agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   perimar / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/27425.htm)

sonkez 05-08-2013 11:46

Harika bir bahçeniz var.Huzur ve sıhhat içinde sevdiklerinizle birlikte güzel günler geçirmeniz dileğiyle....

perimar 05-08-2013 21:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi smyth (Mesaj 1187215)
Lütfen :) sorarsanız sevinirim, çünkü var :)

A anladım şimdi neyi kast ettiğinizi. Bahçede kullandıklarımız tanesi 2.9 dan baumax dan almıştık geçen sene. Gün batımından gece 2 ye kadar ışık verdiler. kışı bahçede geçirdikleri için yarısı artık yanmıyor. ama hala 2 yıldır inatla ışık veren var. bunların daha kalitelileri de var. Tanesi 4 tl ye. Babam almıştı .O daha uzun süre ışık veriyordu. Ancak bir sonraki yıl pil değişimi gerekti. Ama pilleri, lambanın kendisinden biraz daha pahalıydı :) Yani kalitesine göre ışık verme süresi uzuyor.

smyth 14-08-2013 10:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi perimar (Mesaj 1187361)
A anladım şimdi neyi kast ettiğinizi. Bahçede kullandıklarımız tanesi 2.9 dan baumax dan almıştık geçen sene. Gün batımından gece 2 ye kadar ışık verdiler. kışı bahçede geçirdikleri için yarısı artık yanmıyor. ama hala 2 yıldır inatla ışık veren var. bunların daha kalitelileri de var. Tanesi 4 tl ye. Babam almıştı .O daha uzun süre ışık veriyordu. Ancak bir sonraki yıl pil değişimi gerekti. Ama pilleri, lambanın kendisinden biraz daha pahalıydı :) Yani kalitesine göre ışık verme süresi uzuyor.

tanesi 4 tl mi hemde kalitelisi :) ilginç nereden aldınız, markası nedir?

perimar 22-08-2013 06:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi smyth (Mesaj 1189450)
tanesi 4 tl mi hemde kalitelisi :) ilginç nereden aldınız, markası nedir?

Baumax ın kampanyalı ürünüydü

perimar 07-05-2014 10:01

1 Eklenti(ler)
Bahçem şenlenmeye başladı. Okulların kapanmasını ve evime kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum....

perimar 07-05-2014 10:07

Fotoğraflar bilgisayar ekranımda düzken burada neden ters çıkıyor çözemedim henüz :(

asmalıtepe 09-05-2014 07:22

günaydın sayın perimar çiçekleriniz harika yandan da olsa çok güzeller.ellerinize sağlık.

perimar 16-06-2014 18:34

Ciceklerim 1

perimar 16-06-2014 18:53

Bu gün bir sorun var. fotoğraf yükleyemiyorum...

münevver48 17-06-2014 13:27

sevgili perimar,bahçenize çok emek vermişsiniz.o emek bahçenizin güzelliğine daha bir güzellik katmış.ellerinize yüreğinize sağlık. hiç bir bahçe emeksiz güzel olamaz.belliki alnınızın teri toprakla buluşmuş sonuç çok güzel. ayrıca sizin gibi çalışan bayanların birde çiçek bahçe işleriyle ilgilenmesi onlar için zamanını ayırması takdir edilecek bir davranış.içinizdeki bu sevgi hiç bitmesin.bahçenizdeki çiçekleriniz hiç solmasın. fotoğraflarınızın devamını bekliyorum.bu güzelliklerden bizleri mahrum etmeyin.sevgilerimle.......

tarla kuşu 17-06-2014 16:52

Güzellikleri merakla bekliyorum.... Sevgiler....

berçin 19-06-2014 01:36

Sevgili hemşehrim, bahçene uğramayalı güzel gelişmeler olmuş maşallah;). Çalışma koşullarınzı düşünürsek, bahçende yaptıkların tebrik etmenin ötesinde:)... Umarım en kısa sürede bahçen veya tersta buluşmak dileğiyle... Sevgiler...

perimar 19-06-2014 08:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berçin (Mesaj 1297192)
Sevgili hemşehrim, bahçene uğramayalı güzel gelişmeler olmuş maşallah;). Çalışma koşullarınzı düşünürsek, bahçende yaptıkların tebrik etmenin ötesinde:)... Umarım en kısa sürede bahçen veya tersta buluşmak dileğiyle... Sevgiler...

Sevgili Berçin tebriklerin için teşekkür ederim. Son resimleri cep telefonumdan çektim ama yükleyemiyorum.Problemide çözemedim :( E artık gelip senin yerinde görmen gerekiyor...

perimar 04-07-2014 07:59

2 Eklenti(ler)
Sevgili Berçim , davetime benimde çok sevdiğim sukulentlerle ve birde balkonunda görüpte çok hoşuma giden kiraz ağacı fidelerindende getirmişti... Buradanda tekrar teşekkür ederim arkadaşıma..

perimar 04-07-2014 08:19

5 Eklenti(ler)
Havaların ısınması ile çiçeklerimin neşeside kaçtı. Özellikle yumrulu begonyanın yaprakları bozulmaya başladı..

