![]() |
Alıntı:
Sevgili almanyali, dogru görmüssünüz. Orkidem seffaf olmayan,yanlarindan kocaman delikler actigim bir saksida. Havalara gelince yarama basmayin :D |
Alıntı:
Öncelikle sizin bahcenizin,bitkilerinizin yaninda benimkileri konusmaya dahi cesaret edemem acikcasi. Sizin sayfanizi hayranlikla takip ediyorum.Bahceniz cennetten bir köse gibi masallah.Asil ben sizi ayakta alkisliyorum. Ben evde tohumdan fideler yetistirme isine ilk defa girisiyorum aslinda:) Defalarca alip direk bahceye ekme deneyimim cok oldu.Ama ne yazikki Almanya'nin iklim sartlarini belki biliyorsunuzdur, yagmursuz günümüz yok desem abartmis olmam inanin.Yagmur oluncada dogal olarak sümüklü misafirlerimiz hic eksik olmuyor :) daha topraktan ciktiklarini göremeden afiyetle götürüyorlar :D Söylediklerinizi dikkate alacagim mutlata bir kac tohum daha alip deneyebilirim :) Kucak dolusu sevgiler |
3 Eklenti(ler)
Allah'im sen aklima mukayyet ol diyorum her baktigimda:D
bu ne güzelliktir böyle |
Alıntı:
|
Maşallah çok güzeller. Bunları gördükçe insan kendini zor tutuyor hepsinden almak için.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
guzmania min yavrusuda yolda yasasiiin ;) |
Alıntı:
|
Sayın Zencefil Çiçeği,
Sabah sefalarını nacizane önerim kalıcı yerlerinde çimlendirmeniz. Bu bitki kişisel tecrübelerime göre şaşırtmayı pek sevmiyorum. Bahçenizde sağlık içinde keyifli günler temenni ederim. |
firsat bulayim bende foto ekleyim benim ciceklerimi :)
|
Alıntı:
iki senedir defalarca bahceye ektim fakat sümüklü böceklerin istilasindan birtek tohumun bile büyüdügünü göremedim ne yazikki Bu yilda evde fide haline getireyim sonra bahceye cikarayim dedim simdilik cok güzel büyüyorlar insallah basaririm. |
4 Eklenti(ler)
merhabalar yaz geldi sayilir artik nihayet
o sebepten internete fazla Zaman ayiramiyorum. Malum islerde cogaldi bahcelerden dolayi ama olsun yorgunluktan sonra o bahcelerde oturup bir bardak cay,kahve yudumlamanin keyfi hic birseyde yok bence. Neyse uyuyan güzellerin uyanmasina sahitlik edelim hep beraber :) Herzamanki gibi ilk yüzümü güldüren nergislerim ve gecen sene ektigim sari ters lalelerim. |
5 Eklenti(ler)
Clematislere inanamadim evelsi gün kuru bir dal halindeydiler iki günde bu hale geldiler inanilmaz hizli büyüyen bir sarmasik.
Ve lalleler tek lalenin dibinden gelenlerde liliumlar sürekli biseyler alip ektigimden neyi nereye ektigimi unutuyorum sonra iste böyle neyin nereden cikacagini kestiremiyorum :D |
4 Eklenti(ler)
bahcemin gözdelerinden cuha'larim
hernekadar yapraklari sümüklü böceklerin dogum hanesi gibi olsada cok seviyorum onlari :) Aralarinda birde papatyam var ama papatyalari yok malesef :( |
Merhaba zencefil çiçeği.
Ters lalenin sarı olanını ilk defa görüyorum, çok güzelmiş selamlar. |
5 Eklenti(ler)
Hanimeli sarmasigi onuda gecen yaz aldim yanindakide sarmasik ortanca.
ortanca ve güller yine ortanca ve güller :) Nergisler lavantalar ters laleler En alttaki kirmizi bögürtlen |
Alıntı:
Hosgeldiniz bahceme.Bizim buralarda bende hep sarilarini görüyorum kirmizisini iki senedir ariyorum fakat hic denk gelmedim. saygilar |
Elinize sağlık Sn. Zencefilçiçeği. Ben de bu ters laleleri çok beğeniyorum bunları bulmam lazım. Nedense diğer lalelerden daha çok hoşuma gittiler. :D
|
Alıntı:
Simdilerde soganli bitkilerin soganlarini bulmak artik zor,ekme zamani gectiginden dolayi. Denk gelirde görürsem eger isterseniz size gönderebilirim. |
5 Eklenti(ler)
Calinin cicekleri muhtesem sapsari oluyor her yil
orman gülü ve mini nergisler |
Sn. zencefil cicegi, bahçenize ait özlediğimiz görüntüleri yavaş yavaş ekliyorsunuz. Bahçe takipçiniz olarak bitkilerinizi sağlıklı ve bol çiçekli görmek büyük keyif doğrusu.
Forsythia (Altın çanı) gerçekten oldukça görkemli bir çiçeklenme yapmış. Çiçeklenmenin ardından size sadece yeşilliğini sunacak olduğundan bu görüntülerin tadını çıkarınız. Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel sözleriniz icin cok tesekkürler. Forsythia her sene böyledir inanilmaz cicek verir sonrada bütün bahceyi onun sari tozu sarar :) |
5 Eklenti(ler)
Bahcelerin süsü nazli nazli sallanan küpelileri
|
5 Eklenti(ler)
Hercai menekselerimin saksilari cok hosuma gidiyor :D
|
Şu küpelilerden en sonunda bana da aldırdınız. :D Artık bizim de bir küpe çiçeğimiz var. ;)
|
Alıntı:
simdilik ben iki tane aldim yaz sonuna Kadar Allah kerim :D |
Başka rengi gelirse bir tane de ondan alırım bu sizinkine benziyor ama içindeki renk beyaz değil de daha değişik bir renkti gündüz fotoğraflamaya çalışırım. ;)
|
Alıntı:
desenize gözlerimiz bayram edecek fotograflarla yine :D Her ne kadar yorum yapmaya zaman bulamasamda zevkle takip ediyorum bahce sayfanizi |
Bu aralar fazla yükleyemiyorum fazla fotoğraf çekemedim. Az az yüklüyorum. ;)
|
zencefil çiçeğinize ve mavi orkidenize bayıldım...bol çiçekli günler diliyorum size..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025