agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   perimar / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/27425.htm)

perimar 08-05-2013 13:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1150856)
Ben de bu gün dolaşamadığım bahçelere vakit ayırmak istedim ve bahçenizi şöyle bir dolaştım.

Offf ki off, yapılacak ne kadar çok iş varmış. Bir an kendi bahçemdeki ilk uğraşlarım aklıma geldi. Geceli gündüzlü uğraşmış, şunu mu yapsam, bunu böyle mi dikmem gerekir, hangi bitkileri edinmeliyim diye deliler gibi koşuşturmuştum.

Bizim de bahçemiz eğilimliydi, düz alan elde etmek için belediyeden kepçe kiralayıp, çok yap-boz oynamıştık. ;)

İstekli olduktan ve bunu başaracağım dedikten sonra mutlaka çok güzel şeyler meydana getireceksiniz sayın perimar. Bunu şimdiden başarmışsınız siz. Ve inanın bahçenizin her köşesinde parmaklarınızın izini gördükçe mutluluğunuz daha da artıyor. Bunu ben başardım diyerek, daha da çok şeyler yapmak istiyorsunuz. Sakın bu şevkinizi-sevginizi kaybetmeyin. Daha çok yeni ve işin başındasınız. agaclar.net gibi çok güzel imkânlar sunan bir de siteniz var, inanıyorum ki her şey yerli yerine oturduğunda, balkonunuzda veya bahçenizin bir köşesinde keyifle çayınızı-kahvenizi yudumlarken kendinizle gurur duyacaksınız.
Bu o kadar güzel bir histir ki, anlatılması zor.

Yeriniz, yurdumuzun en güzel bölgesi içinde. Yeşili bol, doğal güzellikleri çok, havası güzel... herşeyi ile nadide.
Eğer bu yöreyi dolaşamadan-görmeden bu dünyadan göçersem çok üzülürüm.
Nedense Karadeniz yöresini hiç dolaşamadım, fırsatım olmadı. Aklımda hep o güzelim yaylalar, uçsuz bucaksız, bulutlar altındaki yeşil tepeler, şırıl şırıl sular akan vadiler var.

Heyyyy, agaclar.net gezi grubu, ne zaman Karadeniz turu tertipliyoruz?.... dermişim.

Sayın perimar, bütün bu güzelliklerin içinde sağlıkla ve huzurla çok güzel günler geçirmenizi dilerim.

Sayın Güler;
Yorumlarınızı okurken beni bu kadar iyi anlayarak yazmanız karşısında çok duygulandım. İyi ki bahçem var, iyi ki ağaçlar.net deyim ve iyi ki sizler varsınız. Karadeniz i görmek için gezi tertiplenirse ne mutlu ,ama olmazsa da buyurun ben sizi Samsun da seve seve misafir ederim. Sevgilerimle...

Güler 09-05-2013 23:59

Çok naziksiniz ve teşekkür ederim, sayın perimar.

Karadeniz yöresini boydan boya dolaşmayı çok istiyorum, Karadenizli kızımız Fatma'ya tur tertiplemesi için asılacağım. Yolumuz mutlaka Samsun'a da uğrar o zaman inşallah bir çayınızı içmeye uğrarım.

berçin 10-05-2013 07:49

Sevgili perimar,bahçe sayfanı ancak gezme fırsatı bulabildim.Yazlığınızın konumu manzarası harika,bahçenizde emek ve azim kendini gösteriyor.Bir çok şeyi başarmış üstesinden gelmişsiniz sağlık ve mutlulukla keyfini sürmenizi dilerim.Darısı,benim gibi bahçesi olmayan herkese...:))Sevgiler.

perimar 28-05-2013 19:57

5 Eklenti(ler)
Yavaş yavaş çiçeklerim kendini göstermeye başladılar :)

perimar 28-05-2013 20:02

5 Eklenti(ler)
Sardunyalarım....

perimar 28-05-2013 20:11

4 Eklenti(ler)
Güllerim....

perimar 28-05-2013 20:16

4 Eklenti(ler)
Bahçem...

Orhan Özbilgiç 28-05-2013 20:55

Bir yıl önce neydiii, şimdi ne olmuş?;)
''Renklenivermiş.''
Tamamda, asıl peyzaj çok güzelleştirmiş bahçeyi. Abartısız. Huzur veren bir sadeliği var.
Elinize sağlık, kutlarım.

