![]() |
bravo,ne güzel yapmışsınız,duyarlı insanlar çoğalır inşaallah.
|
Ağaç diplerine diktiğim sarmaşık güller
2 Eklenti(ler)
Birinin dibine kırmızı sarmaşık gül diktim
Eklenti 300676 Birinin dibinede beyaz tomurcuk sarmaşık gül diktim. Eklenti 300677 |
İş merkezi önünde boş bulunan yerlere diktiğim ağaçlar
3 Eklenti(ler)
Daha önceden bina önünde bu yerlerde akasya agaçları vardı.Fakat yıldırım ve rüzgardan ağaçlar yıkılmıştı.3 tane boş yer vardı.2 adet limon selvi,1 adet ceviz ağacı dikip koruma olarak ahşaptan tel örgülü set yaptım.
Eklenti 300680 Limon selvi Eklenti 300681 Ceviz ağacı Eklenti 300682 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler, ellerinize, emeğinize sağlık Gürcan Bey. Sebzelerde bol hasat ola inşallah.
|
Teşekkürler.
|
Sayın Gürcan, duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Saygılar
|
Teşekkürler alacakaranlık.
|
28.05.2012 ''Bakım''
2 Eklenti(ler)
Saksı topraklarında küçük bir sopa yardımı ile toprağın havalandırmasını yaptım.
Eklenti 301761 Haftada bir yapmak gerekiyor aslında.Toprak nefes almış oluyor. Eklenti 301762 |
28.05.2012 Salatalık Çiçeği
1 Eklenti(ler)
Salatalık çiçeği
Eklenti 301765 |
28.05.2012 ''Salatalıklar''
2 Eklenti(ler)
|
28.05.2012 ''Domatesler''
2 Eklenti(ler)
|
Gürcan bey boş vakitlerinizi çok güzel değerlendiriyorsunuz. Sizi bu yönünüzden dolayı takdir ediyorum ve bu çalışmalarınızın devamını diliyorum :))
|
Alıntı:
|
Maşallah ne kadar güzel bir keyiftir o kendi yetiştirdiğiniz meyveyi dalından koparıp yemek. afiyet olsun sevgiler.
|
Alıntı:
Teşekkürler. |
31.05.2012 ''biberlerim''
1 Eklenti(ler)
Saksıdaki biberler çıktı.
Eklenti 302572 |
31.05.2012 ''biberlerim''
1 Eklenti(ler)
|
31.05.2012 ''saksıdaki domateslerim''
1 Eklenti(ler)
Domatesler kızarıyor :)
Eklenti 302584 |
Gürcan Keskin hepsine maşallah diyerek emekler boşa gitmemiş görünüyor. Hasat iyi olacak inşallah, artık satarsınız, yersiniz geri kalanla da turşu kurarsınız inşallah. Tebrikler.
|
Alıntı:
Çilekte hasat yaptım,azda olsa çilek yedim.Bu akşamda salatalıkta büyüyenlerden bir tanesinde hasat yaptım,onun fotoğrafınıda paylaşacağım.Dometes,sırık Cherry domates olması gerekiyor,çünkü öyle gözüküyor.Yavaş yavaş onlarda olgunlaşma aşamasında.Biberler desen yeni başladılar çıkmaya. Yalnız dometes fidelerin birinde yanlışlıkla kol budaması yaparken ana sürgün dalı kestim.Bu sebeble bir fide fire verdim.Diğer domates fideleride yağmura karşı azda olsa çiçek döktü ama yinede fena sayılmaz.Biz yine MAŞALLAH diyelim. Saygılar. :) |
Bu arada ben afiyetle yemeden yanayım :)))
|
Salatalıkta Hasat
1 Eklenti(ler)
Salatalıklardan birini bugün ilk olarak hasat edip afiyetle yedim :)
Eklenti 303044 |
Salatalıkta Hasat
1 Eklenti(ler)
Oldukça lezzetli :) mideye indirdim bile :))
Eklenti 303045 |
Gürcaan harika; domateste senden mi?
|
Alıntı:
|
Cherry Domates Hasatı
1 Eklenti(ler)
Saksıda büyüttüğüm cherry domateslerden bir tanesinin bugün ilk olarak tadına baktım.
Eklenti 303375 |
Cherry Domates Hasatı
1 Eklenti(ler)
Sonuç mükemmel.Tadı oldukça lezzetli :))
Eklenti 303376 |
Eveet domateslerde; bugün koparılıp yenilecek bir domates görmüş idim. Nasıl da lezzetlidir o domates şimdi. Afiyet olsun, ellerine sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025