![]() |
Sayın hk50; beraberce büyüyecekler olmasına çok sevindim. Güzel... Büyüsünler inşallah!..
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekler,elmalar.erikler.
|
1 Eklenti(ler)
Papatyanın erkençisi
|
1 Eklenti(ler)
Zakkumun bir rengi.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin sebzelerinden
|
1 Eklenti(ler)
Yeşil sogan,
|
1 Eklenti(ler)
Roka ve kuzuoğlağı.
|
Sayın hk50; maşallah mahsüller iştah açıcı, ellerinize sağlık, afiyet olsun...
|
Alıntı:
Sn YeniGine, Teşekkür ederim. Arzu ederseniz ve Esenler otogarından alabilirveye aldırabilirseniz ne kadar isterseniz o kadar gönderebilirim. Erik,kayısı.turp.maydanoz.roka.kuzuoğlağı,dereotu, semizotu,yeşilsogan,sarımsak vs vs. |
1 Eklenti(ler)
Bahçede ağrıya patetes
|
1 Eklenti(ler)
Gölgesinde oturduğumuz Söğüt ağaçı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden bir bölüm
|
Sayın hk50; evet biliyorum kesinlikle gönderirsiniz çok teşekkür ediyorum, sağolun, emeklerinize sağlık...
|
1 Eklenti(ler)
Kiraz bozumu
|
1 Eklenti(ler)
Bozulan kirazlarımız.Yurt dışına gidiyor.
|
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Büyük
|
1 Eklenti(ler)
Gül fatma,Gül hatmi,Kaynana çatlatan.
|
Sayın hk50; siz de görünce hatırlarsınız geçen seneden, gülhatmi çok sevdim özellikle sizdeki kırmızıyı sevmiş idim. Onun için yaz sonuna doğru yol kenarında gördüğüm hatmiden tohum aldım ve hemen diktim. Rengi pembe çıktı görmüşsünüzdür bahçe sayfamda. Şimdi ona baktıkça sizi hatırlıyorum. Çok da güzel oldu; sayenizde!.. Teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bol hasatlar benim de çok sevdiğim meyvelerden biri (gerçi hepsini severim o ayrı:D ). İnşallah fiyatı da sizi memnun eder.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Gördüm ve gülhatmiyide hatırlıyorum.Gülhatmi kendine özel bir konumu var.Alınan tohumdan aynı rengi elde edemiyorsunuz.Zira bende on renk oldu.Her yıl yeni renkler oluşuyor.Aynı yerden çıkan gülhatmi geçen yılın rengini vermiyor.Önümüzdeki yıl rengi değişirse şaşırmayınız. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Yanında istediklerin var. İstersen burada. |
Sayın Hk50 herşey cok güzel görünüyor ellerinize saglık maşallah kirazları görünce içim gitti valla :D aklıma gelmişken acaba siz turplar için özel bişi uyguladınızmı gübre falan ? bizim turplar dan bir tane yedik sonra hemen cicege durdu burdaki komsum ciceklerini kes gelişimi devam eder dedi ama emin degilim birde size sorayım cicekleri keselim mi ne dersiniz ?
|
2 Eklenti(ler)
Arzu ederseniz buralardan biri olabilir.
|
1 Eklenti(ler)
Balığı dogal göletimizden yakalar burada pişirir oçakbaşı alemide yapabilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kg 2.800 TL verdik . Memnun olsakda olmasakda sağlıkla harçamak en güzeli. Saygılar. |
Alıntı:
Sayın nesli60, Teşekkür ederim. Turplar için özel bir uyğulamamız yok.Kimyasal hiç bir şey kullanmayız.Çiftlik güpresi iki sefer çapa,bol su. Çiçekleri kesmek netiçeyi değiştirmiyor.Yapılması gereken tohum.İlksene alınan tohumlardan ekildiği zaman %80 çiçekleniyor.Nacizane şunu tavsiye edebilirim. Bu yıl çiçeklenmemiş turp toprak içinde saklıyorsunuz.İkinci yıl turpu topraga ekiyorsunuz.Ondan çıkan tohumları alıp ekerseniz çiçeklenme ortadan kalkıyor.Taze taze yiyorsunuz. Afiyet olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025