Bu arada şu içine sardunya ve yeşillerine Latin çiçeği diktiğiniz saksılardan iki tanede ben getirmiştim gelirken İstanbul'dan.;)
İçlerine toprağını bile hazırlayıp koydum. Ama birşeyler dikmeye fırsatım olmadı. Latinler yakışmış. Sardunyalarda belirttiğiniz gibi, güzelleşince onlarda yakışacak.
Selam ve sevgiler.

fatihs 28-05-2013 21:36

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bahçeniz , ağız tadıyla oturmanız dileğiyle ...

perimar 29-05-2013 07:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 1162336)
Bir yıl önce neydiii, şimdi ne olmuş?;)
''Renklenivermiş.''
Tamamda, asıl peyzaj çok güzelleştirmiş bahçeyi. Abartısız. Huzur veren bir sadeliği var.
Elinize sağlık, kutlarım.

Bu arada şu içine sardunya ve yeşillerine Latin çiçeği diktiğiniz saksılardan iki tanede ben getirmiştim gelirken İstanbul'dan.;)
İçlerine toprağını bile hazırlayıp koydum. Ama birşeyler dikmeye fırsatım olmadı. Latinler yakışmış. Sardunyalarda belirttiğiniz gibi, güzelleşince onlarda yakışacak.
Selam ve sevgiler.

Orhan Bey, bahçeme hoş gelmişsiniz. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim.

perimar 29-05-2013 07:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatihs (Mesaj 1162365)
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bahçeniz , ağız tadıyla oturmanız dileğiyle ...

Çok teşekkür ederim Sn Fatihs.

perimar 18-07-2013 19:36

5 Eklenti(ler)
Biraz yoğun bir dönemdi. Kendi sayfamda paylaşımlarda bulunamadım.Ama bu gün açan japon gülünü görünce hemen fotoğraflamaya başladım :)

perimar 18-07-2013 19:43

5 Eklenti(ler)
Bu yıl diktiğim clementisimde küçücük boyuna rağmen çiçeklerini gösterdi....Cep telefonu ile çektiğim resimleri düzeltmeyi bir türlü beceremedim.

hozat 18-07-2013 19:46

Sevgili perimar,

Eviniz, bahçeniz ve çiçekleriniz hepsi çok güzeller, dolaştıkça poztif duygular sarıyor insanı.Emeklerinize, elinize sağlık.

not:Evinizin kapısını çok beğendim , mutluluklara hep açık olsun...

perimar 18-07-2013 19:47

5 Eklenti(ler)
iftariyeliklerimde bahçemden

perimar 18-07-2013 19:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 1181391)
Sevgili perimar,

Eviniz, bahçeniz ve çiçekleriniz hepsi çok güzeller, dolaştıkça poztif duygular sarıyor insanı.Emeklerinize, elinize sağlık.

not:Evinizin kapısını çok beğendim , mutluluklara hep açık olsun...

Çok çok teşekkür ederim... Hepimizin kapısı bahçesi mutluluklara açık ve huzurla dolsun ..

milaca2010 18-07-2013 22:05

Çimlendirme ve yeni bahçe düzenlemeniz güzel görünüyor sevgili perimar; Emeklerinize sağlık çok emek verip karşılığını almak büyük keyif verir insana, ebruli gülünüz oldukça yoğun çiçeklenme var maşallah tüm bitkileriniz oldukça sağlıklı görünüyorlar.
Sağlık ve huzurla keyfini çıkartın inşallah
Sevgiler...
Not. fotoğraflarda problem var, yan çıkmışlar...

dağçiçeği 19-07-2013 00:29

Sayın Perimar, bahçeniz çok güzel olmuş.Kabaktan yaptığınız aydınlatmalara bayıldım.Siz ne kadar acemi işi desenizde ...;)Devamında kullanmak için ektiğiniz kabaklarda da başarılı olmuşsunuz gördüğüm kadarı ile .
Kolaylıklar dilerim.

perimar 19-07-2013 07:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi milaca2010 (Mesaj 1181420)
Çimlendirme ve yeni bahçe düzenlemeniz güzel görünüyor sevgili perimar; Emeklerinize sağlık çok emek verip karşılığını almak büyük keyif verir insana, ebruli gülünüz oldukça yoğun çiçeklenme var maşallah tüm bitkileriniz oldukça sağlıklı görünüyorlar.
Sağlık ve huzurla keyfini çıkartın inşallah
Sevgiler...
Not. fotoğraflarda problem var, yan çıkmışlar...

