![]() |
Bu kadarcıkla kurtulamazsınız.Koca bahçe,bütün yaz ne yaptınız?Resimleri bekliyoruz.
|
Sayın hk50, merhaba... Hoşgelmişsiniz, çok şükür görebildik sizi tekrar sevindim.
|
Alıntı:
Haklısınız ,bu yaz bu koca bahçede ne yaptığımı sorarsanız?Pek bir şey yaptığım söylenemez,zira sıhhat bir az sekte vurdu.Kalp zorladı. Yinede çekmiş olduğum fotoğrafları eklemiye çalışacağım. |
Alıntı:
Hoş bulduk Sn YeniGine. Dostluklar her ne kadar sanal olsada yinede insan insanı özlüyor.Buradan yüzlerce dostluğa arkadaşlığa selam göndermek bile insana huzur ve mutluluk veriyor. Huzurlu ve mutluluk dolu günler dieğimle. |
2 Eklenti(ler)
Bahçenin İlkbahar günlerinden (Kış günü).
|
1 Eklenti(ler)
Biz yokken bahçemize misafir ve sahip olanlar.
|
Sayın hk50,geçmiş olsun,Allahım şifa versin.Sağlık belli bir yaştan sonra hepimizi zorluyor.Bizim Kangal köpeğimiz vardı,resimdeki köpecikleri Kangal'a benzettim ama kırma da olabilir tabii.Çok akıllı hayvanlardır.
|
Geçmiş olsun sn. hk50, sağlıkla yaşayın.. Bahçeniz çok güzel..
|
Öncelikle geçmiş olsun. İki gündür bahçenizi geziyorum emeğinize yüreğinize sağlık harika bir bahçeniz var.
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.Doğrudur.Belirli bir yaşdan sonra maalesef vücut sağından solundan hoşa gitsede gitmesede çatlak sesler çıkarmıya başlıyor. Köpekçikler kangal değil,kırma. |
Alıntı:
Bildiğiniz gibi bahçe demek, emek zaman bilği ve beceri demek.Karınca kararınca bir şeyler yapmıya ve üretrmiye çalışıyoruz. |
Alıntı:
Sağ olun Sn Ayazkızı, Ne zaman isterseniz gezebilirsiniz,kapımız açık. |
1 Eklenti(ler)
Bahçemiz meyvelerinden,Gileboru.
|
1 Eklenti(ler)
Frenk üzümü.Kırmızı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl maalesef elma randımanı düşük.İlkbaharda yağan tolu elmaları yaraladı.
|
1 Eklenti(ler)
Küşkonmazlar
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki en büyük yardımcım.
|
Ne tatlı bir yardımcı. Allah esirgesin.. :)
|
Maşallah,Allahım bize de nasip etsin böyle güzel yardımcıları.
|
Oy oy oy çok tatlı bu yardımcı. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçemizdeki çileklerin kışın koruma altına alınması.
|
1 Eklenti(ler)
Kurt kocayınca.
|
Ay ben bu meleği nasıl kaçırmışım ne kadar tatlı maşallah çocuklar için ömrümü adarım, Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin canım bebeğim.
|
1 Eklenti(ler)
Bir zamanlar akşamdannnn akşamaaaa 0turduğum yer.
|
1 Eklenti(ler)
Uzun uğraşlar sonu dağdan getirip yetidirdiğim Yabani armut (Ahlat) meyvesi.
|
Benim baba tarafım Bulgaristan göçmenidir babannemin en çok yediği meyvadır ahlat bana onu hatırlattı bizim çocuklar tadını bile bilmez eskiden bu kadar bol meyva yokmuş.Afiyet olsun.
|
Sn hk50 eskiden çok bilinirdi ahlat ama bu zamanda pek bilinmiyor artık vede turşusu çok güzel olur.
|
1 Eklenti(ler)
Zamanı geldi sanırım.
|
1 Eklenti(ler)
Soguklar geliyorum derken.
|
Çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık, ağız tadıyla tüketmeniz dileğimle Sn. hk50
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025