agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Tamerr / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24793.htm)

fatma sunay 22-07-2011 19:27

Eviniz çok güzel güle güle oturun. Taş ev yapımı biraz zor ve masraflı bir iş bizde aynı şeyleri yaşadık. Kiler kısmını bence de kamelya olarak yaparsanız çok güzel yakışır. Size kolay gelsin selamlar...

Akhisarlı 22-07-2011 20:24

Sayın tamerr bey eviniz çok güzel.güle güle oturun.yapım aşamasında taşların aynı hizada olması çok özen gösterildiğini gösteriyor.Hayalini kurarken yapılmışını görmek fikir vermesi açısından güzel.Kerpiç evleri araştırdım uzun süre .şimdi taş ev yapmak fikri biraz daha one geçti .Belki karışık taş kerpiç yapacağım .sizden öğrenmek istediğim.Taş ev kışın soğuk oluyormu?Yani ısıtmada ısı kaybı çok oluyormu.Hani derlerya kışın sıcak yazın serin diye kerpiç evler gibi.paylaşısanız memnum olurum.

tamerr 23-07-2011 09:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik (Mesaj 839614)
Tamer bey çok güzel resimler. At'ı merak ettim sizin mi?. Hamağı da çok beğendim Keyifli günler dilerim.

Sayın mandalinleerik,at bizimdi ama şuan yok,ayrılmak zorunda kaldık.Saygılar

tamerr 23-07-2011 09:54

Sayın fatma sunay çok teşekkür ederim.Önerinizi dikkate alıp kamelya yı düşüneceğim.Saygıyla

tamerr 23-07-2011 10:05

Sayın Akhisarlı teşekkür ederim doğrudur kışın sıcak,yazın serin oluyor duvar genişliği 50 cm buda yalıtım sağlıyor,boya sorunumuzda yok,biz memnunuz sizede önerebilirim.Allah kolaylık versin taş evinize kısa sürede kavuşmanızı dilerim.Kolay gelsin.

Uzaylı 26-07-2011 11:41

Sayın Tamer; Öncelikle bahçe sayfanız hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim...

14.mesajdaki 3. ve 4. fotoğraf müthiş güzel. Diğer fotoğraflardan da anlaşıldığına göre bahçede görülecek çoook güzellikler var. Neden farklı açılardan daha fazla fotoğraf yüklemiyorsunuz? Bence çok güzel bir bahçe. Hele o taş ev süper... Bahçede neler yapıyorsunuz? Devamını bekliyoruz.

Saygılar, Sevgiler...

mandalinci 26-07-2011 21:23

Çok güzel ev, keyifli bahçe, karlı manzaralara bayıldım, yazın da çok sıcak olmuyor herhalde.

Güle güle oturun, gönlünüze göre bir bahçe olması dileğiyle.

tamerr 27-07-2011 16:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 840858)
Sayın Tamer; Öncelikle bahçe sayfanız hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim...

14.mesajdaki 3. ve 4. fotoğraf müthiş güzel. Diğer fotoğraflardan da anlaşıldığına göre bahçede görülecek çoook güzellikler var. Neden farklı açılardan daha fazla fotoğraf yüklemiyorsunuz? Bence çok güzel bir bahçe. Hele o taş ev süper... Bahçede neler yapıyorsunuz? Devamını bekliyoruz.

Saygılar, Sevgiler...

Sayın uzaylı,bahçemize hoşgeldiniz.Bahçemizi ve evimizi beğenmenize sevindim,Allah sizede nasip eder inşaallah.Bahçemizde akşamları iş dönüşü ve pazargünleri vakit geçirebiliyoruz.Fırsat buldukça resim çekip yüklemeye çalışacağım ama bahçede yapacağımız çok iş var.Herşey gönlünüzce olsun,saygıyla.

tamerr 27-07-2011 16:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 841041)
Çok güzel ev, keyifli bahçe, karlı manzaralara bayıldım, yazın da çok sıcak olmuyor herhalde.

Güle güle oturun, gönlünüze göre bir bahçe olması dileğiyle.

Sayın mandalinci,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Evimiz dediğiniz gibi çok sıcak olmuyor.Saygıyla

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025