:
|
Hava karardığında açtığını gördüm ama ezan vaktine dikkat etmedim. Bir dahaya ezan saatine göre takip edeyim.
|
Sayın peyyide medine çiçeği dediğiniz bitki rozet çiçeğidir bilginize.
|
Alıntı:
|
Merhaba Sayın Peyyide,
Çok güzel bir düşün içinden yüz akınız ile çıkmışsınız, güzel neticeleri ve tadları ile birlikte hemde. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla yaşayın inşallah. Gecikmiş ziyaretim için özürler. Yoksa özrü başta mı yazsaydım?:))). Mısırlar ne oldu acaba efendim?. Saygılarımla lütfen. |
Sayın Mrduran, hoşgeldiniz bahçeme, sefalar getirdiniz.
Mısırlar... Azimliydim ama yine hüsran. Vazgeçmiş değilim, seneye bir daha:) Saygılarımla. |
Alıntı:
Bu yıl mısır denemem benimde pek hoş sayılmaz , fotoğraflık 1 tane çıkarabildik , 4 kişilik aileye biraz fazla ama olsun...:D:D |
Hiç sormayın, hayal kırıklıklarım çok benimde; mısırlardan başlıyor, fasulyelere kadar uzanıyor. Ne yapalım, yavaş yavaş öğreniyoruz. Çok emek gerektiren işler bunlar, umarım birkaç yıl sürmez bu başarısızlık:(
O zaman kızarım yani, çabuk öğrenmeliyim:) |
Alıntı:
Başarmak için zamana ihtiyaç var , bizler gibi aktif çalışan kişiler için dediğiniz gibi bu işler bazen sorun olabiliyor. Ama alınan keyif her türlü başarısızlığa rağmen yinede sürüyor... Yılmak yok efendim , hep beraber başarıya ulaşıncaya kadar devam... ;) saygılar.. |
Mısırın tohumu iyi olursa meyvesi güzel olur. Mısır çok su ve gübre sever. Bit ve kurtlara düzenli ilaç yapmaklazım. Domatesleriniz çok güzel.
|
Haklısın sevgili Maviş. Öğreniyorum seneye daha iyi olacak. Önerilerini her zaman bekliyorum:) Sevgilerimle,
|
Teşekür ederim.
|
3 Eklenti(ler)
Yaz bitti, çiçeklerim açtı:)
Ezan çiçeği harika bir çiçek. Sağol sevgili Mete:) |
1 Eklenti(ler)
Yıldız çadırı kurur gibi olduysa da kendine geldi.
|
1 Eklenti(ler)
Bizim buraların p... oğlanı:) Bakmayın böyle durduğuna rengarenk açıyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025