![]() |
Merhaba Sonerordo, hoşgeldiniz bahçeme:) Ne yazık ki bahçemin bulunduğu yer çok sakin değil, yol üzeri. Yolu ve arabaları saymazsak huzur verici bir yer. Bahçe düzenlemesinde her türlü fikre açığız. İki kauçuk fidanı ekmiştik evin her iki yanına gölgelik olsun diye maalesef kurudu. Başka önerileriniz olursa memnun oluruz, teşekkürler:)
|
1 Eklenti(ler)
Biberlerim harika :cool:
Önce siyah parmak biber. |
1 Eklenti(ler)
Ege Kula biber.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda süs biberlerim ;)
|
Sayın Peyide hanım.
Hepsi harika, çok güzel ürünler yetiştirmissiniz. Ellerinize sağlık. Maşaallah. Demekki, bir işe başlamadan önce, o işi sevmek lazım. Sevdiğiniz zaman, olay bitmişdir. Sonuç, tek kelimeyle harika. Ellerinize kollarınıza sağlık. Ailenizle, hayırlı ve bol bereketli günler diliyorum inşaallah. Falcon00 - Metin |
Bu güzel dilekler için teşekkür ederim sayın falcon00:) Size katılıyorum. Evet, işin özü: sevgi.
|
Sn.peyyide .
Evinize bayıldım doğrusu , güle güle kullanın , bahçenizde tek kelime ile şahane , bol bereketli hasatlar diliyorum , her şey gönlünüzce olsun... saygılar efendim.. |
Alıntı:
Bu yıl yapmış olduğum sebzelerime bile sadece su verebiliyorum.. |
Bende az önce sizin bahçenizi hayranlıkla gezdim sayın Taşevlibahçe. Samimi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tecrübelerinizden yararlanabilirsem ne mutlu bana :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahçenizden yayınlayacağınız karelerin içinde arada Rex'te olursa gerçekleştiremediğimiz özlemi sayenizde gidermiş oluruz..:) |
Alıntı:
Umarım sizde en kısa zamanda bir dost edinirsiniz. |
Sizin de bahçeniz ve sayfanız hayırlı olsun sayın peyyide, bol bereketli hasatlar.
|
iskenderun kauçugu verebilirim.............
|
Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla yaşayın inşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzel.
|
Sn. peyyide ,
eviniz ve bahçeniz harika , çalışmalarınızın karşılığını en iyi şekilde almanız dileğiyle... saygılar.. |
Sn mbrain ve sevgi çiftliği çok teşekkür ederim:)
|
2 Eklenti(ler)
Minicik incirim meyve vermiş :)
|
1 Eklenti(ler)
Mor bamya, bakalım lezzeti nasıl?
|
2 Eklenti(ler)
Altın çilekler büyüyor ama ne zaman koparacağımı bilmiyorum :confused:
|
Adana çok sıcak, güneş kavuruyor. Umarım bu kadar emek boşa gitmez:(
|
Alıntı:
Olmadı alt tarafından sıkıştırınca kabuğu içini göreceksiniz... Kolay gelsin... |
Zeytinden sonra altın çileklerime de yetiştiniz. Teşekkürler Halil Önen Bey:)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
4 yıllıkmış ömrü diyorlar... kış gelip soğuk vurmadan önce dipten kesip üzerine kuru ot ya da soğuktan koruyan örtü atmak yeniden sürgün vermesini sağlıyor baharda... Eklenti 318739 baldız çok yediği gece hastaneye kaldırmıştık _saat 2 oo de_ mideyi bozmuştu... Eklenti 318747 günde üç beş tane yemek çok iyimiş... |
Okudum, teşekkürler Halil Önen Bey. Altın çilek konusunda uyarınız iyi oldu. Bir sonraki yıla bile kalacağını düşünemezdim ki dört yıl...:) Sayfanızı tekrar dikkatle inceleyip bu konuyu araştıracağım. Saygılarla :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025