perimar 04-07-2014 08:24

5 Eklenti(ler)
Ve.....

perimar 04-07-2014 08:30

5 Eklenti(ler)
Begonvil her kış soğuktan etkilenip yapraklarını tamamen dokünce çiçeklenmeside yetersiz ve geç oluyor. Bu arada çeşme papatyalarım yaz kış devam ..Hep açıyorlar...

perimar 07-07-2014 07:35

5 Eklenti(ler)
Bu sabah saat 6 da ortancalarımla sohbet ettim...

perimar 07-07-2014 07:47

2 Eklenti(ler)
Bu sene patlıcanların dibini karıncalardan kurtaramıyorum. İlk diktiklerimi çok tazeyken yediler.. İkinci diktiklerimi daha gelişgin fide aldım tam öldüremediler ama gelişmelerine de izin vermiyorlar..Tam köklerine fide boynunun etrafina yuva yapıyorlar. 10 fidemin istisnasız hepsinde durum aynı..İlaç kullanmıyorum.. arap sabunu sirke karışımı karıncalar da hiç etkili olmadı.. Organik beslenmek meğer ne kadar zormuş...

asmalıtepe 07-07-2014 08:52

selam sevgili perimar; Ellerinize sağlık hepsi gibi Ortancalar da süper. Biz iki çiçekli bir ortanca sahibi olduk diye çocular gibi sevinirken, sizlerin bahçeler dolusu yetiştirebilmenizi candan kutlarım.

perimar 07-07-2014 09:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1303222)
selam sevgili perimar; Ellerinize sağlık hepsi gibi Ortancalar da süper. Biz iki çiçekli bir ortanca sahibi olduk diye çocular gibi sevinirken, sizlerin bahçeler dolusu yetiştirebilmenizi candan kutlarım.

Sevgili Asmalıtepe; beğenileriniz için teşekkür ederim. Ortancalar eğer gölge **** yarı gölge ve kuzey tarafındaysa gerçekten çiçeklenme konusunda son derece coşkulu oluyorlar.. Benim ortancalarımın 3. yılı ..Sizinkilerde en az böyle olacaktır ..

tWoFuNN 14-07-2014 09:47

Sayın perimar,
Bahçeniz adeta bir cennet. Mis gibi deniz manzarası ve güzelliklerle dolu yeşil bir bahçe. İnsan yaşlanmaz orada. Mutluluklar diliyorum.

perimar 14-07-2014 10:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tWoFuNN (Mesaj 1305856)
Sayın perimar,
Bahçeniz adeta bir cennet. Mis gibi deniz manzarası ve güzelliklerle dolu yeşil bir bahçe. İnsan yaşlanmaz orada. Mutluluklar diliyorum.

Beğenileriniz için çok teşekkür ederim..

münevver48 14-07-2014 17:54

sevgili perimar,maşallah ortancalarınıza çok güzel ellerine sağlık.güzellileri sizin bahçe sınırlarının dışlarına taaaa..sevgili berçinin bahçesine ulaşmış.acaba birgün bizim bahçelerinde güzellikleri dışarılara kadar taşarmı dersiniz.tekrar ellerinize yüreğinize sağlık.sevgiler.

YeniGine 15-07-2014 00:02

Sevgili perimar ben sizin sayfanızı şimdiye kadar görmemişim. Sevgili Berçin'in sayfasında görünce özellikle de begonyalar dikkatimi çekince şimdi daha yakından sayfanızda gördüm. Maşallah bahçeniz çok güzel, çiçekleriniz bakımlı hele ortancalarınıza bayıldım. Emeklerinize sağlık.

perimar 15-07-2014 13:36

Çok teşekkür ederim.Beğenileriniz beni heveslendiriyor...

h_dogan 15-07-2014 14:10

Patlıcanın köklerine toz kükürt serpin karıncalar kaçar. Karıncalar kükürtten hoşlanmıyorlar.

yağmur 15-07-2014 14:31

Bahçeniz çok güzel, hele o ortancalar! Benim de böyle güzel ortancalarım olsa her sabah konuşurdum hatta sarılıp öperdim. Yumrulu begonyanız direk güneş altındaysa gölge veya sabah güneşini alan bir yere koyun, düzelecektir. Karınca sorununuz benim çileklerimde vardı. Hortumla 2-3 dakika sulaya sulaya yuvalarını oradan taşıdılar. Belki sizinkiler de taşınır.

brendy 15-07-2014 15:04

Çok ama çok zevkli keyifli bir bahçe yapmışsınız. Elinize sağlık. Zaten bu sitenin adı DÜNYADAKİ CENNETLER.net olsa daha iyi olurmuş. Tüm üyelerin bilgisini, becerisini gördükçe içim coşuyor. Sağlıkla keyifle yaşayın bir ömür. Yüreğinize sağlık.
(İnşallah bir gün bende böyle ortancalar yetiştirmeyi başarıcam. Vazgeçmek yok.)

perimar 15-07-2014 17:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1306385)
Patlıcanın köklerine toz kükürt serpin karıncalar kaçar. Karıncalar kükürtten hoşlanmıyorlar.

Bu bilgi için çok teşekkür ederim...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025