Resimleri düzeltemedim. Masa üzerinde düzgün olan resimler yüklemede bu şek,lde çıktı üzgünüm :( .Beğenileriniz içinde teşekkür ederim :)

perimar 19-07-2013 07:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1181492)
Sayın Perimar, bahçeniz çok güzel olmuş.Kabaktan yaptığınız aydınlatmalara bayıldım.Siz ne kadar acemi işi desenizde ...;)Devamında kullanmak için ektiğiniz kabaklarda da başarılı olmuşsunuz gördüğüm kadarı ile .
Kolaylıklar dilerim.

Dağ Çiçeği, beğenileriniz için çok teşekkür ederim.

hk50 19-07-2013 13:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi perimar (Mesaj 1181540)
Resimleri düzeltemedim. Masa üzerinde düzgün olan resimler yüklemede bu şek,lde çıktı üzgünüm :( .Beğenileriniz içinde teşekkür ederim :)

Güzel her zaman güzeldir.

fikreteren 26-07-2013 03:57

Sayın perimar bahçeniz gerçekten çok güzel olmuş Ellerinize sağlık. Size verdiğim sözü tutmadım. Çünkü ektiğim lisiler büyümediler. Ben de siteden almak zorunda kaldım. Tekrar özür dilerim.

perimar 26-07-2013 12:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 1183943)
Sayın perimar bahçeniz gerçekten çok güzel olmuş Ellerinize sağlık. Size verdiğim sözü tutmadım. Çünkü ektiğim lisiler büyümediler. Ben de siteden almak zorunda kaldım. Tekrar özür dilerim.

Fikret bey beğenileriniz için çok teşekkür ederim.Unutmamışsınız ,ne kadar incesiniz,hatırlamanız bile beni mutlu etti.Özüre hiç gerek yok. Bende bu sene siteden aldım yeni yeni çiçekleniyorlar. 2-3 gün sonra paylaşırım.

eyakut 27-07-2013 22:22

Geçen seneden bu seneye ne kadar fark etmiş bahçe,ne kadar güzelleşmiş sade ve şık olmuş,ellerinize sağlık.

perimar 30-07-2013 10:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eyakut (Mesaj 1184482)
Geçen seneden bu seneye ne kadar fark etmiş bahçe,ne kadar güzelleşmiş sade ve şık olmuş,ellerinize sağlık.

Çok teşekkür ederim, zaman zaman her gördüğüm çiçeği dikmek istesemde sadeliği bozmamak adına kendimi zor tutuyorum :)

aheste 02-08-2013 09:19

Sn Perimar, ne güzel bir bahçeniz var, koskocaman geniş bir bahçe,her istediğinizi dikebilirsiniz, çiçeklerinizde çok güzeller, ellerinize sağlık. Huzurla, sağlıkla, keyfini sürün bahçenizin...

smyth 02-08-2013 15:47

perimar fotolardan gördüğüm kadarıyla aydınlatma olarak solar paneli olan bir lamba kullanmışsın bu lambadan bende almak istiyorum fakat ne kadar aydınlık yapıyor gece çekerek onunda bir resmini koyarmısın

perimar 04-08-2013 12:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi smyth (Mesaj 1186439)
perimar fotolardan gördüğüm kadarıyla aydınlatma olarak solar paneli olan bir lamba kullanmışsın bu lambadan bende almak istiyorum fakat ne kadar aydınlık yapıyor gece çekerek onunda bir resmini koyarmısın

Aydınlatma için özel birşey yok. sadece ön duvarın üstünde ,harekete duyarlı yüksek aydınlatma veren bir spot lamba var. Galiba ben kast ettiğinizide anlamamış olabilirim. Eşime de sorarım :)

perimar 04-08-2013 13:05

5 Eklenti(ler)
Lisilerim de açtı :) Begonyamda :)

smyth 05-08-2013 11:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi perimar (Mesaj 1186966)
Aydınlatma için özel birşey yok. sadece ön duvarın üstünde ,harekete duyarlı yüksek aydınlatma veren bir spot lamba var. Galiba ben kast ettiğinizide anlamamış olabilirim. Eşime de sorarım :)

Lütfen :) sorarsanız sevinirim, çünkü var :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025