![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu yıl bahçede yetişdirdiğimiz meyve ve sebzeleri kurutmuya başladık.Bahçede yetişen hiç bir meyve ve sebze zayi olmadı.
Domatesler |
1 Eklenti(ler)
Kabaklar.
|
1 Eklenti(ler)
Issırganlar.
|
3 Eklenti(ler)
Üzümlerimiz olgunlaşmıya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Dördüncü torun sulamada yardımcı oluyor.
|
1 Eklenti(ler)
Beşinci torun elma hasadına yardım ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Üçünçü sallanmayı seviyor.
|
Maşallah torunlar geleceğin ziraatçileri olarak yetişiyorlar, şimdiden başlamışlar bile. Üzümler çok güzel görünüyorlar, ağız tadıyla tüketmek nasip olsun inşallah.
|
Torunlarınıza maşallah sayın hk50, bahçeniz onlar için bulunmaz nimet. Şanslı torunlar çok şükür, daim olsun inşallah!..
|
3 Eklenti(ler)
Meyvelerde sezon sonu yaklaşdığını haber verir gibi.
|
Sn akçabardak,Sn YeniGine,
Çok teşekkür ederim.Bıraktığımız bahçemizi yemyeşil tutarlarsa herhalde mutlu oluruz. |
1 Eklenti(ler)
Böyle doğayı seviyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Kansızlığa tavsiye edilen kırmızı pancar.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl bahçemizdeki bitkilerimiz hastalıklardan kuurtulmadı.Nedeninide anlamadım.
|
1 Eklenti(ler)
Her yıl yetişdirdiğim meyvelerin bir çoğu heba olup gidiyordu.Nasıl değerlendirebilirim derken,kurutmak aklıma geldi.Bahçede ne varsa meyve sebze hiç birini zayi etmedim.Kuruttuğum meyve ve sebzelerinde müşterisi çoğaldı.
Ve armutlar. |
1 Eklenti(ler)
Erikler.
|
Kuruttuğunuz meyveler pek güzel görünüyorlar, ellerinize sağlık, kışın yenmesi pek zevkli olur. Ben de çok severim bu tür kurutmaları fakat bizim buralarda rutubetli bölge olduğu için olmuyor, hemen küfleniyorlar, domates bile o yüzden kurutamıyorum.
Kurutmakla çok iyi yapmışsınız, güle güle ağız tadıyla, sağlıkla tüketin Sn. hk 50 |
Alıntı:
Bu yıl ilk defa denememe rağmen bu işin uzmanlarından tam not aldım.(Hatır için söylemedilerse)Kurutdukça çeşidi artırdım ki,torunlara abur çubur yiyecekleri unutturduk.Buna çukuatada dahil. Ona görede kurutma tezgahları yaptım.Nasip olursa paylaşırım. |
1 Eklenti(ler)
Üzüm pekmezi ile yaptığımız Yeşil domates reçeli.
|
2 Eklenti(ler)
Yeşil domates ile üzüm pekmezinin pişme aşamaları.
|
Merhaba, reçel güzel görünüyor. Elinize sağlık. Bu sizin denemeniz mi? Yoksa eskiden beri yapılan bir reçel mi?
|
Alıntı:
Sn kamil35,Teşekkür ederim. Recel yöremizde ninelerçe yıllardır yapılıyorda ancak bu işi bilen çok az olduğundan yayğın değil. Ben bir kaç kez yazdım internette.Başkada bilmiyorum. |
Domates reçelini bir arkadaşım yapmıştı,harikaydı.İçine tarçın koymuştu,çok güzel bir tadı vardı.Afiyetle yiyin.Sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Kargalar ağızlarının tadı biliyor
|
1 Eklenti(ler)
Bu kabakların çekirdeği alınıp kendileride kurutulacak.
|
1 Eklenti(ler)
Kendi yaptığım Meyve sebze kurutma tezgahım.
|
1 Eklenti(ler)
Kuruyan meyve sebzeler.
|
Hepsi harika görünüyor. Ellerinize sağlık, sevdiklerinizle afiyetle tüketin inşallah...
|
3 Eklenti(ler)
Her sebze pazarda gördüğümüz gibi değil.
İşte patetesin,kırmızı pancarın ve şeker pancarının toprakdan ilk çıkmış halleri. |
1 Eklenti(ler)
Gilaburularımızda olgunlaşdı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025