![]() |
Tamerr / Bahçe
5 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar,sitedeki bahçelerden çok etkilendim.Birkaç resim ekleyip açılış yapıyorum,ilerde farklı resimler ekleyip sizlerden fikir alarak bahçemi güzelleştirmek istiyorum,katkı vereceğiniz umuduyla.Eklenti 227880
Eklenti 227881 Eklenti 227882 Eklenti 227883 Eklenti 227884 |
Sayfanız hayırlı olsun sevgiler.
|
İlerde güzel bir bahçe olacağı kesin. Fotoğraftaki ufaklık bunun işareti bence.
|
Sayın tamerr,bu yaz gününde; karlı peyzaj hastası olarak resimlerinize bayıldım.Bahçe ve evinizin şeklininde ;(her nekadar ağaçlardan görünmese ) çok hoş olduğunu tahmin ediyorum. Sahifeniz hayırlı olsun,Resimlerinizin devamını bekleriz.Selamlar efendim....
|
Tamer bey ;
aramıza hoş geldiniz. Bu kar İzmir'in neresine yağdı böyle ,kartpostal gibi çok güzel :)) |
Tamer bey sayfanız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.bahçenizin giriş bölümü çok güzel diğer bölümlerinide zamanla paylaşırsınız.selamlar
|
tamer bey.,hoşgeldiniz.
bahçenizin kış durumu bu sıcak günlerde içimizi serinletti. sağlıkla kalın. |
Arkadaşlar hoşbulduk,hepinize çok teşekkür ediyorum.Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum,sizlerlerden öğreneceğimiz ve paylaşacağımız çok şeyler var.
|
Alıntı:
|
Kemalpaşa'ya gitmeyeli yıllar oldu ama sevdiğim yerlerden biridir .Bu kadar kar yağdığını bilmezdim :)
|
Bu köşeye ne yapabilirim? yorumlarınızı bekliyorum.
1 Eklenti(ler)
Bu köşede kiler vardı,fakat bahçenin engüzel yerini işgal ettiğini düşündüğüm için burayı yıkıp yaşam alanı oluşturmayı düşünüyorum.(şelale vb.)Önerilerinizi bekliyorum.
|
merhaba tamerr
bahçeniz sayfanız hayırlı olsun biz daha başındayız siz epey ilerdesiniz siteye hoş geldiniz kilerin yerine büyük bir kamelya yapın bence |
eviniz taşev mi
evin resmini net olarak çekip yayınlar mısın |
4 Eklenti(ler)
Evet Ayhan bey taş ev.
|
Ayhan bey isterseniz yeni resminide çekip gönderebilirim ama ağaçlardan tam gözükmüyor.
|
sayın tamerr,
bahçeniz ve aramıza katılışınız hayırlı olsun. kemalpaşa gibi bir yerde lütfen kirazlarınızı kaybetmeyin. saygılar |
Alıntı:
bizim de taşev düşüncemiz var bu yüzden ilgimi çekti eviniz güzel müsait olduğunuz da evin hikayesini yazarsanız taşı nereden aldınız ustaları nereden buldunuz zorluklar nelerdi ne kadara mal oldu... sevinirim yeni resimler görmek isterim |
Sayın mavikartal5 teşekkür ederim.
|
Ayhan bey merhaba,taş evi önerebilirim yapım aşamasında maliyeti yüksek ama uzun vadede avantajlı sıva,boya problemi yok ısıtma soğutma giderleri düşük,doğayla uyumlu.Saygılar.
|
Tamer bey sayfanız hayırlı olsun. Bahçe çok güzel.Karlı hali daha da güzel. Komşu sayılırız sizinle. Damlacık köyünün üstü yani mezarlığın olduğu yerde annemin zeytinliği var. Arasıra uğrarız. Yanlış hatırlamıyorsam eğer yoldan baktığımız da eviniz görünüyor değil mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bahçenizdeki ilaçlama işlemleri için biraz sabırlı olursanız, biz amatörlerin baş danışmanı sayın mine pakkaner'den öğreneceğimiz çok şeyler var. evsel ilaçları denemenizi öneririm. saygılar http://www.agaclar.net/forum/showthr...ight=kar%FDnca |
Alıntı:
Taş binanın ısıtma, soğutma giderleri hangilerine göre düşük. Ayrıca; sağlamlığına çok çok sağlam olan taş binanın maliyetinin nerelerde olduğunu, sanırım çoğumuz merak ediyordur. Sağlıklı günler dilerim. |
Alıntı:
|
Syın mavikartal5 öneriniz dikkkate aldım Mine Pakkaner hanımı takipteyim,Saygılar.
|
Tamer bey eviniz ve bahçeniz çok güzel. İlerde daha da güzel olacağı şüphesiz. Umarım yeni resimler gönderirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun.
|
Sayın mandalinleerik hoşgeldiniz,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Saygılar
|
4 Eklenti(ler)
Değişik resimler
|
Tamer bey çok güzel resimler. At'ı merak ettim sizin mi?. Hamağı da çok beğendim Keyifli günler dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025